Beoordelingen Biddinghuizen

Waardering
7,2
Uitgaansleven
6,2
Cultuur
6,7
Omgeving
7,9
Sfeer
7,2
Zorg voor natuur
8,5
Het weer
_
Biddinghuizen
7,2
198 beoordelingen
Beoordelingen Biddinghuizen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Biddinghuizen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Biddinghuizen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Biddinghuizen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Biddinghuizen scoort een 7,2 uit 10, op basis van 198 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Campings, 1 Hotel, 3 Vakantieparken en 1 Bungalow in Biddinghuizen. Op Zoover vind je bovendien 12 vakantiefoto's van Biddinghuizen. Je kunt 2 video's van Biddinghuizen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Biddinghuizen. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

192 beoordelingen over Biddinghuizen

7,2
198 beoordelingen
Waardering
7,2
Uitgaansleven
6,2
Cultuur
6,7
Omgeving
7,9
Sfeer
7,2
Zorg voor natuur
8,4
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, jul 2014
"Mooie omgeving"vertalen
marjanelbert
Waardering
9,0
Omgeving
10,0

23-07-2014 zeker heen gaan. Omgeving is erg mooi en het park ook.
Vriendelijke mensen op het gehele park

met vrienden, okt 2013
"Dit word zeker een jaarlijkse traditie !"vertalen
Sholayka
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

22-07-2014 Het was een heerlijk weekend, we hebben echt genoten!!

Bungalow
Bungalow was echt prettig en comfortabel na een dagje pretpark. Je kan je heerlijk terugtrekken. Het huisje was heerlijk schoon en er waren schoonmaakspulletjes neergezet en een pak kaarten. De bungalows liggen direct aan het park dus was makkelijk te doen. Ik heb heerlijk geslapen op de bedden.

Personeel:
Het personeel op Walibi Vilage is zeer behulpzaam en vriendelijk.

Restaurant:
Het restaurant was tot laat in de avond te bezoeken. Het eten was superlekker. Voldoende keus. En de desserts vooral niet te klagen. Chocolade Fontijn :) EN totaal niet duur

Ik meen het als ik zeg dat ik echt super genoten heb. Dit word zeker een jaarlijkse traditie.

met jonge kinderen, jul 2014
"Mooi gezellig park"vertalen
lydia romann
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

22-07-2014 fantastisch leuk gezellig kindvriendelijk park waar wij erg graag komen

met oudere kinderen, 2014
"Gezellig dorp."vertalen
Margreet
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

21-07-2014 Visje eten, haventje, terrasje. Helemaal vakantie gevoel in 2 dagen.

met jonge kinderen, 2014
"Mooie omgeving"vertalen
Leonie
Waardering
10,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
10,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
10,0

21-07-2014 Harderwijk
Elburg
Dolfinarium
Julianatoren
Apenheul
Walibiflevo
Hans en grietje
Harderbos

met oudere kinderen, Juli 2014
"Prima plaats"vertalen
Yvonne
Waardering
7,0

21-07-2014 We hebben het plaatsje niet bezocht, zijn alleen in het park en het zwembad van de village geweest. Dus eerlijk gezegd niets van Biddinghuizen zelf gezien. De omgeving is wel prima, voor zover we dat hebben gezien.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Fantastische plek!"vertalen
richard hoogelander
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

19-07-2014 Dit park is zeker om aan te raden, het is een perfecte ligging!

met partner, Juli 2014
"Niet geweest"vertalen
dsk1967
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

19-07-2014 niet geweest
wel naar het Batavia dorp en de Batavia bekeken zeer mooi

met oudere kinderen, Juli 2014
"Rustige ligging"vertalen
gruiter
Waardering
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
9,0

19-07-2014 mooie groene omgeving, leuk om te fietsen. leuke stadjes in de buurt

met jonge kinderen, Juli 2014
"Mooie plek"vertalen
Mirella
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

20-07-2014 alles wat je nodig heb. Water bos ruimte om te wandelen fietsen enz...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?