Hotel Hajé Waterlodge De Lepelaar*** in Lelystad Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hajé Waterlodge De Lepelaar***

30 mei 2012

Terras
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Hajé Waterlodge De Lepelaar***

Rijksweg A6 Parkeerplaats ‘De Lepelaar’ 4, 8218 PX, Lelystad
Hotel Hajé Waterlodge De Lepelaar scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hajé Waterlodge De Lepelaar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hajé Waterlodge De Lepelaar*** in Lelystad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Hajé Waterlodge De Lepelaar*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland. Vergelijk Hotel Hajé Waterlodge De Lepelaar*** met andere accommodaties in Lelystad.

1 beoordeling van Hajé Waterlodge De Lepelaar***

1 beoordeling
"Echt een aanrader"
iris tesselaar
12-5-2009 ik heb net ook een beoordeling gegeven alleen bij nader inzien toch mn punten veranderd, want in t algemeen was het echt een 9, ik dacht dat er stond eerste indruk... toen we aan kwamen rijden leek het ons niet leuk, maar daar kwamen we gauw op terug, en t eten was echt wel lkkr maar niks speciaals..