11-6-2011
We zijn er 2 keer geweest met onze dochter met beperking. Zij heeft het goed naar haar zin gehad door de ontspannen sfeer. Hans en Greke zijn vriendelijke mensen die relaxt de camping beheren. Ze zijn erg gastvrij en scheppen een gezellige sfeer.
Sanitair is netjes en de ligging is mooi, midden in de bossen.
4-5-2011
We hebben hier de paasdagen doorgebracht. Helemaal goed! We hadden dan ook mooi weer dus dat helpt ook. Hans en Greke zijn vriendelijke, hardwerkende eigenaren met hart voor de camping. Helemaal top! Veel speelmogelijkheden voor de kinderen, en natuurlijk het lekkere speelbad.
Als pasen volgend jaar weer gunstig valt qua temperatuur zijn wij zeker weer op deze camping te vinden!
7-8-2010
Voor de 8e keer geweest, nu samen met mijn dochter, prima vermaakt voor alle leeftijden. Eten is prima, eigenaars Hans en Greke zijn toppers op vrij korte afstand zijn er de gezellige plaatsjes Elburg en Kampen, binnen een kwartier (met de auto) ben je bij Walibi-Word en binnen een half uurtje op het Dolfinarium te Harderwijk. Je kan er heerlijk fietsen of wandelen, er zijn diverse strandjes in de buurt (Flevomeer). Uitstekende camping voor gehandicapten en niet gehandicapten...
28-7-2010
Het plan was om een paar dagen hier te verblijven. Het werden er 15. Heerlijke vakantie gehad. Mooie fietstochten langs het Dronter- en Veluwemeer, door de bossen naar de dorpen Kampen en Elburg. Op de camping is het een paradijs voor kinderen: veilig, genoeg speelgelegenheid en animatie. De sfeer is ontspannen en ongedwongen. Dit komt zeker mede door de eigenaren. Deze mensen weten hoe zij een camping moeten runnen en dat is zeker geen vanzelfsprekendheid.