10-5-2012
Weekje meivakantie op deze camping gestaan. Bij aankomst bleek het erg rustig te zijn, nog geen 10 plaatsen van de 129 waren bezet. Maar ondanks of misschien wel dankzij de rust hebben we een topweek gehad. De plaatsen zijn erg groot, je hebt een eigen kraan, afstand tot het schone sanitair is kort en werd toch 3 x per dag schoongemaakt. Goede verlichting s nachts. De gasdroogtoren hoor je in de verte, maar om nu te zeggen dat je er last van hebt....
Er zijn veel slootjes en grachten op het park, heel leuk want je kunt je eigen boot meenemen.Niks geen overlast van ongedierte waar over geschreven wordt.
Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel over het hele park, lekker vers brood in de winkel, schoon zwembad. Minpuntje is dat er een zeer lange wachttijd bij de snackbar was.
Ook is in de omgeving genoeg te doen, leuke dorpjes, de waddenzee, lauwershaven etc. Goede supermarkt in Anjum. In Anjum zit ook een supergoede pizzeria-grillroom!! Als je goed wilt eten moet je daar heen!!
15-8-2011
Wij hebben een beetje een dubbel gevoel bij deze camping. Op den duur zal het best een leuke camping kunnen worden. Maar dan moet Landal hier wel in gaan investeren. En dan bedoelen we niet financieel. De camping hangt er maar een beetje bij. Het sanitair wordt netjes 3 keer per dag schoon gemaakt. Maar het lijkt dat Landal zich verder niet bemoeit met de camping. De slagboom staat bijvoorbeeld dag en nacht open, om die te laten sluiten moet je steeds naar de receptie. De service van Landal is wel erg goed. Omdat onder onze tent een modderpoel was ontstaan mochten we verhuizen naar een ander veld. Deze plaatsen waren duurder maar daar deden ze niet moeilijk over. Toen we door het slechte weer maar vooral de aanhoudende wind twijfelde over blijven of naar huis gaan was er voor een zeer lage prijs een bungalow voor ons beschikbaar. Daardoor hebben we de vakantie nog lekker warm en droog voort kunnen zetten. Wat dat betrefd alle lof voor Landal.
6-8-2011
Landal Esonstad moet qua camping betreft nog veel leren!!! Ratten over het grasveld, het gras stond zo hoog dat je je caravan er bijna niet op of af kreeg. Bij slecht weer zijn de campeerplaatsen regelrecht een ramp en veranderd het grasveld in een modderpoel. Zwembad opzich niets mis mee, miste wel de toezicht, en de kinderen een glijbaan.....qua schoonheid verdient het zwembad absoluut geen pluim, rondom vies!! Ons gevoel was dat men meer op de vakantievilla's gericht was dan op de camping!!