Beoordelingen Biddinghuizen

Waardering
6,9
Uitgaansleven
5,7
Cultuur
6,4
Omgeving
7,7
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,2
Het weer

11  °C

18 april 2014

Biddinghuizen
6,9
148 beoordelingen
Beoordelingen Biddinghuizen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Biddinghuizen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Biddinghuizen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Biddinghuizen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Biddinghuizen scoort een 6,9 uit 10, op basis van 148 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Campings, 1 Hotel, 3 Vakantieparken en 1 Bungalow in Biddinghuizen. Op Zoover vind je bovendien 12 vakantiefoto's van Biddinghuizen. Je kunt 2 video's van Biddinghuizen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Biddinghuizen. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

144 beoordelingen over Biddinghuizen

6,9
148 beoordelingen
Waardering
6,9
Uitgaansleven
5,7
Cultuur
6,4
Omgeving
7,7
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,2
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Mrt. 2014
"Flevoland heeft het allemaal!"vertalen
jenny_meessen
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

3-4-2014 Het strand, bos en Veluwemeer; allemaal in de nabije omgeving.

2014
"Ouderwetse gewoontes"vertalen
Fluiter
Waardering
7,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
1,0
Omgeving
2,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
9,0

28-2-2014 Biddinghuizen is een klein dorp, het oogt gezellig maar daar blijft het bij.
Er is niks te doen, en de ouderwetse gewoonte dat alles tussen half 1 en half 2 gesloten is, is behoorlijk vervelend.

met jonge kinderen, Feb. 2014
"Boodschappen"vertalen
Schouten
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

17-2-2014 Ah en wat winkels. Verder een saai dorp

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Weinig te doen"vertalen
silv01
Waardering
4,0
Omgeving
7,0
Sfeer
6,0

27-10-2013 Biddinghuizen zelf stel niet veel voor. Fantastische omgeving, maar meer ook niet.

met partner, Okt. 2013
"Mooie natuur"vertalen
alessia
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

25-11-2013 Mooie natuur en hele mooie wandelpaden we hebben hier genoten met onze hond

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Elburg is bezienswaardig"vertalen
Fam.
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

25-10-2013 De vesting bezoeken, bataviastad Lelystad, aviodrome.

met oudere kinderen, Okt. 2013
"Prima dorp"vertalen
hban
Waardering
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

25-10-2013 albert hein en lidl in het dorp en benzinepomp heel handig

met oudere kinderen, Okt. 2013
"Mooie plek om te zeilen"vertalen
Jolanda
Waardering
9,0
Omgeving
9,0

19-10-2013 Het veluwemeer is een mooie plek om te zeilen. Leuke eilandjes waar je naar toe kunt varen

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Mooie omgeving"vertalen
jannekee74
Waardering
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

7-10-2013 Het plaatsje biddinghuizen hebben we niet bezocht. maar de omgeving van het park is erg mooi en ruim. Alleen jammer dat er de nacht van 5 op 6 oktober een of ander house feest in de buurt was, deze muziek begon om 19 uur op de 5de en stopte ongeveer om 9 uur op de zondagochtend 6 oktober.

met jonge kinderen, Sept. 2013
"Walibi"vertalen
pietje
Waardering
2,0

22-9-2013 Biddinghuizen is alleen leuk omdat Walibi er is

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?