Beoordelingen Biddinghuizen

Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,7
Cultuur
6,5
Omgeving
7,7
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,6
Het weer

20  °C

24 april 2014

Biddinghuizen
7,0
154 beoordelingen
Beoordelingen Biddinghuizen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Biddinghuizen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Biddinghuizen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Biddinghuizen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Biddinghuizen scoort een 7,0 uit 10, op basis van 154 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Campings, 1 Hotel, 3 Vakantieparken en 1 Bungalow in Biddinghuizen. Op Zoover vind je bovendien 12 vakantiefoto's van Biddinghuizen. Je kunt 2 video's van Biddinghuizen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Biddinghuizen. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

149 beoordelingen over Biddinghuizen

7,0
154 beoordelingen
Waardering
6,9
Uitgaansleven
5,7
Cultuur
6,5
Omgeving
7,7
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,4
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Apr. 2014
"Gemoedelijk dorp met alle faciliteiten"vertalen
Kevin
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

21-4-2014 Biddinghuizen is vooral in het zomerseizoen een heel gezellig dorp met alle faciliteiten die je nodig heb voor een goede en gezellige vakantie.

met oudere kinderen, Apr. 2014
"Leuke plek"vertalen
kazemir
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

23-4-2014 leuk knus dorpje, met de auto ben je er zo, supermarkt aanwezig

met partner, Mrt. 2014
"Flevoland heeft het allemaal!"vertalen
jenny_meessen
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

3-4-2014 Het strand, bos en Veluwemeer; allemaal in de nabije omgeving.

2014
"Ouderwetse gewoontes"vertalen
Fluiter
Waardering
7,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
1,0
Omgeving
2,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
9,0

28-2-2014 Biddinghuizen is een klein dorp, het oogt gezellig maar daar blijft het bij.
Er is niks te doen, en de ouderwetse gewoonte dat alles tussen half 1 en half 2 gesloten is, is behoorlijk vervelend.

met jonge kinderen, Feb. 2014
"Boodschappen"vertalen
Schouten
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

17-2-2014 Ah en wat winkels. Verder een saai dorp

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Weinig te doen"vertalen
silv01
Waardering
4,0
Omgeving
7,0
Sfeer
6,0

27-10-2013 Biddinghuizen zelf stel niet veel voor. Fantastische omgeving, maar meer ook niet.

met partner, Okt. 2013
"Mooie natuur"vertalen
alessia
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

25-11-2013 Mooie natuur en hele mooie wandelpaden we hebben hier genoten met onze hond

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Elburg is bezienswaardig"vertalen
Fam.
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

25-10-2013 De vesting bezoeken, bataviastad Lelystad, aviodrome.

met oudere kinderen, Okt. 2013
"Prima dorp"vertalen
hban
Waardering
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

25-10-2013 albert hein en lidl in het dorp en benzinepomp heel handig

met oudere kinderen, Okt. 2013
"Mooie plek om te zeilen"vertalen
Jolanda
Waardering
9,0
Omgeving
9,0

19-10-2013 Het veluwemeer is een mooie plek om te zeilen. Leuke eilandjes waar je naar toe kunt varen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met Koningsdag?