12-7-2011
Walibi is super, we gaan er graag en vaak heen
met onze 3 kinderen 10, 8 en 4 jaar
Voor alledrie is het errug leuk, de jongste geniet van walibiland voor de kleinste
de show's zijn geweldig en zijn geen kosten aan verbonden alleen met halloween, verder niet.
Ook de Farla show van vorig jaar was gratis!
wij komen er erg graag !
Efteling vinden we ook érg leuk, vooral het sprookjes-achtige, maar toch vinden we Walibi leuker , omdat er meer attrakties zijn, minder wachtrijen
want in de Efteling is het binnenkomen, een ijsje kopen , en een bezoek aan toillet al een hele happening...dan hebben we het nog niet over de rijen bij de attrakties!
Walibi kun je normaal naar toillet en ijsje kopen ;-)
5-7-2011
Gisteren met de kids naar Walibi geweest. Zij vinden het helemaal geweldig, en dat is het ook. Inderdaad een paar kleine storingen, en best druk, maar over het geheel liep het behoorlijk goed door en krijg je veel waar voor je geld. Het park is inmiddels echt ingericht op pubers/jongeren, de doelgroep kleine kinderen komt er bekaaid af. Maar vanaf 1.40 m. of zeg een jaar of 10,11 is het helemaal leuk, Zelf ben ik ook in een aantal achtbanen geweest, maar heb last van mijn hoofd en nek overgehouden aan de El Condor (de hangende achtbaan). Daarin wordt je hoofd heftig heen en weer geslingerd, heel naar. Ben op internet meer klachten over deze achtbaan tegengekomen, ook van jongeren. Hij is wel spannend, maar voor de zekerheid zou ik hem lekker overslaan, er is genoeg te beleven in het park en dat scheelt je flink wat pijn in je hoofd. Hou wel rekening met een flinke aanslag op de portemonnee, als je zelf geen eten en drinken meeneemt kost dat gauw zo'n 15 euro p.p. extra.