Vraag en Antwoord Camping Oostappen Rivièra Beach****

Oostappen Rivièra Beach****
5,9
Vraag en Antwoord Camping Oostappen Rivièra Beach****
Spijkweg 15, 8256 RJ, Biddinghuizen

Eind seizoen (2 reacties)
Mimi Barends
26-9-2012
Wanneer sluit de camping ?

e-b
18-10-2012
2300 uur

Mimi Barends
18-10-2012
Ik heb inmiddels een brief van de camping ontvangen, de camping gaat 12-11-2012 dicht.

zwembad erg vuil (1 reacties)
G.list
26-8-2012
Het is zo erg vuil het zwembad er drijft poep in het water en alles ziet er heel vies uit dit is een heel gevaarlijke situatie de kinderen zijn heel ziek geweest aan de diaree hoop dat hier snel wat aan gedaan wordt het is niet normaal anders moet er maar inspecte bij komen de GGD. met vriendelike groet C list

annouska4
28-8-2012
daaar hebben wij niets van gezien, wel wat groene aanslag in het zwembad. hoort natuurlijk ook niet.

klachten brief (2 reacties)
K. Appel Dekker
25-8-2012
Vorige week een klachten brief ingeleverd omtrend het 2 dagen teveel betaalde bedrag van ons hondje hoe is het ermee nog steeds niks gehoord mevr K.Appel Dekker

monique6
26-8-2012
Je kan beter bellen ze geven geen antwoord op je emails. Dat bellen lukt ook niet altijd dus: succes !

k.Appel
26-8-2012
Wat steld een klachten formulier voor als er toch niks mee gedaan wordt. Waarom krijg ik geen reactie, zou wel zo netjes zijn . jullie park staat toch al niet zo goed bekent . ik zou maar wat meer service verlenen maken jullie het nog een beetje goed.

? (1 reacties)
Carla
24-7-2012
voor a.s vrijdag een week geboekt alleen nog steeds niets gehoord heel vreemd. Hoor ik nog iets of is dit van zoek het zelf maar uit

ik zelf
24-7-2012
en die reacties zijn ook zo fijn nu weet ik tenminste waar ik aan toe ben

Jongeren (7 reacties)
Christiaan van der Logt
9-3-2012
Wij willen graag met een groepje jongeren van 16+ op de camping staan. Kan dat zonder ouders? We worden wel gebracht en opgehaald en ze kunnen binnen een uurtje op de camping zijn mocht dat nodig zijn. Is dit mogelijk? En zo ja onder welke voorwaarden. Ivm overlast of iets dergelijks. Mvg. Christiaan van der Logt

sandra
28-3-2012
ze zijn streng qua geluidsoverlast. Centraal is er een plein waar veel jeugd zit. Verders zit de dichtsbijzijnde plaats op 7 km afstand wat met de fiets te doen is.

de_okkies
1-4-2012
We komen er net vandaan. we staan er al 6 jaar maar dit is de laatste keer.Alles word op de camping verbouwd en is momenteel gesloten. Geen eten te krijgen geen kantine geen zwembad. veel beloftens maar niets is waar. overal worden stacaravans geplaatst het is mega vol. Mijn kinderen van 17 en 15 hebben er geen zin meer in ze worden overal weg gestuurd. Ga op zoek naar wat anders kogerstrand in de koog op texel bijv.

3-4-2012
Wij staan hier al jaren. Het was een gezellige camping maar het is nu een zooitje. Volgens een test van de ANWB vorig jaar kreeg deze camping een hoge waardering. Ik heb een mail gestuurd dat ze nog maar eens moeten kijken naar deze volgeplemte rommel. Overal waar je kijkt zie je van die spuuglelijke groene vakantiehome's. Er is nog een camping op de Spijkweg... die zou ik nu adviseren. Succes..

Edwinmaks
4-4-2012
is niet mogelijk, ze komen om 00.00 uur langs met de mededeling dat het rustiger moet. Je kan dan beter naar camping Veluwemeer gaan.

marcel
7-4-2012
Kijk verder dan vindt je iets naar je zin wand je wil niet in deze bouwput staan waar niets voor jeugd is vanaf 16 jaar. het lijkt wel een asiel centrum succes

10-4-2012
Goedemorgen Kunt u mij een privé reactie sturen? Mvgr. Ann

23-4-2012
Ik vraag me af of er nu nog mensen zijn die al jaren op deze camping staan, nog zo enthousiast zijn met de gang van zaken hoe ze nu zijn. Op de site van RADAR word je niet vrolijk als je het commentaar leest over de nieuwe organisatie van het Rivieraparck.

16 jaar? (2 reacties)
erifem
5-11-2010
Is deze camping iets voor een 16 jarige puber (meisje) Wij willen graag een seizoen staan, en onze puber zal af en toe meegaan. Zijn er veel kids van ongeveer deze leeftijd.

mariska
16-11-2011
ja hoor er is in de vakantie ook disco tot half 2

Edwin
4-4-2012
ze zeggen dat er een disco komt, maar dat zeggen ze ook van winkels, horeca en zwembad, en dat is er ook allemaal niet

annimatie (3 reacties)
natasja
18-7-2010
is er annimatie in de kindervakanties. of een keer gezellige muziek.kinder en volwassen vermaak?

mariska
16-11-2011
er is animatie genoeg echt geweldig en s avonds ook altijd iets te doen

Edwin
4-4-2012
Mariska, de afgelopen jaren was dit zo, maar of dit ook dit jaar en komende jaren is valt te betwijfelen met de puinhopen die er nu zijn.

moskam
4-5-2012
Ga niet naar deze camping zeer slecht en zonde van je geld!!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit