Hotel Van der Valk Drachten**** in Drachten Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Van der Valk Drachten****

2 juni 2012

Hotel Van der Valk Drachten**** Drachten

Beoordelingen Hotel Van der Valk Drachten****

Zonnedauw 1, 9202 PE, Drachten
Hotel Van der Valk Drachten scoort een 7,8 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Drachten****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Drachten**** in Drachten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Drachten**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel Van der Valk Drachten**** met andere accommodaties in Drachten.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Van der Valk Drachten****

met een groep, Apr. 2012
"Niet het mooiste hotel van Van der Valk."
Lisette
25-4-2012 Wij waren hier onlangs voor een familieweekend.

Een aantal pluspunten:
* we werden netjes ontvangen. Kamers waren allemaal gereed.
* mooie, ruime kamer. (wij zaten in het nieuwe gedeelte)
* Ontbijt was goed geregeld en lekker.
* Drachten is een leuke plaats.

minder leuke punten:
* Er waren grote bouwwerkzaamheden gaande. Dit was ons niet verteld. Vanwege het weekend geen werkzaamheden, maar doordeweeks dus wel. Tevens is het uitzicht daardoor niet aantrekkelijk.
* De douchedeur in de badkamer maakte een vreselijke herrie. Beetje gek, want zo oud is het volgens mij niet.
* Wanneer je de wc doortrekt, wordt het douchewater loeiheet. Levensgevaarlijk!
* De bediening in het restaurant was slecht. Iedere keer iemand anders aan de tafel. Het eten van mijn moeder waren ze vergeten? Erg jong personeel, niet goed ingewerkt. Manager van het restaurant (vrouw) vond ik erg bijdehand.
* Dat je door het restaurant naar de loopbrug moet om bij je kamer te komen vond ik vreemd.

zakelijk, 2012
"Fijn hotel met tergend langzaam internet"
Mike
24-4-2012 Zakelijk kom ik erg vaak in vd Valk Drachten. Fijn hotel met ruime nette kamers. De bedden slapen heerlijk. Sinds kort is het internet van KPN gratis geworden, resultaat is zeer traag internet na werktijd. Zakelijk gezien een drama.

met partner, Dec. 2011
"Geweldig gehad, en heerlijk gegeten"
Ger en Els Stout
6-1-2012 Hotel Drachten had een heerlijke slaapkamer, ook hebben we er goed gegeten. Vriendelijk personeel

met partner, Nov. 2011
"Fijn hotel"
mac_karsten
27-11-2011 Via een veiling hier een nachtje doorgebracht. We hadden de comfort kamer met twee persoonsbed en een zitje, een douche. Allemaal prima voor elkaar. Bed lag prima, alleen de wc stond te dicht bij het glazen wandje van de douche. Ontbijt was weer lekker, uitgebreid. De poffertjes waren populair.

met partner, Okt. 2011
"Prima, maar niet geweldig"
Charlotte
30-10-2011 Prima hotel maar we hebben er wel mooiere gezien. Aardig personeel, goed eten en ruime kamer. Groot nadeel was dat het ontzettend warm was op de kamer. In de lounge s'avonds nog wat gedronken, was verder niemand waardoor het niet heel gezellig zitten was.

met partner, Okt. 2011
"Prima hotel"
george21
17-10-2011 Weer een perfect v.d. valk hotel. Alles klopte van ontvangst tot en met vertrek. Zeker een aanrader. Maar net wat een van de voorgangers ook al schreef de TV mag wel een slag groter.

"Goed hotel"
joop
3-10-2011 Ontvangst vriendelijk.Kamer ruim maar wat somber en een airco zou niet misstaan.Tv mag wel een iets groter beeld hebben.Verlichting naast bed wat weinig om b.v. te lezen. Badkamer prima.Vriendelijke bediening.Keuze menu heel goed voor de prijs.Ontbijt prima.Drachten aardig plaatsje.

"Een goed hotel en lekker eten."
Anna
21-8-2011 Fijn Hotel, goed verzorgd, vriendelijk personeel.
Ook heerlijk gegeten.
ondanks de drukte, waarschijnlijk door veel mensen die er zijn via veilingen, hebben we ook prima kunnen ontbijten, alles werd snel aangevuld.

"Keurig verzorgd hotel!"
Bianca Kaspers
31-7-2011 Wij hadden 2 nachten geboekt in een comfortkamer via een Veiling,bij aankomst bleken die kamers in het nieuwe gedeelte te zitten.
De kamer was heerlijk ruim en de badkamer dito,met een douchecabine en een ligbad apart. Alles was superschoon en modern ingericht. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid alleen op zondag was het erg druk,zaterdag was het rustiger. Eigenlijk is de ontbijtruimte te klein aangezien er tegenwoordig kamers bij gekomen zijn,het zelfde geldt voor het bargedeelte. Maar de geweldige kamer maakte dit allemaal goed! Er is zelfs een ijsblokjesmachine op de gang.

met vrienden, Juli 2011
"Een fantastisch hotel"
Margreet
26-7-2011 Wij hebben een heerlijk weekend, ondanks het vreselijke weer.
De overtocht naar Ameland was mooi.
Misschien een tip: Op Ameland krijg je een gratis fiets. Met een kleine bijbetaling huur je een elektrische fiets en is een rondrit zelfs met windkracht 6-7 te doen !

1 2 3 4 5 volgende