Beoordelingen Biddinghuizen

Waardering
7,3
Uitgaansleven
6,4
Cultuur
6,9
Omgeving
8,0
Sfeer
7,4
Zorg voor natuur
8,4
Het weer

20  °C

1 oktober 2014

Biddinghuizen
7,3
239 beoordelingen
Beoordelingen Biddinghuizen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Biddinghuizen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Biddinghuizen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Biddinghuizen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Biddinghuizen scoort een 7,3 uit 10, op basis van 239 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Campings, 1 Hotel, 3 Vakantieparken en 1 Bungalow in Biddinghuizen. Op Zoover vind je bovendien 26 vakantiefoto's van Biddinghuizen. Je kunt 1 video van Biddinghuizen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Biddinghuizen. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

226 beoordelingen over Biddinghuizen

7,3
239 beoordelingen
Waardering
7,3
Uitgaansleven
6,4
Cultuur
6,9
Omgeving
8,0
Sfeer
7,4
Zorg voor natuur
8,4
Toon score en beoordelingen van:
2014
"De omgeving is mooi"vertalen
J.Havelaar
Waardering
7,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
8,0
Omgeving
5,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

21-09-2014 voor water sporters zeer mooi als je een boot heb.
de omgeving harderwijk,Elburg.zijn best mooi en voor kinderen walibi.

met oudere kinderen, Sept. 2014
"Biddinghuizen prima plaats, prachtige omgeving."vertalen
Familie Hazelaar
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

23-09-2014 In de omgeving is voldoende te doen. Flink genoten van het Veluwemeer! Ook Elburg is een bezoekje meer dan waard!

met partner, Sept. 2014
"Prettig verblijf"vertalen
manjde
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

20-09-2014 Biddinghuizen is een klein dorp. Het park is meer georiënteerd op Harderwijk. Maar ook in Dronten is een ruim aanbod van winkels.

Sept. 2014
"Mooie plek"vertalen
sterrewolkje
Waardering
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

20-09-2014 Biddinghuizen ligt nog iets verder van het Landal park af. Harderwijk is eigenlijk dichterbij, voor boodschappen ook fijner.

met jonge kinderen, Sept. 2014
"Omgeving top"vertalen
Nancy
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

23-09-2014 Mooie omgeving. leuke plaatsjes in de nabijheid. walibi ligt kort bij. Bataviastad op ongeveer 40 autominuten. Zeker de moeite waard.

met oudere kinderen, Sept. 2014
"Fijne omgeving"vertalen
thea steffens
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

08-09-2014 Walibi en het Dolfinarium zijn echte toppers

met partner, Sept. 2014
"Fantastische plek"vertalen
Ellen
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

11-09-2014 Mooie, rustige, natuurlijke omgeving. Prachtig voor een heerlijke fiets- of wandeltocht.

met partner, Aug. 2014
"Heerlijk verblijf gehad!"vertalen
Lissi
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

02-09-2014 Goede camping met vele faciliteiten voor het hele gezin, ook leuk animatie team aanwezig ! Heerlijk aan het veluwemeer gelegen dus heerlijk genieten aan het water !

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Mooie omgeving"vertalen
Marga
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

30-08-2014 Leuk strand en vele leuke restaurants met lekker eten.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Voor een keer erg leuk"vertalen
Ilse
Waardering
5,0
Omgeving
6,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
6,0

25-08-2014 Leuk voor jonge gezinnen. Voor een weekend erg leuk. Kinderen hebben t heel erg leuk gehad.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met je huisdier als je op vakantie gaat?