Camping De Ruimte**** in Dronten Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

speelbad

Beoordelingen Camping De Ruimte****

Stobbenweg 23, 8251 PX, Dronten
Camping De Ruimte scoort een 8,5 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Ruimte****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Ruimte**** in Dronten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Camping De Ruimte**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland. Vergelijk Camping De Ruimte**** met andere accommodaties in Dronten.

13 beoordelingen over De Ruimte****

met jonge kinderen, 2011
"Rustige bosrijke camping"
K
22-8-2011 Overzichtelijke camping met vriendelijke beheerders. Voor een gezin met jonge kinderen een aanrader!

"Erg leuke plek om te Kamperen"
Suzanne Albers
5-8-2011 Camping De Ruimte is een erg leuke overzichtelijke Camping waar gezelligheid en persoonlijke heid voor op staat ,mensen onder elkaar erg tollerrand .
Vooral mensen met een beperking kunnen er perfect terecht .
Er zijn echt verschillende mogelijkheden van kamperen en voor eventuele aanpassingen kan geregeld worden, hebben we gezien .
Zelf hebben nu 2 weken gekampeerd met caravan met ons zoontje lichaamlijk + verstandelijk beperkt ,maar super genoten , we komen zeker een keer terug .
echt de moeite waard om eens te gaan kijken

"Gewelidige camping"
fam geen
6-8-2011 Mijn dochter was de hele dag bezig en op roet waardoor we der weinig zagen, een goed teken.
Mijn dochter heeft zich uitstekend vermaakt waardoor wij echt vakantie hebben gehad, de eerste week was de recreatie helemaal top de tweede week iets minder.
Een plus punt voor de eigenaars is dat toen de trampoline stuk ging er de volgede dag al een nieuwe stond.
Zonder eigen vervoer zal het eenzaam zijn omdat de camping echt in de bossen zit, wat het juist heel mooi maakt.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Camping waar ieder kind zichzelf kan zijn."
rene en yolanda der...
11-6-2011 We zijn er 2 keer geweest met onze dochter met beperking. Zij heeft het goed naar haar zin gehad door de ontspannen sfeer. Hans en Greke zijn vriendelijke mensen die relaxt de camping beheren. Ze zijn erg gastvrij en scheppen een gezellige sfeer.
Sanitair is netjes en de ligging is mooi, midden in de bossen.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Fantastisch!"
Steendam
4-5-2011 We hebben hier de paasdagen doorgebracht. Helemaal goed! We hadden dan ook mooi weer dus dat helpt ook. Hans en Greke zijn vriendelijke, hardwerkende eigenaren met hart voor de camping. Helemaal top! Veel speelmogelijkheden voor de kinderen, en natuurlijk het lekkere speelbad.
Als pasen volgend jaar weer gunstig valt qua temperatuur zijn wij zeker weer op deze camping te vinden!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Heerlijk...volgend jaar zijn we er zeker weer.."
Erik van Toorn
7-8-2010 Voor de 8e keer geweest, nu samen met mijn dochter, prima vermaakt voor alle leeftijden. Eten is prima, eigenaars Hans en Greke zijn toppers op vrij korte afstand zijn er de gezellige plaatsjes Elburg en Kampen, binnen een kwartier (met de auto) ben je bij Walibi-Word en binnen een half uurtje op het Dolfinarium te Harderwijk. Je kan er heerlijk fietsen of wandelen, er zijn diverse strandjes in de buurt (Flevomeer). Uitstekende camping voor gehandicapten en niet gehandicapten...

met jonge kinderen, Juli 2010
"Gewoon heel erg goed"
Frank en Tanja
28-7-2010 Het plan was om een paar dagen hier te verblijven. Het werden er 15. Heerlijke vakantie gehad. Mooie fietstochten langs het Dronter- en Veluwemeer, door de bossen naar de dorpen Kampen en Elburg. Op de camping is het een paradijs voor kinderen: veilig, genoeg speelgelegenheid en animatie. De sfeer is ontspannen en ongedwongen. Dit komt zeker mede door de eigenaren. Deze mensen weten hoe zij een camping moeten runnen en dat is zeker geen vanzelfsprekendheid.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Heerlijke kindvirendelijke camping"
F.Sybesma
6-8-2009 We hebben hier echt een heerlijke vakantie gehad.
Ondanks de regen hebben we onze dochters van 3 en 6 jaar niet gehoord.
Het animatieteam was echt erg leuk en de kinderen hebben het er nog steeds over.
Joris, Sanne, Nicky en Bo hartelijk bedankt. Greke en Hans natuurlijk ook bedankt en tot volgend jaar.
Groetjes van de Familie Sybesma

Familie
ewald fenna en mari...
13-7-2008 Wij zijn 3 jaar achter elkaar naar De Ruimte geweest!Waarom? Omdat onze rolstoelgebonden dochter daar de vakantie van haar leven beleefde!!De beheerders zijn top!Kindvriendelijker kan niet!!!Prima eten!Veel activiteiten waar iedereen aan mee kan doen!Een leuk spetterbad voor verkoeling en dat alles in een schitterende omgeving!We zaten in een compleet ingerichte tent die ook echt compleet was!
Een aanrader voor een ieder die van kamperen houdt!

Familie, Juni 2008
"Is goed"
de vries
23-11-2008 een camping dicht bij dorps kern en veel fiets gelegen heden water pret