Camping De Voorst*** in Kraggenburg Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.300 bezoekers online
Home > Nederland > Flevoland > Kraggenburg > Camping De Voorst***

Beoordelingen Camping De Voorst***

-2  °C

10 februari 2012

6,6
kinderspeelplaats in het midden van het camperveld

Camping De Voorst scoort een 7,9 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Voorst***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Voorst*** in Kraggenburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Camping De Voorst*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland. Vergelijk Camping De Voorst*** met andere accommodaties in Kraggenburg.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over De Voorst***

met oudere kinderen, 2011
Fijne vakantie
fam woord
3-9-2011 Wij staan al jaren op de voorst en altijd met veel plezier
Ondanks het slechte weer hebben we toch een fijne vakantie gehad ,dit is voornamelijk te danken dat het coets huis vaak open was!!!!!! dit was voor de jeugd een super uitkomst dus hier konden ze veel vertoeven .
Misschien een tip volgend jaar open van 16,00 tot 23,00 en wat vaker een filmpje er in

Er zijn ook wat min puntjes : het sanitair gebouw is echt aan vervanging toe

maar al met al een prima camping ga zo door allemaal en op naar volgend jaar .

met jonge kinderen, 2011
Heerlijk vertoeven!
Klaas-jan
20-8-2011 Op camping De Voorst is het heerlijk vertoeven en er is voor de kid's erg veel te doen!
Kinderen komen alleen nog bij de tent om te eten en te drinken dus die vermaken zich wel dankzij het geweldige animatie team!
De nieuwe beheerder hanteert korte lijnen en laat niet over zich heen lopen en heeft het motto dat er maar 1 campbaas is en niet meer, dus ook geen gasten die er al jaren komen.(regels zijn regels)
Dankzij deze nieuwe beheerder zie ik alleen maar verbeteringen!
Het is jammer dat er van staatsbosbeheer niet meer met vuurkorven gestookt mag worden maar dit mag de pret niet drukken.
Het zwembad is wel aan onderhoud toe maar daar merken de kinderen niets van.
Er is ook een vaart die langs de camping loopt met pleziervaart, heerlijk om te vissen, varen en te zwemmen.
Kortom.............Volgend jaar hoogstwaarschijnlijk weer naar deze camping.

Al 9 jaar onze favorite camping!!!
Fam. Koelewijn
3-9-2011 Al 9 jaar komen wij met onze kinderen op deze camping met veel plezier. Onze jongste kinderen zijn 14 jaar en komen nog steeds met heel veel plezier. Nou dat geeft wel iets aan en zeker omdat het Coetshuis deze zomer overdag open was. Gezien het weer van deze zomer was het echt een uitkomst!!!! Ze konden er lekker met elkaar poolen of gezellig met elkaar "chillen"(zoals ze dat zelf noemen). En als de kinderen het naar hun zin hebben dat hebben wij het als ouders ook super. We zijn het inderdaad met onderstaande reactie eens dat de toilet gebouwen aan vervanging toe zijn. Nog even een compliment aan de nieuwe beheerders, Henk en Jolanda, jullie hebben het super gedaan!!! Het valt niet mee om zomaar een camping te runnen en zeker niet met zo'n zomer met al die regen. Met andere woorden: We komen volgend jaar weer gezellig naar Kraggenburg. Op naar het 10e jaar.

met jonge kinderen, 2011
Super
wiegmink
29-6-2011 Prachtige camping,gelegen midden in het bos.
De kinderen vermaken zich prima.
De sfeer is lekker ontspannen,en er is veel te doen voor jong en oud.
Het zwembad is groot en er is ook een gedeelte voor de kleinsten om veilig te zwemmen.
Het zwembad is gelukkig nu ook s ochtends geopend,nu er een nieuwe beheerder is,ook s avonds is het open.
Er is een heel groot nieuw springkussen,op de velden zijn leuke speeltoestellen.
ook rijd er 2 maal daags een treintje door de hele camping,jong en oud kunnen daar gebruik van maken.
En vanaf het begin van het seizoen wordt er veel georganiseerd tot aan het einde van het seizoen.
Als u een fijne vakantie wilt, is deze camping een echte aanrader voor jong en oud

met partner, Apr. 2011
Blijft mooi
Florus
5-9-2011 2011 weer op de Voorst met nieuwe beheerders echtpaar
Henk en Jolanda bedankt het was weer leuk

