Vakantiepark RCN de Roggeberg**** in Appelscha Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark RCN de Roggeberg****

29 mei 2012

het kinderzwembad

Beoordelingen Vakantiepark RCN de Roggeberg****

De roggeberg 1, 8426 GK, Appelscha
Vakantiepark RCN de Roggeberg scoort een 8,0 uit 10, op basis van 75 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark RCN de Roggeberg****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark RCN de Roggeberg**** in Appelscha, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Vakantiepark RCN de Roggeberg**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark RCN de Roggeberg**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Vakantiepark RCN de Roggeberg**** met andere accommodaties in Appelscha.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over RCN de Roggeberg****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Fantastisch en genoten!!"
Fam. de Ruiter
Onderkomens
16-5-2012 In het weekend van 5 mei heb ik samen met mijn gezin een weekend op jullie vakantiepark doorgebracht.

Bij deze wil ik jullie allereerst complimenteren voor de gastvrijheid, die wij mochten ontvangen. Het huisje was perfect, eten uitstekend en het personeel heel erg vriendelijk.

Het is ontzettend goed als kinderen met tranen in hun ogen naar huis “moeten”. Reacties als: “Ik vind het hier zo leuk, kunnen we echt niet langer blijven?” is natuurlijk super om te horen als ouders.

Nogmaals mijn dank voor het fantastische weekend.

met partner, Apr. 2012
"Mooie camping."
roersma60
7-5-2012 De Roggeberg is een mooie camping, we hadden zelf een comfortplaats.
Deze plaats was ruim, met water en rioolaansluiting en ook aansluiting voor televisie. De douches zijn goed, hoewel na 5 minuten douchen moet je weer 3 minuten wachten op water, dat is wat aan de lange kant als het niet erg warm is. Daanast kan je de temperatuur van het water in de douches niet zelf regelen, en som leek het water mij wat TE warm voor met name kleinere kinderen. Verder mooie camping en keurige ontvangst.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Prachtige natuur en super huisje"
Johanneke Ouwerkerk...
Onderkomens
4-5-2012 Vandaag terug gekomen van een week roggeberg een c6 bungalow, super huisje, lekker ruim iedere slaapkamer een eigen wastafel, badkamer met wc en nog een losse wc, comfortabel meubilair, veel bergruimte, vaatwasser echt super!
Personeel netjes en hulpvaardig, supermarkt met genoeg keuze en lekker brood.
We hebben veel gewandeld, prachtige routes, bos,vennen en heide, zandverstuivingen, ook gefietst en gemoutainbiked, leuke plaatjes bezocht gewinkeld in Assen, het gevangenismuseum enz. enz.
Op het park genoeg te beleven voor kinderen met voetbalkooi en speeltuinen, midgetgolf enz.
Enige puntjes voor het recreatieprogramma, sporttoernooitjes, en activiteiten voor de oudere jeugd een beetje uiitbreiden, maar ja het is nog vroeg in het seizoen.
Superleuke week gehad met 6 personen in de leeftijd van 11-77 jaar.
Lekkere taart van de 60 jaar actie! superidee.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark RCN de Roggeberg****...

alleenreizend, Apr. 2012
"Fantastsche plek,ga er vaker naar toe"
T.A.Kamphuis
Onderkomens
9-5-2012 Gezellig park, met vriendelijk personeel.
Fijn omgeving om te wandelen of te fietsen.
Het personeel is klant vriendelijk en zonodig heel behulpzaam.
prijs kwalteit komt aardig overeen
prima restaurant heerlijk en goed verzorgde maaltijden

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Goede accommodatie, zeker voor herhaling vatbaar!"
c.mooij
Onderkomens
2-4-2012 Heerlijk park (mooie natuur) met bezigheden voor kinderen behalve in de winterperiode. Verschillende keren een bungalow gehuurd met een moderne inrichting en ook weleens met een wat verouderde inrichting (worden nog modern ingericht t.z.t.), maar toch in beide gevallen met een luxe keukentje met afwasmachine en combimagnatron, heerlijke doucheruimte (4VL) met thermostaatkraan, en overal vloerverwarming. Kortom van alle gemakken voorzien! Ook aardig wat ruimte om de bungalows heen.
Vriendelijk personeel, als er wat is, wordt er snel gehandeld.

