Bed and Breakfast Teuntje Dokkum in Dokkum Nederland beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Teuntje Dokkum

9,7
9,5

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bed and Breakfast Teuntje Dokkum

Halvemaanspoort 1, 9101 KT, Dokkum
Bed and Breakfast Teuntje Dokkum scoort een 10,0 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Teuntje Dokkum? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Teuntje Dokkum in Dokkum, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Bed and Breakfast Teuntje Dokkum met andere accommodaties in Dokkum.

6 beoordelingen over Teuntje Dokkum

9,7
9,5
met partner, 2011
"Geweldige B&B!"
R&S
5-6-2011 B&B Teuntje Dokkum staat op een mooie locatie. Het pand is prachtig en het interieur is zeer verzorgt en modern. De kamer die wij hadden was ruim, had een mooie badkamer en heerlijke bedden. Het ontbijt is goed en uitgebreid en wordt geserveerd in de gezamenlijke ruimte waar we 's avonds ook heerlijk hebben gezeten. We zijn door de gastvrouw erg gastvrij ontvangen en je voelt er direct thuis. Wij gaan zeker nog een keer terug!

met partner, Apr. 2011
"Wat een pand, wat een ontvangst en wat een weekend"
Wim en Trudy Wessel...
3-5-2011 Mede door de bijzonder hartelijke gastvrouw Mirjam een fantastisch weekend gehad in de schitterende B&B Teuntje Dokkum. Het heeft ons echt aan niets ontbroken. Wij komen zeker terug al is het maar voor het heerlijke ontbijt met prachtig uitzicht over Dokkum. De tip voor Restaurant De Koffiebranderij was een schot in de roos evenals het dagje Schiermonnikoog. Een absolute aanrader dit adres!

met partner, Mrt. 2011
"Geweldige plek"
erik
15-3-2011 Alle vorige beoordeelaars (en daarom logeerden we er) hebben helemaal gelijk.
Doen, als je in Dokkum wilt overnachten.

met partner, Juli 2010
"Luxe, romantisch, … m.a.w. onvergetelijk! "
Sofie en Vadim
3-8-2010 We genoten hier heerlijk en konden ons volledig ontspannen na een dagje fietsen.
De gastvrouw heeft aan alles gedacht om aan haar gasten een vakantiegevoel te geven:
van een prachtige, moderne interieur in een historische pand tot een heerlijke ontbijt en een werkelijk Koninklijke ontvangst. Zalig!!!
Van een theelepeltje tot muziek op de achtergrond - alles is gekozen en gedaan met veel liefde en smaak. Je wordt compleet in de watten gelegd en je voel je helemaal thuis. Je wil niet meer weg!
Aankomst 22/07, vertrek 23/07.

met jonge kinderen
"Waanzinnig mooi BB"
Jacqueline
24-2-2010 Samen met een vriendin en onze twee kinderen een nachtje verbleven in dit ontzettend mooi BB. De eigenaren hebben stijl!Naast dat ze stijl hebben zijn ze ook ontzettend hartelijk. Het hotel is strak maar met warme elementen. De gezamenlijke ruimte is heerlijk om te vertoeven, heerlijk op de stoelen naar buiten kijkend(uitzicht op de haven) met een wijntje in de hand en de openhaard aan. De kids helemaal blij het gekregen cadeautje wat op bed lag en lekker spelend aan de grote tafel. Kamer heel ruim en wederom prachtig. Kortom een aanrader!

met partner, 2010
"Geweldig beleving"
MA
4-1-2010 zo anders dan alle andere bed en breakfast je kunt het niet vergelijken met het beeld wat je van een bed en breakfast hebt het is zo luxe.
het ademt prachtige sfeer van het historische pand en de modernste snufjes.
Het was gewoon zonde om je ogen dicht te doen in de kamer.