Beoordelingen Hotel 't Raedhuss**

6,1
4,9
2,4

19 juni 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Hotel 't Raedhuss**
Koningstraat 1, 9101 LP, Dokkum
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel 't Raedhuss** in Dokkum, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel 't Raedhuss** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel 't Raedhuss scoort een 4,2 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel 't Raedhuss** in Dokkum, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel 't Raedhuss**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel 't Raedhuss** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel 't Raedhuss** met andere accommodaties in Dokkum.

9 beoordelingen over 't Raedhuss**

6,1
4,9
2,4
met partner, Juni 2013
"Alles goed, behalve de kamers."
Jan en Dienie
12-6-2013 Nachtje Dokkum via een veiling gewonnen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Een leuk terras aan het water en een gezellig ingericht cafe. Ook onze fietsen konden we 's nachts veilig stallen.
's Morgens een lekker verzorgd ontbijt. Het enige wat zwaar tegenviel was onze kamer, muf, onvolledig, gedateerd en dan ook niet een klein beetje!
De ons toegewezen kamer haalt de waardering voor het verblijf bijna volledig onderuit. Al met al voor 1 nachtje te doen, zij het met enige moeite!

met partner, Mei 2013
"Gelukkig voor een korte nacht"
Jos
10-6-2013 I.v.m. een feest een nacht geslapen in dit hotel. De kamer was sterk veroudert en het rook er erg muf. We wisten dat we een gezamenlijke douch zouden hebben maar je kon er niet in staan want het was een bad zonder gordijn. Het ontbijt was wel zeer goed als het op was en je vroeg erom werd het gelijk aangevuld.

met vrienden, Mei 2013
"Gelukkig waren onze echtgenotes er niet bij."
Gijs
13-5-2013 Met een groepje fietsvrienden hier 1 nachtje gelogeerd. Geboekt via touroperator. Als onze dames er bij geweest waren , waren die gillend weggerend.. Dokkum is gezellig, evenals dit Hotel, maar dan is dan ook alles mee gezegd. Gescheurd behang. Gehorig. Harde muziek, Roken in het cafe onder de kamers. Zachte bedden. Kortom het zag er niet uit. Wel een redelijk ontbijt en gratis Wifi. Centrum van Dokkum om de hoek en de fietsen konden we bewaakt parkeren. Personeel is wel vriendelijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel 't Raedhuss** bij:

met partner, Mrt. 2013
"Jammer, jakkie, schimmel!"
Yolanda
3-3-2013 Dokkum, mooi plaatsje in Friesland verdient meer dan dit **-hotel. Het cafe ziet er modern en gezellig uit, gastvrije ontvangst, maar zodra je de trap oploopt, de gang in naar het hotelgedeelte, oeps, behang is er af, moet nog heel veel aan gewerkt worden!
Dan de kamer, nr. 8, nou, dat is echt schrikken. De schimmel staat op het badkamerplafond, kleine ruimte, zeer gedateerd en niet schoon. Onhandig, zo'n kamer onder de trap naar de bovenste verdieping, veel geluidsoverlast. Waren er olifanten boven? Het ontbijt is prima, maar er werd niet gevraagd of we goed hadden geslapen of het naar ons zin hadden gehad, zoals ieder hotel mi wel zou behoren te doen. Jammer, maar wij nooit weer in het Raedhûs!

met partner, Sept. 2012
"Nooit meer"
Prins
20-9-2012 Gewonnen via veiling.
Kamer was oud,vies en gehorig.
Ligging van het hotel is goed, in het centrum.
Kan dit hotel op dit moment niet aanbevelen.
Hopelijk gaan ze nog wat verbeteringen doen, want Dokkum en omgeving is erg mooi.

met vrienden, Sept. 2012
"Nooit meer ..."
Hanan
16-9-2012 We hadden geboekt via veiling, voor een mooie prijsje. Het zag er heel goed uit op foto , En Dokkum Om de hoek bij ons , Normaal gaan we ver weg ,maar deze keer een dorp ernaast ,
We kwam aan een warm ontvangst , Medewerkster wilde ons helpen met tassen , ,wij zijn naar kamer gebracht.Maar die kamer zag er niet uit , gat in de muur ,piep klein kamertje. vieze wc en badkamer ,wc hadden ze overdwars geplaatst omdat geen ruimte voor was.dikke laag stof onder bed,vieze ramen.dat viel dus wel erg tegen,Er zijn weinig keus voor uiteten Dan maar in hotel zelf , Eten was heerlijk .Slapen minder .er stond niet erbij hotel boven kroeg , Dus we hebben oordopjes snel gekocht gelukkig maar, want hele nacht heeft gebonkt. Verder hele gezellige medewerker Remco Een topper barman.we mochten 11 uur uitchekken we waren 10 uur in eetzaal , maar kregen een haast gevoel door medewerkster we hebben wel om gelachen ,maar gaan niet snel weer heen...weinig te beleven in Dokkum.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Nooit meer"
wim
28-8-2012 Werden aardig ontvangen, maar eenmaal boven gekomen schrokken we ons dood. Keken tegen een oude muur aan. de douche was nog erger.
De wastafel was veel te laag, om over de douche zelf maar niet te spreken. Deze hebben dus ook niet gebruikt. 's-avonds was het erg rumoerig, dus slecht geslapen. Ontbijt netjes, en ook hier was de mevrouw aardig.
Maar het hotel is erg slecht onderhouden en niet meer van deze tijd.

met partner, 2012
"Nooit meer op zaterdag!!!"
blixt
6-5-2012 We kwamen in de middag aan, locatie aan het water leuk, we hebben heerlijk wat gedronken op het terras.
Het uitzicht vanuit onze kamer was op een muur.De inrichting van de kamer is oud, mag wel wat onderhoud aan gebeuren. Badkamer was koud. De bedden waren zacht maar sliep redelijk. Voor zover ik geslapen heb..Tot 4 uur snachts dreunde de muziek door. Vanaf een uur of half 3 ging het gepaard met veel geschreeuw van dronken jongelui.
Wij hadden deze kamer via veiling met een bowlingarrangement. De bowlingbaan blijkt 2 km verderop te zijn.
Ontbijt is eenvoudig maar voldoende.

jeroen j.
7-11-2007 15 oktober 1 overnachting, goede hotelkamers, heerlijke bedden!! hotel/cafe ligt in het hartje van dokkum. parkeren op 5 min lopen, 50 cent per dag! leuk om een weekend te vertoeven. al met al een net en goed hotel.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?