met partner, Dec. 2011
"Minder mooi dan voorgeschoteld"
GW
Onderkomens
31-12-2011 4VL-woning. Foto's op de website zien er veel mooier uit dan de werkelijkheid. Deze foto's hebben een moderne inrichting en de bungalows lijken ruimer. In werkelijkheid is de inrichting in orde, maar basic en zeker niet zo fraai als wordt voorgeschoteld. De broodjes die wij 's ochtends lieten bezorgen waren ook matig. WIFI is niet in de bungalow toegankelijk. De bungalow was wel schoon en rustig gelegen.
Internetcommunicatie RCN RCN - Internetcommunicatie - Roland Hoogwerf, 5-1-2012
Eigenaar zegt:  Bedankt voor uw bericht GW. De bungalows van het type 4VL zijn vrijwel allemaal hetzelfde, alleen de interieuren kunnen wat verschillen. Op dit moment zijn wij hard bezig om de Wi-Fi ontvangst bij alle kampeerplaatsen, accommodaties + centrale gebouwen overal dekkend te maken. Dit moet vanaf 1 april gereed zijn. Dan gelden er ook goedkopere tarieven. Mocht u vragen hebben, mail ze even naar socialmedia@rcn.nl

"Leuke vakantie gehad"
marian
Onderkomens
2-9-2011 3 weken door gebracht in stacaravan.
deze was ruim en netjes schoon, ook alles wat je nodig hebt is aanwezig.
leuke omgeving veel te doen met kinderen .
voor de kinderen (6 en 9 jaar ) rcn pas met tegoedbonnetjes gekocht wat voor ze leuk was. mooi groot openluchtzwembad naast het park voor alle leeftijden geschikt.
verbeterpunten lijken mij: voor zo'n groot park kan het animatieteam een stuk beter!
programma lijkt veel belovend maar de uitvoer viel tegen.
vaak niet meer dan een kwartiertje vermaak en niet professioneel begeleidt.
door de ligging van de stacaravans hebben de kinderen weinig kontact kunnen maken met andere kinderen.

"Wat is me dit tegen gevallen na 15 jaar"
pieter
Onderkomens
23-8-2011 zal bij het begin beginnen.
we kwammen daar in de roggeberg.
naast ons kregen kinderen een vlieger en een bal .
mijn kids stonden er naast, en kregen niks
navraag gedaan ja dan moet je 2 week blijven dan krijg je dat , belachelijk geef die kinderen dan die niks krijgen een belleblazen of een ballon
punt 2; we huurden een stacaravan ten eerste hongen de spinneweppen aan het plafond.
wc liep niet door als je gedoucht had moest je na de toeristen wc de wc liep helemaal niet meer door, en wat zeiden de pomp stond stil zat een pamper tussen jaja 6 dagen daarna nog zeker.
we hadden een bijzet tentje er bijgezet.
kwam een rcn medewerker langs als ik even me wou melden bij receptie.
kwam daar de tent moet per direkt weg wegens brand gevaar later zijden ze dat dat niet gezegd was maarja
een meter achter ons stonden allemaal tenten ik zij ik kom hier niet weer dan niet zij ze toen kwam iemand die wou het goed maken had geen zin in ze zij kom later heeft nooit weer geweest!!!!!

"Leuke en mooie camping midden in het bos"
boersma
Activiteiten
14-8-2011 kindvriendelijke camping , mooie velden. Het schoon houden van het sanitair kan een stuk beter. dit was voorheen beter geregeld.

met partner, 2011
"Kindvriendelijk met mooie bungalows"
M.Dolle
Onderkomens
23-7-2011 Een aantal huisjes zijn heel mooi gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.De omgeving is prachtig

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende