Beoordelingen Biddinghuizen

Waardering
7,4
Uitgaansleven
6,4
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,5
Zorg voor natuur
8,4
Het weer

16  °C

26 oktober 2014

Biddinghuizen
7,4
247 beoordelingen
Beoordelingen Biddinghuizen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Biddinghuizen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Biddinghuizen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Biddinghuizen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Biddinghuizen scoort een 7,4 uit 10, op basis van 247 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Campings, 1 Hotel, 3 Vakantieparken en 1 Bungalow in Biddinghuizen. Op Zoover vind je bovendien 33 vakantiefoto's van Biddinghuizen. Je kunt 1 video van Biddinghuizen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Biddinghuizen. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

234 beoordelingen over Biddinghuizen

7,4
247 beoordelingen
Waardering
7,4
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,4
Zorg voor natuur
8,4
Toon score en beoordelingen van:
Met oudere kinderen, 2014
"Dit is voor herhaling vatbaar"vertalen
jos.v.arem
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

21-10-2014 op korte afstand van het park, zijn er diverse inkoopcentra, de omgeving is erg mooi, en deze centra hebben een goed uitgaansleven.

Alleenreizend, 2014
"Leuk"vertalen
E Bouma
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

21-10-2014 Geen mening, biddinghuizen is zelf niet speciaal. Maar de bezienswaardigheden, dorpjes en pretparken daar en tegen des te meer! Met walibi, dolfinarium en Elburg vlakbij.

Met jonge kinderen, 2014
"Mooie plek!"vertalen
Patricia
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

21-10-2014 Mooie plek! Ook een toplocatie om een heerlijk rondje te gaan hardlopen en van de natuur te genieten.

Met oudere kinderen, Okt. 2014
"De moeite waard om nog een keer terug te gaan"vertalen
H. Henskens
Waardering
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

20-10-2014 Zou graag in voorjaar aan t strandje /haven zijn.dus wil zeker nog n keer terug ook in de omgevijg zou ik langer rond willen kijken en onze zoon en mijn man zouden graag nog vissen Een weekend was voor ons te kort

Met oudere kinderen, Okt. 2014
"Sfeerloze stad"vertalen
Imke
Waardering
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
5,0

19-10-2014 Als je op vakantie bent in Biddinghuizen kun je coor de gezelligheid beter naar Harderwijk gaan. In Biddinghuizen is op woensdagmiddag een marktte met etenswaren, er zit een AH en een Lidl.

Met partner, Okt. 2014
"Biddinghuizen"vertalen
Annemieke Wouterse
Waardering
6,0
Uitgaansleven
4,0
Omgeving
7,0

16-10-2014 Eetgelegenheid gezocht maar er was alleen een snackbar en een turks afhaalrestaurant.

Met partner, Okt. 2014
"Prachtige omgeving"vertalen
Pieter Ruiter
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

13-10-2014 familie bestemming met genoeg vertier voor jong en oud,afhankelijk in welke periode je gaat is er zowel binnen als buiten genoeg te doen aan het water en binnen.

2014
"De omgeving is mooi"vertalen
J.Havelaar
Waardering
7,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
8,0
Omgeving
5,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

21-09-2014 voor water sporters zeer mooi als je een boot heb.
de omgeving harderwijk,Elburg.zijn best mooi en voor kinderen walibi.

Met oudere kinderen, Sept. 2014
"Biddinghuizen prima plaats, prachtige omgeving."vertalen
Familie Hazelaar
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

23-09-2014 In de omgeving is voldoende te doen. Flink genoten van het Veluwemeer! Ook Elburg is een bezoekje meer dan waard!

Met partner, Sept. 2014
"Prettig verblijf"vertalen
manjde
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

20-09-2014 Biddinghuizen is een klein dorp. Het park is meer georiënteerd op Harderwijk. Maar ook in Dronten is een ruim aanbod van winkels.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Ik zou vooral een kerstmarkt bezoeken om...