Beoordelingen Biddinghuizen

Waardering
7,3
Uitgaansleven
6,4
Cultuur
6,9
Omgeving
8,0
Sfeer
7,4
Zorg voor natuur
8,5
Het weer

24  °C

19 september 2014

Biddinghuizen
7,3
234 beoordelingen
Beoordelingen Biddinghuizen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Biddinghuizen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Biddinghuizen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Biddinghuizen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Biddinghuizen scoort een 7,3 uit 10, op basis van 234 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Campings, 1 Hotel, 3 Vakantieparken en 1 Bungalow in Biddinghuizen. Op Zoover vind je bovendien 26 vakantiefoto's van Biddinghuizen. Je kunt 1 video van Biddinghuizen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Biddinghuizen. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

221 beoordelingen over Biddinghuizen

7,3
234 beoordelingen
Waardering
7,3
Uitgaansleven
6,4
Cultuur
6,9
Omgeving
8,0
Sfeer
7,4
Zorg voor natuur
8,4
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Sept. 2014
"Fijne omgeving"vertalen
thea steffens
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

08-09-2014 Walibi en het Dolfinarium zijn echte toppers

met partner, Sept. 2014
"Fantastische plek"vertalen
Ellen
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

11-09-2014 Mooie, rustige, natuurlijke omgeving. Prachtig voor een heerlijke fiets- of wandeltocht.

met partner, Aug. 2014
"Heerlijk verblijf gehad!"vertalen
Lissi
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

02-09-2014 Goede camping met vele faciliteiten voor het hele gezin, ook leuk animatie team aanwezig ! Heerlijk aan het veluwemeer gelegen dus heerlijk genieten aan het water !

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Mooie omgeving"vertalen
Marga
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

30-08-2014 Leuk strand en vele leuke restaurants met lekker eten.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Voor een keer erg leuk"vertalen
Ilse
Waardering
5,0
Omgeving
6,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
6,0

25-08-2014 Leuk voor jonge gezinnen. Voor een weekend erg leuk. Kinderen hebben t heel erg leuk gehad.

Aug. 2014
"Biddinghuizen zelf is niet veel te beleven"vertalen
de jeu
Waardering
5,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
4,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0

01-09-2014 Erg klein en geen sfeer, weinig winkels zijn wel een aantal supermarkten zoals de Lidl en Albert Heyn

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Leuke plek"vertalen
Amm
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

15-08-2014 Veel te doen in de omgeving van jong tot oud!
Leuke fietsroutes

Aug. 2014
"Mooie omgeving"vertalen
Anja
Waardering
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

15-08-2014 Veel mooie plekken om lange wandelingen te maken met de hond

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Leuk"vertalen
fam van de griek
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

27-08-2014 groo park .op diversen velden speeltoestellen

met jonge kinderen, 2014
"Mooie meren!"vertalen
Smit
Waardering
6,0
Cultuur
1,0
Omgeving
6,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
6,0

09-08-2014 Mooie meren aan de ene kant en weilanden aan de andere kant. Totaal geen Internet verbinding.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Welke van deze steden denk jij dat het meest veilig is?