met jonge kinderen, Juli 2010
Gezellige camping.
Charly
23-10-2010 Dit jaar voor de 2e maal een 3 maanden plaats op deze camping gehad. Het is een kind vriendelijke camping, waar in de zomervakantie 4 weken animatie is. Voor onze (kleine) kinderen dan genoeg te doen!
Wel erg jammer dat er een vrijwilliger was die rond liep alsof hij de baas is van de camping en dat die oude man chagerijnig tegen kinderen loopt te doen! Duidelijk niet geschikt voor dit werk of nodig toe aan pensioen!
Verder kijken de kinderen uit naar het air kussen dat volgend jaar zal komen! Een goede investering, die de camping overigens wel nodig heeft.
Wat betreft prijs/kwaliteit verhouding zou er nodig wat geinvesteerd mogen worden om een en ander te moderniseren. O.a. zwembad en toiletgroepen kunnen dat wel gebruiken. Prijs van de camping gaat wel jaarlijks omhoog, dan moet je wel mee. Ook een wasserette waar hieronder over geschreven werd zou heel prettig zijn!

met jonge kinderen, Juli 2010
Super
jgsnoek
11-8-2010 Ik mis alleen een wassarette zeer vervelend om bij iemand in huis te moeten wachten plus dat de capaciteit te klein is 's ochtends was gebracht pas 's avond klaar en met dat natte weer zeer vervelend

met oudere kinderen, Juli 2010
Een super gezellige gezinscamping!!!!!
De Koelewijntjes.
17-8-2010 Even een reactie over camping "De Voort".
Gezien het feit dat wij met ons gezin al voor de 7e keer vakantie vieren op deze camping zegt al genoeg!!. Toen wij op "De Voorst" terecht kwamen waren onze kinderen nog klein en vonden het super. Nu zijn ze inmiddels 13 en 17 jaar en gaan nog steeds met veel plezier mee. De Camping ziet er netjes uit, is voor jong en oud wat te doen en niet te vergeten Bob en Letty die iedereen weer gastrvrij ontvangen. Er is echter één min puntje. Nou min punt!!! DE WASSERETTE!! Sorry maar een paar reactie hieronder vraagt iemand om de eigenaar aandacht te vragen voor de stroom maar ik denk dat een knappe wasserette voor heel veel mensen meer van belang is. Punt 1. de wasmachines zijn af, met nat weer is de wachttijd maximaal met maar 2 machines voor zoveel mensen kortom het zal een aanwinst zijn voor de camping. Dus meneer Van Der Broek wilt u hier eens over nadenken? Verder komen wij zeker met heel veel plezier volgend jaar weer terug.

met partner, Juli 2010
Ik denk er volgende keer nog eens over na.
Jan Bouwma
1-8-2010 Ondanks dat de ligging van de caravansplaats, bij reservering op tijd, uit voldoende keuze bestaat is de grootte niet wat ik had verwacht. Een stroomaansluiting van 4 Ampére is niet meer van deze tijd met de ingebouwde luxe in caravans. Denk dan op zijn minst aan een boiler welke in veel caravans is (wordt) ingebouwd. Wij staan aan de waterkant, qua uitzicht heel mooi. Neem een opblaasboot (of harde boot of kano) mee en je zult genieten. Hopelijk dat de eigenaar wil overwegen om de stroomvoorziening aan te passen of misschien comfortplaatsen te creeren (water en elektra op de plaats, soms met afvoer en RTV).

met jonge kinderen, 2010
Een super camping voor jong en oud
ongeruste gast
26-5-2010 De voorst is een geweldige camping,onze kinderen vermaken zich daar prima.
We komen er al jaren met tussen poses,voor het eerst in jaren tijd moet mij wel wat van t hart..........
We zijn geschrokken van de nieuwe baas,nou ja............. baasje.
Hij maakt er een kamp van, in plaats van de heerlijke camping die t was.
Grote mond en weinig respect voor de camping gasten.
Als hij niet vertrekt zijn we de volgende keer niet meer van de partij.
Wij hopen dat Bob,die altijd spontaan is en respect heeft voor normen en waarden,de caming gewoon weer kan beheren zonder dat die snotneus zich erin mengt

6,6

1 2 3 4 5 volgende