Beoordelingen Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen*****

24 mei 2013

Het Vijfde Seizoen*****
Beoordelingen Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen*****
Middenweg 108, 8538 Ra, Bantega
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen***** in Bantega, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen scoort een 9,4 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen***** in Bantega, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Bed and Breakfast Het Vijfde Seizoen***** met andere accommodaties in Bantega.

12 beoordelingen over Het Vijfde Seizoen*****

9,8
met partner, Mei 2013
"Geweldige bed en breakfast"
vos
11-5-2013 Wederom hebben we genoten van de hartelijke ontvangst, de schitterende ligging, de prachtige kamers, en geweldige ontbijt. !!

2013
"Een super Bed & Breakfast!"
paul1501
10-5-2013 Bed & Breakfast "Het Vijfde Seizoen" is zeer onderscheidend in zijn soort en met recht een topper! We komen net weer terug van een geslaagde midweek (tweede week meivakantie) en zijn in totaal op rij al 5x(!) keer te gast geweest bij deze vriendelijke mensen. Met de hele familie welgeteld 12 man totaal inclusief (klein)kinderen. Peter en Machteld weten je als gast zijnde het altijd uitstekend naar de zin te maken. Het ontvangst is altijd zeer hartelijk. Het is een fantastische plek om te onthaasten. De zeer ruim opgezette woonboerderij heeft moderne, ruime luxe (thema) slaapkamers (allemaal met eigen douche, toilet en tv), een gezellig en praktisch ingerichte woonkamer, met een prachtig weids uitzicht. Bovendien is de plek centraal gelegen. Al de keren dat wij zijn geweest is het ons altijd zeer goed bevallen. Ga zo door en wellicht tot weer een volgende keer!

met partner, Mei 2013
"Als het paradijs bestond.....dan is het hier!"
Kees de Vries
7-5-2013 Wat een geweldige plek in Friesland om een paar dagen te relaxen! Het ontvangst door de gastheer en gastvrouw voelt bijna familiair! Vanuit de riante kamers is het uitzicht adembenemend! De kamers zijn brandschoon en van alle gemakken voorzien! Het ontbijt wat geserveerd wordt doet je overwegen de lunch over te slaan! Heerlijk! Jammer dat aan deze verwennerij weer een einde komt!

met partner, Apr. 2013
"Helemaal goed!"
Joke en Henny van d...
29-4-2013 Dit is een bed & breakfast zoals het moet zijn!
Gastvrije ontvangst, mooie ruime themakamers met goede douche,
topontbijt en gezellig ingerichte royale huiskamer. En alles schoon en netjes.
En als extra bonus : een aantal alpaca's achter in de wei !
En dat alles voor een betaalbare prijs.
We waren erg tevreden en komen zeker nog eens terug!
Deze mensen hebben het begrepen !

met partner, Apr. 2013
"Een heerlijke plek om te onthaasten"
Marlenne Kools
28-4-2013 Bed & Breakfast Het Vijfde Seizoen is een heerlijk plek om te onthaasten, de ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien en de ligging is heel centraal.
Het ontbijt wordt uitstekend verzorgd door de gastheer/-vrouw.

met vrienden, Nov. 2012
"Top locatie in elk opzicht!"
Frank van der Hoeve...
5-12-2012 Weekend van 30-11-2012 met vriendengroep (12 personen) hier geweest en alles van tip top voor elkaar. Hartelijke ontvangst , zeer fraaie accommodatie met woonkamer van maar liefst 120 vierkante meter met houtkachel en van verder alle gemakken voorzien inclusief Wifi. Fraaie slaapkamers met allemaal eigen douche & toilet. Wij komen hier zeker weer!

met partner, Okt. 2012
"Helemaal geweldig hier"
Paul en Patricia Ja...
18-10-2012 Wat een geweldig ontvangst en wat een fijne mensen. Prachtige kamers. Alles was eigenlijke goed. Kan ik geen 11 geven. Wat moet ik nog meer zeggen. Dit spreekt voor zich denk ik. Zelfs met de regen die wij hadden is het nog genieten, ook van de omgeving. Zeker gaan we een keer terug met goed weer.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Een must"
harry buvens
3-8-2010 wij verbleven samen met onze zoon en zijn verloofde in deze B en B. Onze verwachtingen waren hoog maar de realiteit overtrof deze verwachtingen . Wat een verblijf , we hadden echt een top vakantie bij Peter en Machteld . We genoten zeer zeker ook van de leuke gesprekken samen op het terras. Er valt echt niks negatief te melden over deze B en B, eerlijke en hardwerkende mensen die er alles aan doe om de klanten zich thuis te laten voelen . We voelden ons er echt thuis, familie zou ik durven zeggen .
terugkomen is geen optie voor ons, het is een must .
Lieve Machteld en Peter, succes met de B en B en zoals afgesproken, op ons kan je rekenen voor de Belgische markt.

met vrienden, Aug. 2009
"Fantastisch!"

9-8-2009 Het vijfde seizoen is geen doorsnee bed en breakfast maar een zeer luxe bestemming met een zeer fraaie ligging, grote lichte moderne kamers met heerlijke bedden en comfort.Van oude boerderij geheel verbouwd tot heerlijk vakantieonderkomen waar je heerlijk kan relaxen.
Het ontbijt is uitmuntend geheel verzorgd door de zeer gastvrije eigenaren.
Als hotel zou het min.4 sterren waard zijn.
In de omgeving is veel te zien met restaurantjes te over in Lemmer en Sloten.
Mn voor fietsers die een stuk van friesland willen zien is het uitstekend geschikt.
Fietsen zijn beschikbaar. Ook koffie, thee en drankjes zijn volop aanwezig en wil je een advcies voor een restaurant of uitje dan staan de eigenaren paraat.
Ook is er een prachtige tuin achter de boerderij met uitzicht over tientalle km weiland.

met vrienden, Aug. 2009
"In een woord fantastisch"
Anoniem
9-8-2009 Het is dan wel een bed en breakfast maar dan een zeer luxe voor betaalbare prijs.
De totaal verbouwde boerderij ligt in een zeer rustige omgeving met wijds uitzicht.
De kamers zijn modern en groot met heerlijke bedden en veel comfort. Ook een zeer ruime eetzaal met verblijfsmogelijkheden en beschikbaarheid van koffie,thee en drankjes voor zeer faire prijzen.
De tuin is fantastisch, groot en met een fantastisch uitzicht over het friese land.
De gastheer en dame zijn zeer gastvrij en behulpzaam en staan voor je klaar.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?