13-9-2012
Deze camping is echt een aanrader. Wij hebben gebruik gemaakt van een camping plaats met Prive Sanitair. Bij uw caravan heeft u dan een eigen gebouwtje met Douche , WC met wasbak en ruimte voor de douchespullen. Op de gehele camping is alles brandschoon, en de camping is mooi gelegen aan het bos. Dan is er ook nog eens een leuke snackbar, waar echt alles te krijgen is. Kortom, op deze camping hangt een goede sfeer, en klopt werkelijk alles ! een echte aanrader dus.
18-8-2012
Midweek 13 augustus verbleven in chalet. Prima huisje. Schoon, ruime woonkamer. Heerlijk terras aan het water. Eén nadeel: ’s avonds barstte het van de muggen. Maar dat weet je als je aan het water zit. Vriendelijk en attent personeel. Eigenaar kwam nog langs of alles naar wens is.
Vrienden stonden daar al 2 weken op de camping met hun caravan, kampeerplaats met privé sanitair. Ook zij waren zeer tevreden over de camping. We komen zeker een keer terug, maar dan verblijven we langer dan een midweek.
16-8-2012
Wij zijn in de zomer van 2012 2 weken op deze camping geweest en hebben samen heerlijk genoten.
Vooral de grote speeltuin viel erg in de smaak bij onze tweeling van 6 jaar.
Ook het feit dat je gratis naar het zwembad kunt in Bakkeveen is erg handig.
Gezien de grootte van de camping is een fiets wel handig.
Grote supermarkt in het dorp en stad drachten ligt op slechts 15 km