Beoordelingen Biddinghuizen

Waardering
7,4
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,5
Zorg voor natuur
8,4
Het weer

7  °C

21 november 2014

Biddinghuizen
7,4
251 beoordelingen
Beoordelingen Biddinghuizen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Biddinghuizen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Biddinghuizen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Biddinghuizen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Biddinghuizen scoort een 7,4 uit 10, op basis van 251 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Campings, 1 Hotel, 3 Vakantieparken en 1 Bungalow in Biddinghuizen. Op Zoover vind je bovendien 33 vakantiefoto's van Biddinghuizen. Je kunt 1 video van Biddinghuizen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Biddinghuizen. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

238 beoordelingen over Biddinghuizen

7,4
251 beoordelingen
Waardering
7,4
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,4
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
Met jonge kinderen, 2014
"Leuk!"vertalen
richard
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
7,0

16-11-2014 leuke winkeltjes echt super

Met partner, Nov. 2014
"Leuk dorp"vertalen
fam van den barg
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

18-11-2014 Winkels in de nabije omgeving van het park

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Niks zeggend dorp"vertalen
Rosalie
Waardering
2,0
Omgeving
5,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
6,0

04-11-2014 Niets te doen hier, een grote open vlakte.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Leuk dorp"vertalen
Patrick
Waardering
7,0

26-10-2014 Goed bereikbaar om boodschappen te doen, maar Elburg is leuker en dichterbij!

Met jonge kinderen, 2014
"Mooie plek!"vertalen
Patricia
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

21-10-2014 Mooie plek! Ook een toplocatie om een heerlijk rondje te gaan hardlopen en van de natuur te genieten.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Even voor de boodschappen"vertalen
Colinda van Dobben ...
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

28-10-2014 eerste dag voor de boodschappen even naar de lidl en ah geweest. Vriendelijk volk.
Ook zijn we naar walibi geweest,superpark met coole achtbanen en heerlijke koffie

Met partner, 2014
"Meer dan alleen Lowlands"vertalen
piet
Waardering
10,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

19-10-2014 de diversiteit van activiteiten is enorm, echt ongelooflijk veel te doen in de directe omgeving.

Met oudere kinderen, Okt. 2014
"Sfeerloze stad"vertalen
Imke
Waardering
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
5,0

19-10-2014 Als je op vakantie bent in Biddinghuizen kun je coor de gezelligheid beter naar Harderwijk gaan. In Biddinghuizen is op woensdagmiddag een marktte met etenswaren, er zit een AH en een Lidl.

Met partner, Okt. 2014
"Biddinghuizen"vertalen
Annemieke Wouterse
Waardering
6,0
Uitgaansleven
4,0
Omgeving
7,0

16-10-2014 Eetgelegenheid gezocht maar er was alleen een snackbar en een turks afhaalrestaurant.

Met partner, Okt. 2014
"Prachtige omgeving"vertalen
Pieter Ruiter
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

13-10-2014 familie bestemming met genoeg vertier voor jong en oud,afhankelijk in welke periode je gaat is er zowel binnen als buiten genoeg te doen aan het water en binnen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welke Europese stad ga jij het liefst kerstshoppen?