Vakantiepark Buitenplaats It Wiid**** in Eernewoude - Earnewald Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Buitenplaats It Wiid****

6,6
6,7

uitzicht

Beoordelingen Vakantiepark Buitenplaats It Wiid****

Koaidyk 2, 9264 TP, Eernewoude - Earnewald
Vakantiepark Buitenplaats It Wiid scoort een 7,6 uit 10, op basis van 132 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Buitenplaats It Wiid****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Buitenplaats It Wiid**** in Eernewoude - Earnewald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 101 vakantiefoto's van Vakantiepark Buitenplaats It Wiid**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Vakantiepark Buitenplaats It Wiid**** met andere accommodaties in Eernewoude - Earnewald.

129 beoordelingen over Buitenplaats It Wiid****

6,5
6,6
met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldige locatie"
Henry
Onderkomens
29-5-2012 Het park is prachtig gelegen. Ruime bungalow met digitale TV, gemoderniseerde keuken en meer. Alle bungalows liggen gelijk aan een sloot of aan de grot eplas. Wij hebben 4 dagen lang elke dag een prachtige sloepentocht door leuke Friese dorpjes en de veenplassen afgelegd.

met partner, Mei 2012
"Rust en de stad op korte afstand"
marian
Onderkomens
14-5-2012 Eenvoudige comfortabele bungalow in een prachtig natuurgebied.
Volop eetgelegenheden aan het water in de buurt.
Vriendelijke receptie

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Hier komen wij zeker terug!"
Martine
Onderkomens
1-5-2012 Wat een fijn park! Heel gemoedelijk, niet te groot en heel veel water! Ook de omgeving is prachtig! Personeel is aardig. Alleen moeten touroperator en het park hun informatie goed met elkaar afstemmen, dit komt niet met elkaar overeen. Boek er geen traphekje bij voor kinderen, want dit werkt niet. Ook met behulp van parkservice lukt het niet om dit stevig te bevestigen. Dus dat was zonde van het geld. Jammer dat er geen speeltuin is voor de kinderen. We hebben het hier heel fijn gehad en komen zeker terug.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prachtige ligging aan het water"
joyce
Onderkomens
27-4-2012 Gezien het feit dat we kritische en verwende vakantiegangers zijn begrijpen we de eerder genoemde kritieken niet! Het huisje was zeker niet vies (zo schoon als thuis krijg je het toch nooit), de ligging van het huisje was werkelijk prachtig aan het water, mooie steiger met terras aan het water. In het huisje was verder ook alles aanwezig. Omgeving ook heel mooi. Bovendien hadden wij een hele mooie aanbiedingsprijs op de kop getikt. Wij komen hier zeker terug!!!

zakelijk, Mrt. 2012
"Klein en zeer vies! Onvolledige beschrijving"
anoniem
Onderkomens
26-3-2012 Aangekomen bleek het om een zeer klein huisje te gaan! Dit is beslist geen bungalow. Ik had huisje nr. 677, vlak bij de doorgaande weg. Het huisje was zeer vies! Trek eens witte sokken aan en loop 10 minuten over de plavuizen vloer. Gegarandeerd dat je sokken zwart zijn! Mijns inziens heeft de vorige gast het veegschoon ( zoals moet) achtergelaten en is er daarna toch echt NIET schoongemaakt! Daar betaal je dan 52,50 Euro voor. Schandalig!
Alles in het huisje is vies en vet. Voorts, zoals andere gasten hadden gekregen, wijn en suikerbrood? Niets van gezien.
Verder alleen een paar pannen van Jamie Oliver gezien, verder niets te bekennen. Volgens de beschrijving zou er een solarium in moeten zitten. Dit blijkt zo'n uitschuifbaar zonnehemeltje van Phillips te zijn! Niks geen solarium.
Ook de verf in het huisje begint overal af te bladeren. Zeer slecht onderhouden huisje. Ik had plannen om aankomende zomer hier te komen met de kids, maar ga hier eerst nog maar eens goed over nadenken!

met partner, Dec. 2011
"Superweekend!!!"
Reiny Bosdijk
Onderkomens
19-12-2011 Heerlijk weekend gehad in luxe wellness-bungalow. Geboekt via Recreamax. Ontvangen met wijn en suikerbrood. Bungalow was super en schoon, bijna alles nieuw in de bungalow. Uitzicht over het water. Wij waren de 20.000ste bezoeker/reserveerder. Hieperdepiep, een prachtig boeket bloemen, een fles champagne en een cadeau-cheque gekregen. En dat alles werd gebracht door een heel prettig en gezellige dame van Recreamax, genaamd Monique. We hebben genoten van de zonnebank, de sauna en het bubblebad. Kortom alles was positief.

met partner, Dec. 2011
"Een echte aanrader"
de decker
Onderkomens
10-12-2011 het huisje was tiptop in orde heel netjes en in het bijzonder heel luxueus en wat wij ook heel tof vonden het persoonlijk onthaal als we toegekomen zijn

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prima Wellness Huisje - nr. 677"
P.
Onderkomens
29-10-2011 Een beetje geschrokken van de Hoogenboom waarderingen hier op Zoover, hebben wij rechtstreeks op het park via de site een Wellness huisje geboekt. Ik kan met totaal niet vinden in datgene wat over Hoogenboom (andere organisatie, dus andere huisjes??) wordt geschreven. Ons huisje (nr. 677) was perfect onderhouden en van alle gemakken voorzien. Heerlijke sauna, prima hoogtezon en ook het bubbelbad is ons prima bevallen. Bij aankomst was er een tasje met activiteiten in de omgeving. Een paar uur na aankomst kwam een uiterst vriendelijke hostess (Monique) vragen of alles naar wens was en kregen we een heerlijk Fries suikerbrood cadeau. Meubels en douche waren prima. Kortom een perfect huisje. Wij hebben uitstapjes gemaakt naar het Zeehondencentrum in Pieterburen, Leeuwarden en Heerenveen. Leuk om het Thialf- en Heerenveen stadion eens met eigen ogen te zien. Wij hebben een prima midweek in een prima huisje gehad. Wellicht nog eens voor herhaling vatbaar.

met partner, 2011
"Mooi park"
sg
Onderkomens
19-9-2011 Afgelopen week een heerlijke vakantie gehad. Hadden nr 651 en deze zag er keurig netjes en schoon uit. Van alle gemakken voorzien.
Ontvangst ook erg goed, ook al moest je zelf je sleutel uit een kluisje halen. Complimenten voor reisorganisatie!
Omgeving ook erg mooi om van alles te ondernemen. Hebben zeker zin om hier nog eens terug te komen!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Nooit meer boeken bij Hogenboom"
nee
Onderkomens
2-10-2011 huisje was vies hadden geboekt voor een huisje met beneden 1 slaapkamer en boven 4 slaapkamers.
tot onze verbazing waren er boven maar 2 slaapkamers een met 4 bedden en 1 slaapkamer in het midden een sauna en aan de buitenkant ieder een bed.
Met het gevolg dat onze kleindochter bij mij in bed moest en mijn man op de grond .
dat was niet de vakantie die wij in gedachten hadden.
wij hebben bij Hogenboom geboekt maar die hebben echt helemaal niets voor ons gedaan het is echt schandaalig