Beoordelingen Vakantiepark Bloemketerp***

Bloemketerp***
Beoordelingen Vakantiepark Bloemketerp***
Burg. J. Dijkstraweg 3, 8801 PG, Franeker
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Bloemketerp*** in Franeker, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Bloemketerp*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Bloemketerp scoort een 7,3 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Bloemketerp*** in Franeker, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Bloemketerp***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Bloemketerp*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Vakantiepark Bloemketerp*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Vakantiepark Bloemketerp*** met andere accommodaties in Franeker.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Bloemketerp***

6,7
met partner, Jan. 2013
"Voor herhaling"
oliemans
Onderkomens
27-1-2013 Vriendelijke ontvangst,zelfs extra kacheltje. T.V.hersteld.Alles wat je nodig hebt is er.Schoon en ruim.Extra service op maandag ochtend,weg sneeuw vrij gemaakt voor de auto,en de stoep zelfs geveegd.Een dikke pluim voor de vriendelijke ontvangst en service.

met vrienden, Jan. 2013
"Prima voor een midweek"
Franka
Activiteiten
4-1-2013 Prima huisje. Alles wat je nodig hebt is er. Was ook allemaal erg schoon.Wij zaten met zijn 5-en in een 6/8 persoonshuisje. Dat was prima. Had er niet graag met 8 man gezeten dan wordt het wel wat krap. Dichtbij centrum Franeker. Minpuntje; Slechte WIFI ontvangst. Verder alles prima!

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Leuk voor lang weekend of midweek"
f.g.
Onderkomens
15-10-2012 Prima vakantiehuis op steenworp afstand van het mooie historische centrum van Franeker. Op park binnenzwembad, tennisbanen, bowlingbanen en andere sportfaciliteiten.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Bloemketerp*** bij:

met partner, Sept. 2012
"Mooie, ideale stadscamping"
Hennie & Frits
28-9-2012 Deze camping hebben wij in september 2012 met de camper bezocht. Ruime plaatsen. Ideaal gelegen voor een bezoek aan Franeker en omgeving. Sanitair zeer schoon.

met vrienden, 2012
"Top weekend"
Antje van der veen
Onderkomens
20-9-2012 Voor ons is Bloemketerp een vertrouwde camping met vriendelijk behulpzaam personeel!
Ook alle faciliteiten zijn prima.
Fijn dat het zwembad weer open is.
Graag tot volgend jaar.

zakelijk, 2012
"Vernieuwd restaurant !!!!"
Mart
Activiteiten
3-9-2012 Nieuwe chef-kok met enthousiaste collega's, nieuwe spannende gerechten en een vaker geopend restaurant. Oude recenties over het eten slaan niet meer op de keuken van tegenwoordig!!!

met jonge kinderen, Juni 2012
"Leuke plek voor weekend."
Willem
Onderkomens
4-6-2012 Weekendje gezeten in een 8-10 pers. huis. Was allemaal redelijk maar huisjes vertoonde wel wat mankementen. Maar verder alles keurig en leuke is dat je zo Franeker inloopt. Maar om nou langer op dit park te zitten lijkt me niks kort verblijf leuk.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Leuke plek voor kinderen op een goede locatie"
martina
Onderkomens
8-7-2012 Wij hadden een prima huisje en de kinderen waren aan snel aan het voetballen op het veld voor het huisje met andere kinderen. Onze kinderen houden van bewegen, dagelijks waren ze te vinden op de squashbaan en het fitnesscentrum. Ook hebben wij de gps wandeltocht gedaan. We hebben toen veel van Franeker gezien en de kinderen hebben aardig wat opgestoken! Het restaurant was gesloten, maar in het stadje Franeker dat op loopafstand is, hebben we prima gegeten.

met een groep, Apr. 2012
"Heerlijk genoten!"
Sjors
Onderkomens
31-5-2012 Bloemketerp is een ontzettend leuk en gezellig park. Ze hebben overduidelijk iets met de kritiek gedaan over de netheid en inrichting van de huisjes. Ons huisje was namelijk erg netjes en compleet en leuk ingericht. Ook het personeel is vriendelijk en enthousiast. Er is veel te doen op het park en de ligging is perfect. Op 5 minuten loopafstand ben je in het centrum. Al met al hebben wij een fantastische vakantie gehad. We komen zeker nog een keer terug!

met een groep, Mrt. 2012
"Gewoon goed park"
Henry
Onderkomens
19-3-2012 Huisjes en inrichting zijn inderdaad niet helemaal compleet, maar een kniesoor die daar op let. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Personeel zeer vriendelijk en zwembad beter dan ik in menig ander park heb gezien. Als je rekening houdt met de openingstijden is er niets aan de hand.
Tip voor de lekkerbekken: Ga in het stadje naar de Grillerij en bestel de kip sukiyaki!!Of er een engeltje over je tong pie..!!!!!!

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit