Beoordelingen Vakantiepark Center Parcs De Eemhof*****

24 mei 2013

Center Parcs De Eemhof*****
Beoordelingen Vakantiepark Center Parcs De Eemhof*****
Slingerweg 1, 3896 LD, Zeewolde
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Center Parcs De Eemhof***** in Zeewolde, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Center Parcs De Eemhof***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Center Parcs De Eemhof scoort een 7,6 uit 10, op basis van 912 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Center Parcs De Eemhof***** in Zeewolde, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Center Parcs De Eemhof*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Center Parcs De Eemhof***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 743 vakantiefoto's van Vakantiepark Center Parcs De Eemhof***** vinden. Je kunt 15 video's van Vakantiepark Center Parcs De Eemhof***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland. Vergelijk Vakantiepark Center Parcs De Eemhof***** met andere accommodaties in Zeewolde.

848 beoordelingen over Center Parcs De Eemhof*****

6,6
met jonge kinderen, Mei 2013
"Vies"
A.G.P. Heijstek
Onderkomens
20-5-2013 Als u kijkt naar de afnemen van opties, zoals de tennisbaan, bowlingbaan het waterfietsen hoeveel mensen gebruiken dit daadwerkelijk. Wij hebben tijdens ons verblijf alleen één keer iemand bij de bowlingbaan gezien. Ook geeft u een map met allemaal informatie, maar zonder prijslijst. In feite moet je eerst naar een balie om te vragen wat de prijs is, in plaats van dat iemand s'avonds keuzes kan maken. Daarnaast nodigen de eerder genoemde opties niet uit omdat ze 1) naar gebruikelijke maatstaven te duur zijn 2) slecht onderhouden zijn, er niet schoon uit zien en daardoor niet uitnodigen.

Wij hebben het huisje schoner achtergelaten dan dat het was opgeleverd. Ik heb er foto's van gemaakt. En door vlug stofzuigen kan één dingetje wel blijven liggen. Maar als er door het hele huis overal dingen liggen, op de tegels in de badkamer haren zitten, snot(bloed) zit, schimmel op een glas in de kast, de tafel niet recht blijft staan, etc

Mei 2013
"Mooie suites in de marinahaven"
Angela
Onderkomens
13-5-2013 Wij hebben de vakantie doorgebracht in een 8 persoonsappartement in de marina vd Eemhof. Een ruim en mooi appartement. Mooi uitzicht.Het enige jammere was, dat de deuren moeilijk open gingen om iemand met een rolstoel of bv. een kinderwagen naar binnen te duwen. Goed schoon en goede bedden. 's ochtends lekkere broodjes aan de deur. Was echt de moeite waard.
Zwembad heel mooi, maar wel erg druk. Animatie prima, wanna be activiteiten waren helaas volgeboekt.

met vrienden, Mei 2013
"Mooi park"
Peeters
Onderkomens
10-5-2013 Mooi park met uitstekende faciliteiten.

De huisjes zijn gedateerd en niet schoon, hoewel wij een "vernieuwd" premium 8 persoons huisje hadden.

Personeel vriendelijk alleen in het factory gedeelte stond geen ervaren personeel waardoor je wel heel lang op je drankje moest wachten.

Het zwembad is uitstekend en zeker druk in de vakantie maar dat is logisch. Ook het buffet restaurant is zeker een aanrader.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Prima week vakantie gehad."
Peter
Onderkomens
21-5-2013 Vakantiepark De Eemhof in Zeewolde is fantastisch. Er is veel te zien en te doen in de omgeving (shoppen in Almere, Volendam en Spakenburg).

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Back to the seventies!"
Vonnyb
Onderkomens
29-4-2013 Het park heeft zoveel te bieden met name voor kinderen. Alles tip top in orde, van kinderboerderij tot game hal. Diverse restaurantjes, beetje duur soms maar goed te doen. Wij hebben het lekkerste gegeten bij het buffetrestaurant. Hadden ook elke dag ontbijtbuffet daar. Erg goed en uitgebreid.
Maar dan.... back to the 70ties.... De huisjes.... Of zoals Centerparcs dat noemt: cottages. Wat jammer dat ze het nodige gerenoveerd hebben. Ook de schoonmaak laat de wensen over. Mieren in huis is ook niet fris...
Al met al een leuk weekend gehad in de Eemhof.

"Top week gehad"
jasper89
27-4-2013 Heerlijk midweekje gehad met onze dochter van 9 maanden

met partner, Apr. 2013
"FIJN en net park"
d.ledeboer
Onderkomens
25-4-2013 accom is netjes,omg en uitz is goed,rust buurt,persn is klantvren behz,prijs/kwalit is uitstknt,accom heeft restaur eetgel is prima,sta kamrs is goed wordt elke dag schoongem.kintvr weet ik niet.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Lekker zwembad, leuke restaurants en prima cottage"
Renate
Onderkomens
23-4-2013 Een week in een 4-persoons VIP cottage doorgebracht. De bungalow doet aan de buitenkant een beetje gedateerd aan, maar eenmaal binnen maakt de super mooie badkamer het helemaal goed. Voor 4 personen is het een ruime cottage.
Het zwembad is ronduit prachtig en wordt goed schoongehouden. Ook voor kleine kinderen (onze dochter is 1 jaar) is er genoeg te doen met 2 kinderbadjes met glijbanen en waterstralen. Zelfs de wildwaterbaan is leuk met zo'n babybandje.
Wij komen hier zeker nog eens terug. Ook omdat alles voor je kindje in het huisje aanwezig is (van kinderstoel tot babybedje) en alle medewerkers echt super aardig zijn voor je kindje. Zelfs in de restaurants voel je je welkom met een kleintje.

met partner, Apr. 2013
"Leuk voor een weekend.."
Paula0307
Onderkomens
9-4-2013 Afgelopen weekend in een gewoon appartement verbleven.. Het viel toch een beetje tegen. Het appartement was best verouderd en zeker niet schoon. We hadden er wel een stoomcabine bij, dat was wel lekker! De locatie is wel prima, overal dicht bij.

Iedere ochtend ontbijtbuffet in het market restaurant was ook prima! Verder geen gebruik gemaakt van eetgelegenheden op het park. Wel gegeten bij brasserie Zuiderzoet, zeker een aanrader! Leuke kaart, lekker eten en een mooie ligging!

Het zwembad vond ik een grote tegenvaller.. Wat een enorme drukte.. Dat is gewoon niet leuk meer.. Ook op tijden dat je verwacht dat het 'rustiger' is.. Gelukkig was het mooi weer en hebben we veel buitenactiviteiten gedaan!

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Prachtig zwembad, maar verder niet geweldig"
Likare
Onderkomens
8-5-2013 Centerparcs zit aan de bovenkant van de markt qua prijs, maar het gebodene is er niet naar in vergelijking met vele andere parken in NL. Huisjes zijn niet helemaal meer van deze tijd (ook al heten ze 'vernieuwd' te zijn), vooral het sanitair. Verder weinig privacy rondom de huisjes, doordat ze in lange rijen geschakeld zijn. Wat spelen betreft zijn er ook niet heel veel mogelijkheden voor kinderen in de buurt van het huisje, weinig gelegenheid om een bal te trappen ( behalve 1 voetbalkooi op bijna 1000 huisjes, vaak bezet door 14+ers en dus voor jongere kinderen niet aantrekkelijk) en een mager aanbod van speeltoestellen. Voor het meeste vermaak dat er is moet behoorlijk betaald worden, ( bv 20 euro voor een uurtje tennisbaan)
Groot pluspunt van het park is het zwembad Aquamundo. Dit maakte de verwachtingen volledig waar. Voor het overige hadden we van Center Parcs meer verwacht, ondanks de verwachtingen die de prijsstelling wekt, bieden ze beduidend minder comfort dan andere parken.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?