29-5-2012
Lang weekend gekampeerd met vrienden. Het was geweldig mooi weer, we stonden aan een speeltuintje met ietwat verouderder toestellen maar dat maakt de kinderen niet uit, die hebben zich uitstekend vermaakt.
Dagje Urk geweest, dagje zwembad ernaast geweest. We hebben daar gegeten, patat/pizza, was prima.
Vriendelijke mensen. Wel een camping met veel vaste caravanplekken, en vaste families die daar samen heen gaan.
Kindvriendelijk zeker. Personeel erg vriendelijk, plekken groot zat en netjes.
Minpunt: jammer dat je geen warm water kan krijgen zonder te betalen. Voor 6 minuten douchen betaal je 60 cent. Nouja als je daar geld voor wilt vragen... prima. Maar voor afwassen moet je ook 20 cent betalen als je warm water wilt. Wassen met warm water wil bij de wasbakken niet dus moet je bij de douche of afwas-plek zijn. Dat vond ik toch wel een minpunt..
13-5-2012
Op camping Het Bosbad anderhalve week gekampeerd tijdens het Tulpenfestival . De ligging van de camping is perfect, midden in het groen en toch dichtbij het centrum voor onder ander een lekker vers broodje. De omgeving is verrassend veelzijdig, er valt veel te ontdekken, we hebben nog lang niet alles gezien. Wij hebben de Noordoostpolder als een goed bewaard geheim ervaren. Ook het Tulpenfestival was geweldig, schitterende tulpenvelden, daarom heen werden vele activiteiten georganiseerd.
De camping eigenaren zijn zeer gastvrij en doen hun best om het de gasten naar de zin te maken. Ook voor een drankje, ijsje of frietje kun je terecht in de bar met terras.
Het sanitair is netjes en wordt goed schoongehouden wat wij belangrijk vinden. Kortom een fijne ontspannen gezellige sfeer en dus reden te meer voor ons om deze camping zeker nog eens te bezoeken!
23-8-2011
Camping Bosbad is een rustige fraai gelegen camping met ruime plekken en een netjes schoon sanitair gebouw centraal gelegen. Er zijn bescheiden speelvoorzieningen voor kinderen en er worden activiteiten georganiseerd! De sfeer is bijzonderr prettig. Vlak naast de camping is een fraai zwembad (binnen- en buitenbad grote ligweiden) Aansluitend op de camping is een bos met wandelpaden en een erg leuke grote kinderboerderij (zorgboerderij) De Noordoostpolder kent goede fiets betemmingen en Emmeloord is een prima uitvalsbasis voor dagtochtjes!!