Camping De Sternhof*** in Zeewolde Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.196 bezoekers online
Home > Nederland > Flevoland > Zeewolde > Camping De Sternhof***

Beoordelingen Camping De Sternhof***

-3  °C

10 februari 2012

vuurplaats Sternhof

Camping De Sternhof scoort een 9,1 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Sternhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Sternhof*** in Zeewolde, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping De Sternhof*** vinden. Je kunt 1 video van Camping De Sternhof*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland. Vergelijk Camping De Sternhof*** met andere accommodaties in Zeewolde.

4 beoordelingen over De Sternhof***

met jonge kinderen, Mei 2011
Echt ontspannend, Zeer vriendelijk en betrokken
Christiaan
18-7-2011 Camping de Sternhof is goed gelegen (bij Hans en Grietje, dichtbij Harderwijk, centraal in Flevoland), kent zeer betrokken eigenaren en is heerlijk rustig.
We hebben genoten van de fantastische vuurplek, de ruime plaatsen en op de trampoline werd iedereen weer kind.

met jonge kinderen, Juni 2009
Rust, heerlijk groen en veel vogeltjes!
ervemoens
11-6-2009 Camping de Sternhof in Zeewolde is heerlijk ouderwets gezellig en vriendelijk. De eigenaars helpen waar mogelijk en hebben leuke uittips voor de omgeving.
De kinderen vermaakten zich op de ingegraven trampoline, de zandbak en de grasveldjes en wij fietsten veel, wandelden, lazen en sliepen heerlijk na het avondkampvuurtje met ..... jaja, MARSHMALLOWS zowaar van de gastvrouw!!!

met oudere kinderen, Mei 2009
Heerlijke, gemoedelijke camping. Mooi vuurplaats
Wendelmoet
11-6-2009 We hebben genoten van ons lange weekend. Het weer was heerlijk. In de avond lekker bij het vuur en overdag op stap.
Ik heb altijd een hekel gehad aan het platte rechttoe rechtaan Flevoland, maar bijvoorbeeld het Harderbos, op 10 minuten lopen, is een heerlijk stil en afwisselend bos. We hebben de Wielewaal er gespot!
Ook is er voor de kinderen in en nabij de camping genoeg te doen.
Groet
D&B

alleenreizend, Jan. 2009
De beste B&B in de polder
Pascal Dautzenberg
19-5-2010 Of u nu zakelijk of recreatief iets zoekt is dit "the place to be".
Lekker centraal gelegen en absoluut representatief.
Hier kunt u met een gerust hart uw workshop,cursus of business meeting voor zowel kleine als grotere groepen houden.
De kamers (4) met elk eigen sanitair en douche zijn altijd heel netjes.
De gezamelijke gigantische keuken is van alle gemakken voorzien en altijd piekfijn.
Gewoon lekker camperen kan natuurlijk ook, alles is aanwezig van internet tot wasvoorzieningen.
Na een werkdag is het voor mij lekker uitblazen in deze rustieke omgeving.
De uitbaters zijn meer dan serieus bezig en snappen echt wel waar het om draait en daarbij gewoon gezellige mensen.
Vanwege een langdurig project verblijf ik hier al 16 maanden, 3 nachten per week.
Een tweede huis op afstand. Top!
Een aanrader dus.
Tip: probeer eens het biologisch ontbijtje....mmm.

P.Dautzenberg -www.disparvulgo.eu-Maastricht

alleenreizend (1)