Camping Simmerwille (+pension)** in Eernewoude - Earnewald Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.229 bezoekers online
Home > Nederland > Friesland > Eernewoude - Earnewald > Camping Simmerwille (+pension)**

Beoordelingen Camping Simmerwille (+pension)**

-2  °C

10 februari 2012

ingang camping

Camping Simmerwille (+pension) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Simmerwille (+pension)**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Simmerwille (+pension)** in Eernewoude - Earnewald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Camping Simmerwille (+pension)** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Camping Simmerwille (+pension)** met andere accommodaties in Eernewoude - Earnewald.

12 beoordelingen over Simmerwille (+pension)**

met partner, Okt. 2011
Voldeed niet aan onze verwachtingen
Rob
9-10-2011 Ontbijt prima,kamer zeer sober t.v.stond hoog op kast naast bed zeer onhandig.Verder geen dagelijkse handdoekenwissel.
Dus al met al was prijs kwaliteit niet naar verhouding

Voor herhaling vatbaar.
Mila en Ton den Oud...
23-8-2011 Voor 1 nacht in dit pension gelogeerd. Leuke ontvangst. Elke kamer heeft een piepklein
tuintje met stoelen waar je na een lange rit lekker kunt genieten van de rust en natuur. Op de schone kamer vindt je een minibar, koffie- en theefaciliteiten met zelfs bonbons. De boxspringbedden zijn prima en ook de ruime eigen badkamer met douche mag er zijn. Bij de prijs is een ontbijtbuffet in de gezellige eetkamer inbegrepen. Bij dit zeer uitgebreide ontbijt behoren zelfs verse sinasappels en elektrische pers. Verser kan niet. Menig hotel kan van dit pension nog heel wat leren.

met vrienden, 2011
Dagje varen
Wilma
5-8-2011 Zo leuk... sloepje gehuurd, prachtig weer. Moesten even wachten voordat de boot mee kon, ivm een lange rij bij het tankstation. Hendrik, de jongen die ons uitleg gaf over hoe de boot te besturen enz verraste ons met een kleine rondvaart. Super service!

met jonge kinderen, 2011
Leuke camping met vriendelijke eigenaar
klaas
26-7-2011 Heerlijk rustige camping in prachtig natuurgebied.

Schoon, mooi en vriendelijk
Niek
14-7-2011 Mooie camping en goed schoon sanitair. Lekkere douches en WC papier op de (schone) toiletten.

een nacht op de camping gestaan in een kleine tent (fietsvakantie) en vanweg het slechter wordende weer twee nachten in het pension.

Pensionkamer was prima en niet duur. Perfect ontbijtbuffet.

met partner, Aug. 2010
Slechte ervaring
Veldman
14-8-2010 De huur van een sloep op camping simmerwille was een drama.
Bijhet terug brengen vonden ze een kleine beschadiging tussen de vele krassen die er toch al op zaten ,en niet op gezeten zou hebben.
één van de drie grotere beschadigingen zo groot als een pink nagel zouden wij gedaan hebben. kosten 50,- euro Terwijl we nergens mee in aanraking geweest waren. Advies controleer de boot voor vertrekt in het bijzijn van Hans of Paul en leg het vast. Anders wordt de vaartocht in de prachtige natuur van Friesland toch weer onnodig duurder.Ik huur daar uiteraard nooit weer. ik voel me opgelicht.
vr groet Gerrit.

met jonge kinderen, Juli 2010
Pension, echt super lekker voor een paar dagen!
Anita Scholten
29-8-2010 Wij zijn een lang weekend geweest bij Pension Simmerwille in een hotelkamer met een kindje van 15 maanden. We hebben een heerlijk weekend gehad! De kamer was in prima staat en ruim genoeg voor ons 3-en. Wij vonden het perfect dat we een tuintje hadden en zo de veldjes van de camping op konden lopen. Het ontbijt was ook echt perfect, de kinderstoel stond elke ochtend klaar en er was heel veel keus, echt geweldig! Heel gemoedelijk allemaal en voor een prima prijs! Afstand tot het 'centrum' van Eernewoude is prima te lopen! Wij gaan dit echt vaker boeken!

met oudere kinderen, Juli 2010
Leuke plek voor als je wilt relaxen.
Rob Klaassens
2-8-2010 Camping beslaat 3 kleine intieme veldjes. Een veld heeft een klimrek achtig speeltuig voor de kinderen. Hier is het soms wel erg druk, afhankelijk van de bezetting op de camping uiteraard. Kleine sanitair gebouw ziet er goed uit maar het stinkt er vaak naar urine.
Leiding van de camping zeer vriendelij en erg behulpzaam. Helaas geen CAI.
Eernewoude is echt een watersport plaats.
Wel een aanrader.

Familie
fam,nijland
15-8-2007 kleine rustige camping en vriendelijke eigenaars

Familie, Aug. 2007
Hak
24-9-2007 Mooie accommodatie, gemoedelijk, gastvrij en perfecte service.