Hotel De Abdij van Dockum**** in Dokkum Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Abdij van Dockum****

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Abdij van Dockum****

Markt 30-32, 9101 LS, Dokkum
Hotel De Abdij van Dockum scoort een 7,9 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Abdij van Dockum****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Abdij van Dockum**** in Dokkum, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel De Abdij van Dockum**** met andere accommodaties in Dokkum.

19 beoordelingen over De Abdij van Dockum****

met partner, Apr. 2012
"Prima hotel"
martin
26-4-2012 Gastvrije hotel midden in het centrum. Bij aankomst gratis opwaardering naar duurdere kamer.
Ontbijt goed, met verse produkten, maar keus wat beperkt.
Ruime kamer

met partner, 2011
"Mooie centrale ligging"
Silvia
14-7-2011 We mochten kiezen voor een thema kamer of een standaard kamer.Na allebei de kamers gezien te hebben,gekozen voor standaard kamer omdat die in de abdij zelf gelegen is.Thema kamers liggen in bijgebouw en kwamen erg donker over.De standaard kamer niet groot,maar wel verouderd en niet schoon.Dit geldt ook zeker voor de badkamer.De kamers boven roken erg muf,zo ook in de kamer zelf.Het ontbijt was voldoende maar werd niet altijd aangevuld.Dit hotel is zeker geen 4 sterren waard.

alleenreizend, 2010
"Faantastische ligging in het gezellige stadje"
Mevr. K.W. Meijer
2-9-2010 Erg gastvrij.
Zeer goed en uitgebreid ontbijtbuffet.
Ruime kamer.
Hond zeer welkom.
Gezellig restaurant en bargedeelte.
Hind zeer welkom
Een echte aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Abdij van Dockum**** bij...

met partner, Apr. 2010
"Goed hotel"
Leon
12-4-2010 We waren hier al eerder geweest, maar nu voor het eerst in een elfsteden thema-kamer in plaats van de luxe kamer. De luxe kamer is veel groter, heeft een bad en is duurder. Aan de andere kant is de luxe kamer wat ouder en moeilijk warm te krijgen. De thema kamer is niet in de abdij zelf, maar in het direct aangrenzende bijgebouw. Het oogt echter een stuk moderner en is ons eigenlijk prima bevallen. Lekker rustig en voor ons groot genoeg. Voor het ontbijt moet je wel even 20 meter buitenom naar de abdi lopen. Volgende keer voor ons weer een thema kamer!

Het hotel is eind 2009 overgenomen door een andere eigenaar, maar wat het hotel betreft was er geen verschil te merken. We hebben de keuken wat avond eten betreft niet geprobeerd.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Een mooi pand met vriendelijk/vrolijk personeel"
rudi
28-8-2009 de abdij van dokkum/cafe de refter is een hele gezelige lokatie om even een borreltje te doen met vaak live muziek erbij,om vervolgens van een voortreffelijke maaltijd te genieten(smaak/presentatie)in het hartje van dokkum!leuke winkels op loop afstand en prachtige vaarroute voor bootjes mensen,en wil je langer van dokkum genieten dan kun je ook nog overnachten in de mooie(schone)kamers van het hotel!

met partner, Juli 2009
"Verouderd"
Ingeborg
3-8-2009 We hadden een luxe kamer geboekt, die was erg groot maar zeker geen 4 sterren waard. Met name badkamer was klein, verouderd en vertoonde schimmelplekken. Dunne, rafelige handdoeken. Keukenblok op kamer had wat ons betreft geen toegevoegde waarde.

Leuke gezamelijke ruimten, personeel over algemeen vriendelijk. Prima centrale ligging in Dokkum

"Mooi hotel maar luxe kamers geen 4 sterren."
Jenny en Hub Nijste...
7-5-2009 We vonden het een heel erg mooi en gezellig hotel,we hadden een luxe kamer geboekt, die was oke maar geen 4 sterren waard. Het eten in het restaurant was geweldig, pluim voor de kok. Ligging ook perfect.

met vrienden, Aug. 2008
"Matig"
anoniem
4-8-2008 De abdij ligt op een mooie plek in Dokkum, ziet er prachtig uit en heeft een leuk restaurant met bar.
Twee nadeln:
- De kamers zijn helaas matig: relatief klein, met een verouderde badkamer en veel vlekken in de vloerbedekking.
- Daarnaast probeerde de hostess ons de kamerhuur dubbel in rekening brengen, weinig professioneel van een 4-sterren hotel!

met partner, Aug. 2007
Familie Dekkers
28-8-2007 Heerlijk weekendje weg geweest (zonder kids)!
Goede ontvangst en mooie luxe kamer (themakamer Hindelopen). Super bedden, top geslapen. Lekker ontbijt en geweldig diner!
Leuke bediening en gezellige sfeer.
Een nadeel: zaterdagnacht overlast gehad van rondhangende jongeren op het marktplein, hoop kabaal en onrust schijnt elke weekend bal te zijn. Mijn man sliep er doorheen, ik was er niet echt blij mee....maargoed de lokatie was wel leuk zo midden in het centrum.

met partner, Sept. 2006

22-11-2006 Op advies van vrienden hebben wij dit hotel geboekt.Wij vonden het geweldig prachtige kamer en personeel heel vriendelijk. Het eten is er prima.We hebben al weer gereserveerd voor het volgend jaar , dan gaan we met vrienden. Bovendien is de ligging ook prima.