Vraag en Antwoord over vakantie in Zeewolde in Flevoland | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.570 bezoekers online
Home > Nederland > Flevoland > Zeewolde

Stranden
Sfeer
Haven van Zeewolde

1 2 volgende

Hebben alle cottages nu een vaatwasser? (1 reacties)
Carolien
12-12-2011
Alle cottages zijn vernieuwd lezen wij. Wij gaan naar een 6 persoons comfort cottage. Heeft die een vaatwasser en combi-magnetron?

Nieland
Ja

Ilse
23-11-2011
Heb je daar ook gratis wifi als je vip hebben geboekt?

Nieland
Ja

Bob
14-12-2011
Sorry, wel Wifi maar niet gratis

m
10-11-2011
we gaan volgende week naar de eemhof we hebben een vip huisje voor 2 pers wat zit er allemaal in het huis extra?? krijgen we ook broodjes aan de deur of moet je dat aangeven ?? mag je er uit pas 3uur in het huis ?? gr m

Visje
21-11-2011
Geachte M, De vip bungalows bij Centerparcs hebben een vaatwasser, opgemaakte bedden en ontbijt service + een krant (behalve op zondag), hierbij moet u de dag/avond van te voren voor uw gehele verblijf de broodjes bestellen en deze worden dan voor 9:00 am bij u aan de deur gehangen. Bij aankomst op het park mag u uiterlijk om 15:00 de bungalow in, maar u mag wel voor deze tijd al gebruik maken van alle faciliteiten. Hoop dat u hiermee voldoende geinformeerd bent.

filmkanaal en supermarkt (1 reacties)
vraagje
20-10-2011
wij hebben een 4 persoons vip cottage geboekt. nu lees ik dat er ook een filmkanaal is. is dit tegen betaling of gratis? is er voldoende keuze in de supermakrt en is dit betaalbaar? meestal zijn de supermakrten op parken onwijs duur

8-11-2011
Je hebt family en premiere kanaal, is gratis. Er is voldoende keus in de supermarkt maar de prijzen zijn schappelijk

christa
27-8-2011
heeii gaat er iemand in de herfst vakantie? ik ben samen met een vriendin 14,15 jaar nog meer jongeren die er heen gaan? *** :christaberge@live.nl

huisje vernieuwd? (1 reacties)
Marianne
6-8-2011
Wie weet wat meer informatie over huisje 653? is deze vernieuwd? en hoever lopen naar het zwembad?of speelparadijs voor 2 en 3 jarige.

Bianca_Kasper
13-10-2011
Alle huisjes zijn vernieuwd.

Huisje inclusief ontbijt (1 reacties)
AM
20-7-2011
Wij willen graag een huisje boeken waarbij staat; Ontbijt inbegrepen. Ik lees verschrillende reacties op de site, dat de broodjes wat bezorgd werden erg lekker waren...? Mijn vraag is dus ook; Wordt het ontbijt aan het huisje geleverd, of moet je daar voor naar een restaurant?

Bianca_Kasper
13-10-2011
Als je een vip huisje boekt dan zit ontbijt en de telegraaf erbij inbegrepen. Dit wordt iedere morgen bij je huisje bezorgd. Zet daar een trolly voor buiten bij je voordeur waarin ze dit neerleggen. (trolly is aanwezig in huisje). Wij waren met ze 2en en kregen 6 broodjes elke dag. Type broodjes waren elke dag anders.

carine Duquenne
6-2-2011
kan er mij iemand vertellen of de afstand ver is naar het parc huisje 313 en de staat van het huisje en is er daar dan geen parc waar je gezzil kan zitten in het groen

Linda
29-4-2011
Bungalow 313 ligt vlak achter het centrum. Het is ongeveer 5 minuutjes lopen naar de Market Square. Alle bungalows liggen mooi in het groen. 313 is laatst helemaal opgeknapt en ziet er heel mooi uit!

carine
27-7-2011
wij hebben er ook gezeten en het is een en al top perfect huisje voor 4 personen maar wel een extra slaapkamer daar kan je van alles in kwijt

playstationcottage (2 reacties)
marion
4-12-2010
Hier nog een vraagje heeft iemand ervaring met de playstationcottage. Zijn dat nieuwehuisjes of gerenoveerde.

simone
27-3-2011
hoi Dat zijn nieuwe huisjes! groet simone

Esther
29-4-2011
Dit is echt een heel mooi huisje! Zelfs op het toilet kun je computerspelletjes spelen. zo grappig!

marion
4-12-2010
Ik heb een vraagje over de flowrider,ik dacht ergens gelezen te hebben dat je er voor moet betalen 5euro is dat correct of vergis ik me en zo ja hoevaak mag je dan voor die 5 euro. En nog een vraagje weet iemand hoe de viphuisjes er uit zien zijn die ook verouderd zoals ik vaak terug kan lezen in sommige reacties maar dan staat er niet bij omwat voor een cottage het gaat. Alvast dank.

8-11-2011
Voor de flowrider moet je betalen. Wij hebben een vip suite gehad in de Marina (nieuw, pas 1 maand open) en dit was supergeweldig mooi.

iemand ervaring met de hotelappartementen? (1 reacties)
S.Lindeboom
22-11-2010
heeft er iemand ook informatie over de hotelappartementen bij de eemhof? wij hebben dit voor 2 personen geboekt en er staat van alles op de site.. alleen staat er iedere x onder dat het kan verschillen per cottage of per park.. dus iemand met ervaring?! hoe is het hotel.. en hoe zijn de appartementen? Gr.

8-11-2011
Wij hadden Marina VIP suite en die was geweldig. Pas 1 maand open en alles was nieuw.

huisjes eemhof (4 reacties)
jacqueline
12-10-2010
Hallo, Wie kan me iets vertellen over de 6 persoons huisjes op centerparcs Eemhof. de EH601. Zijn ze heel erg verouderd en vies, zoals veel geschreven wordt? Groetjes, Jacqueline

marcel
20-10-2010
Hallo Jacqueline, Ik heb zelf helaas mijn vakantie dit jaar op de Eemhof moeten doorbrengen i.v.m. een gebroken been en wij vonden het een mooi park met smerige huisje ik heb zelf een toezegging gekregen dat ik 50% van mijn huur geld terug te krijg voor verdere uit leg mijn email is m.a.hogewoning@gmail.com

MijnGezin
26-10-2010
Wij vinden het park wel verouderd maar beslist niet vies. Ons huisje was een 5-persoons

m.a.hogewoning
26-10-2010
Als u mij uw email geeft zal ik u wat foto's van het huisje toesturen en dan mag u zelf beordelen wat wij hebben meegemaakt gr.M.A. Hogewoning

Karel en Linda
29-4-2011
Alle bungalows zijn gerenoveerd en echt zo mooi geworden!

Jessica
8-10-2010
Vraagje! ben al vaak in centerparcs geweest alleen nog nooit in de Eemhof. Is het helemaal niet overdekt? Normaal is het toch overdekt waar de winkeltjes enz zitten.. is dat hier niet het geval? dus een aparte ingang voor het zwembad?? hoop snel antwoord tekrijgen willen namelijk zo snel mogelijk boeken ! groetjes jessica

1 2 volgende