Thermen La Mer Almere Nederland. Informatie & Beoordelingen Thermen La Mer ~ Zoover

Beoordelingen Thermen La Mer

30 mei 2012

Thermen La Mer

Beoordelingen Thermen La Mer

Scoutingpad 3, 1351 GN, Almere
Wil je weten wat anderen vonden van Thermen La Mer in Almere? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Thermen La Mer.
Wil je weten wat anderen vonden van Thermen La Mer in Almere? Op deze pagina lees je beoordelingen van Thermen La Mer. Je kunt 1 vakantiefoto van Thermen La Mer bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Thermen La Mer in Almere.

7 beoordelingen over Thermen La Mer

met partner, 2011
"Heerlijk kleinschalige en rustige sauna"
Joji
19-9-2011 Wij komen zelf uit Almere en doen regelmatig een avondje thermen la mer.
Het eten doet niet onder van een goed restaurant en je komt heerlijk tot rust.
Zeker geen "sauna-fabriek" maar een sauna waar goed rekening gehouden wordt met het maximale aantal bezoekers. Een aanrader.

met partner, Jan. 2011
"Fantastische plek!"
Tina
12-3-2011 Over Thermen La Mer heb ik niets anders dan superlatieven - vriendelijk personeel, heerlijk eten, alles in top staat van onderhoud, schoon, ruim opgezet maar niet te groot, geen complex voor massa's mensen (sauna kent beleid van max. aantal bezoekers), rust en ontspanning staan centraal (dus geen kwebbelende groepen) en stille sauna is inderdaad heerlijk stil :-) Kortom - GEWELDIG! Wij gaan al aantal jaren naar Thermen en zijn nog nooit teleurgesteld!!!

met vrienden, Mei 2010
"Onze favoriet onder de Nederlandse sauna's!!"
annie-80
17-2-2011 Wij komen hier ongeveer 2 keer per jaar. Bij toeval kwamen wij een aantal jaar geleden op het adres van deze topsauna. Wij zijn in de meeste grote sauna's geweest, maar dit is onze topper. Net iets kleinschalliger dan de mega-sauna's, maar zeker dezelfde faciliteiten, betere service en hogere klantvriendelijkheid. Groot voordeel ten opzichte van andere complexen is dat het hier niet overbevolkt is. Je kunt dus gewoon een plekje in de sauna/ restaurant/ terras vinden zonder in de wachtrij te staan. Ook het beauty center is top. Prima massages en schoonheidsbehandelingen. Ze hebben hierbij ook veel variatie, door seizoenspakketen bijvoorbeeld. Echt een aanrader!!!

met vrienden, Jan. 2010
"Hier voel ik me thuis"
Jan
16-1-2010 Gisteren naar Bussloo geweest "want dat is zo mooi". Nou, met een holletje terug naar Almere waar het geen sauna fabriek is,waar je meestal wel een lekker ligbedje hebt, waar je niet in de rij hoeft te staan voor de sauna en waar je het idee hebt dat de gast nog echt belangrijk is.

Astrid
13-11-2009 Wij zijn al aardig wat sauna's afgeweest. We hadden een favoriete waar we altijd wel weer eens terugkwamen maar ik denk dat Thermen La mer de nr 1 geworden is: mooi complex, verschillende binnen en buitensauna;s mooie tuin,binnen en buiten zwembad, lekkere ligbedden, luxe restaurant met normale prijzen
kortom: een dagje lekker relaxen!

Marianne van hell
17-9-2008 De sauna thermen La mer is schoon met
vriendelijke receptionistes en schoonheidsspecialistes. horeca iets minder vriendelijk erg gespannen.
Ontspannend om een dag er te zijn.
Tuin goed onderhouden en alles eigentijds.
Marianne

de Groot
21-8-2008 Heerlijk om even een dagje te ontspannen.

Beste accommodaties in Almere