Hotel Dorhout Mees*** in Biddinghuizen Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Dorhout Mees***

5,7

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Dorhout Mees***

Strandgaperweg 30, 8256 PZ, Biddinghuizen
Hotel Dorhout Mees scoort een 7,9 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dorhout Mees***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dorhout Mees*** in Biddinghuizen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland. Vergelijk Hotel Dorhout Mees*** met andere accommodaties in Biddinghuizen.

3 beoordelingen over Dorhout Mees***

5,7
met partner, Dec. 2011
"Uistekend hotel met zeer goede service"
madelon fekkes
20-12-2011 Onlangs hier een nacht verbleven na familiebezoek. We konden tot laat inchecken (10 uur 's avonds) en werden hartelijk ontvangen. Ook was de bar nog open ondanks dat we de enige gasten waren in het hotel. De locatie is prachtig, aan het veluwemeer en vanuit de ontbijtzaal kijk je uit op de golfbanen. Het ontbijt was fantastisch, ondanks dat we de enige gasten in het hotel waren was aan alles gedacht. Eitjes, warme en gewone broodjes, kaasplankje, vleesplankje, yoghurt, fruit en versgeperste jus. Echt een uitstekende service.
De kamer was ruim met aparte douche en toilet. De kamer was wat gedateerd maar schoon en de bedden waren heerlijk.

alleenreizend, Okt. 2008
"Nooit Meer!!!"
studio@aatjanrender...
15-10-2008 Op zaterdagavond ingecheckt. De kamer viel erg tegen, niet vies maar klein en ouderwets, kraak nog smaak. Bedlampjes deden het niet, televisie was erg krakkemikkig en verschillende zenders waren niet geprogrammeerd. € 90,-! Prijs/kwaliteit verhouding was ver te zoeken! Hoewel ik dit nog nooit eerder heb gedaan ben ik gaan klagen, de hotelmanager(eigenaar?) is erbij gehaald en deze man gaf me geen hand. Nadat ik mijn verhaal en grieven rustig had verteld was zijn reactie dat hij geen zin had om hierover met mij in discussie te gaan, dat ik mijn geld terug kon krijgen en het hotel moest verlaten! Na een cynische opmerking van hem dat ik een klacht maar bij de telegraaf moest indienen en dat ik de receptioniste overstuur heb gemaakt (ik ben vriendelijk maar wel resoluut tegen haar geweest over mijn gevoel van de kamer) stond ik om 20.30 uur zaterdagavond zonder kamer op straat.
Deze non communicatieve man, ongeschikt voor zijn vak heeft mij een slechte zaterdagavond bezorgd!

Lia Grooters
16-2-2005 Hotel viel tegen. In iedergeval voor de 115 euro die een kamer daar al gauw kost. Kamers zijn netjes, maar niet bijzonder. Toen ik er was, kon je 's avonds nergens in het hotel wat drinken en moesten we naar de naburige schietvereniging. Ook was er geen lounge waar je kon zitten lezen of zo (althans die was op slot) Beetje raar dus.