Kies een internationale website
18 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Bungalow Flevonatuur (Naturistenpark)****
Wielse weg 3, 3896 LA, Zeewolde
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Flevonatuur (Naturistenpark)**** in Zeewolde, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Flevonatuur (Naturistenpark)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bungalow Flevonatuur (Naturistenpark)
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Flevonatuur (Naturistenpark)**** in Zeewolde, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Flevonatuur (Naturistenpark)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bungalow Flevonatuur (Naturistenpark)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 5
vakantiefoto's
van Bungalow Flevonatuur (Naturistenpark)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederland
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Flevoland
. Vergelijk Bungalow Flevonatuur (Naturistenpark)**** met andere accommodaties in
Zeewolde
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(1)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(30)
ALL
met partner, 2013
"Goede camping"
hoedeman
30-3-2013
camping tot nu toe redelijk naturistich alleen bij de buitenbar veel vaste bewoners en vrienden van de uitbater gekleed
met vrienden, Mei 2012
"Het was weer heerlijk."
Johan
11-6-2012
Met Hemelvaart t/m Pinksteren weer gekampeerd met mijn caravan op plek Merel 7. Het was er weer gezellig, ontspanne sfeer. Het binnen zwembad was netjes opgekanpt en schoon. De 3 sauna's zijn natuurlijk heerlijk als het weer even niet mee zit. Alles is er aanwezig. Het personnel van de receptie is altijd vriendelijke en willen je met alles helpen.
Klein min puntje dit jaar. Het personeel van de horeca was nou niet bepaald gezellig. En als je iets vroeg dan zouden ze er snel op terugkomen. Ze moeten nog komen. Dus doe hier iets aan.
met partner, Mei 2012
"Grote, maar gezellige camping"
philip251
1-6-2012
Een grote, maar gezellig camping in het bosgedeelte van de Flevopolder. Alles is prima geregeld alleen die SIP sleutel is niet fijn. Het is net als een chipkaart, je laat er een saldo opzetten en je gebruikt hem bij douchen en afwassen (warmwater). Je ziet je saldo vanzelf geleidelijk teruglopen. Ik ben hem waarschijnlijk na het douchen vergeten en vervolgens is hij gestolen (niet bij receptie gebracht). 25 Euro (borg) plus saldo kwijt.. :(
Er zijn drie sauna's waarbij ze regelmatig lekkere opgietingen doen door vrijwilligers. Prima & betaalbare restaurant en een gezellige buitenbar bij het (onverwarmde) buitenzwembad.
Al met al hebben we een leuk verblijf gehad, mede dankzij het mooie weer en prettig publiek.
"Top"
Hanneke en Rob Veen...
8-6-2011
wij zijn er elk jaar en het bevalt steeds beter
zitten dit jaar in Spreeuwen 2, een villa die alleen een beetje gedateerd is qua meubelen is van ouder echtpaar, maar als je daar doorheen kijkt is het een prima villa
alleenreizend, Aug. 2011
"Heerlijk en goed verzorgt park."
Johan
15-8-2011
Ik ben dit jaar met hemelvaart t/m pinksteren en een weekend geweest. Maar nu met de caravan. De plekken zijn niet groot, maar voldoende. Het was uitermate gezellig. Er is genoeg vertier. 3 sauna's een buitenbad en een verwarmd binnenbad.
Een goed restaurant, binnen en buiten bar, supermarkt. Er wordt veel georganiseerd, voor kinderen maar ook voor volwassenen. De sleuel voor het gebruik van douche en warm water vind ik prima, het je maakt je bewust om zuinig te zijn met water. Je kan je verder lekker ontspannen. Vriendelijk personeel. Het sanitair is brand schoon.
Voor volgend jaar heb ik alweer besproken.
met jonge kinderen, Juni 2011
"Met een slechte zomer zit je hier prima!"
Fam.
4-9-2011
Wederom fijne vakantie gehad. Flevonatuur is uitermate compleet met genoeg vertier. Sanitair is netjes en schoon. Sauna en zwembad maakt het echt compleet en de dagelijkse opgietsessies zijn een verademing voor de liefhebber. De winkel heeft ruime openingstijden en assortiment en is niet duur.
De lage score m.b.t. de kindvriendelijkheid heeft vooral te maken met het animatieteam. De tijden hiervan zijn nogal wisselend en ook de duur van de animatie gaat op de bonnefooi. Met name ongeschikt voor kleinere kinderen die ik meerdere malen bij het zwembad vandaan heb moeten halen(!) Kinderen met zwemdiploma zonder toezicht van ouders worden er daarintegen weer uitgestuurd(?) Met de activiteiten in het zwembad staat er daarintegen weer een compleet batiljon aan toezicht. Ik denk dat er m.b.t. de animatie en het toezicht nog iets te winnen valt op deze camping om het vakantiegevoel voor de ouders nog iets te verbeteren.
met jonge kinderen, Mei 2011
"Goed. Maar niet van de goedkoopste."
PB
20-5-2011
Mussen 6 was een aangename bungalow. Personeel vriendelijk. En bloot zijn wordt gerespecteerd. Dus geen "zogezegde" naturisten die dagelijks in kleren lopen. Kinderen worden er zeker geduld.
met oudere kinderen, Mei 2011
"Kamperen op de vierkante meter"
Hans
26-6-2011
Flevonatuur staat hier als bungalow park; het is ook een camping.
Ons verblijf was met een vouwwagen 2 volwassenen en 2 kinderen in het hemelvaartsweekend 2011.
We hadden gereserveerd. De plaats bleek net groot genoeg voor onze vouwwagen met voortent. Er was wel meer ruimte maar dat was met een helling van > 15%. Op het terrein lijkt iedere vierkante meter gebruikt te worden om een caravan neer te zetten; de dissel van de buurman komt tot jouw nummerplaat.
De kinderen hadden in de buurt geen ruimte om te spelen (enkel met hun Nintendo).
Douchen en afwassen kost een kapitaal; je betaalt met een soort sleutel die je kunt opwaarderen. Het wassen van mijn stiekelkoppie haar kostte bijna een euro, de rest van m'n lijf was nog niet eens nat. Beter even naar 't zwembad om je bezweette lichaam enigszins op te frissen. En dat doen dan ook heeeeel veel gasten.
Afval wegbrengen kost 1,95 voor een zak tot 40 l.
Nee, laat maar, ik ga niet weer, ondanks het erg vriendelijke personeel.!
met jonge kinderen, Juli 2010
"Zeker nog een keer!"
Rob
29-7-2010
Wij hebben gebruik gemaakt van de kampeer faciliteiten van Flevo-Natuur. We hebben het erg naar ons zin gehad. We stonden op een van de kleinere kampeer velden.
Binnen en buiten zwembad zijn van goede kwaliteit, jammer dat het buitenbad niet verwarmd is.
Kanttekening: Betalen voor warmwater en afvalinzameling is niet van deze tijd. Dit zal te maken hebben met misbruik! Als het hier om draait, vindt dan een ander middel om dit op te lossen. Gaat het om de kosten, verwerk het dan in het sta-geld.
Momenteel niets ondervonden van te veel geklede mensen. Het weer liet het toe dus was iedereen naakt zoals het hoort!
met jonge kinderen, Juli 2010
"Super"
Verleun
25-3-2011
Heerlijk genieten in je blootje.
Leuke activiteiten voor de kinderen. Mooie omgeving
volgende
Kaart Zeewolde
Foto's Zeewolde
Video's Zeewolde
Vraag en Antwoord Zeewolde
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie