Hotel Apollo Almere City Centre**** in Almere Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.847 bezoekers online
Home > Nederland > Flevoland > Almere > Hotel Apollo Almere City Centre****

Beoordelingen Hotel Apollo Almere City Centre****

-3  °C

8 februari 2012

Aanzicht vanaf het stadshart

Hotel Apollo Almere City Centre scoort een 8,5 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Apollo Almere City Centre****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Apollo Almere City Centre**** in Almere, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Apollo Almere City Centre**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland. Vergelijk Hotel Apollo Almere City Centre**** met andere accommodaties in Almere.

22 beoordelingen over Apollo Almere City Centre****

met vrienden, Dec. 2011
Modern, klantvriendelijk hotel
tonnyvdknoop
12-12-2011 Perfect gelegen hotel in het centrum. Moderne inrichting, heerlijke bedden en een prima badkamer. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is goed gesorteerd. Wij verbleven er 3 nachten en vinden dit hotel een aanrader!

met partner, Okt. 2011
Leuk hotel
Cristianvanschip_1
28-11-2011 Leuk hotel midden in Almere.
Mooi super moderne kamers, mooie badkamer
Goed ontbijt

met oudere kinderen, Okt. 2011
Mooi hotel en centraal gelegen
hennie.peereboom
5-11-2011 Nachtje Apollo Almere; scherpe aanbieding via internet. Hotel ligt centraal gelegen. Medewerksters receptie klantvriendelijk. Kamer gedeeltelijk uitzicht op water. Kamer was niet groot en niet zo goed schoongemaakt; cashewnootjes lagen er nog van de vorige bewoner(s). Badkamer alleen af te sluiten door een glazen deur/wand o.i.d.. Ontbijt was eenvoudig maar goed. Alleen het restaurant/bar gedeelte is ERG donker. Als deze ruimte heeeeel veel lichte kleuren op de muren zou krijgen zou het veel gezelliger zijn. Nu beetje holbewoners-idee. Verder een leuk hotel met natuurlijk een prima ligging in de stad Almere. We brachtren onze koop waar tussentijds naar de kamer en gingen weer verder. Dat is echt een pluspunt. Komen vast nog eens terug. Oja. tipje voor hotel: doe iets onder de stoelpoten. Maken veel lawaai als je opstaat en gaat zitten (schuiven). Trekt nogal de aandacht van andere gasten.

Een echte aanrader!
fdemesmaeker
3-10-2011 Zijn net terug uit Almere: voor ieder wat wils. Dit zowel op het vlak van shopping als voor diegene die graag van moderne architectuur houdt. Dit hotel heeft zowat alles te bieden, behalve dan een terras of balkon. Van de airco hadden we geen last van het geluid. Idem voor de bedden. Wij verbleven in kamer 115 en moesten tot onze spijt vaststellen dat er geen overgordijnen aanwezig waren (ze waren "gejat" - dixit werkvrouw) met gevolg dat het straatlicht in de kamer scheen en we dus slecht konden inslapen. 's Anderendaags dit aan de receptie gemeld. Er werd ons onmiddellijk een andere kamer voorgesteld...maar we verbleven er echter voor één nacht. Alle personeelsleden (receptie, kamermeisje, restaurant, ...) zijn super vriendelijk en zeer attentvol. Dit geldt eveneens voor het winkelpersoneel van Almere zelf. Heb er als Belg voor een eerste keer een La Trappe kunnen drinken. Dit is de enige Trappist in NL... Lekker!

Modern, stijlvol hotel in een moderne shopstad
Marcel
26-8-2011 Modern hotel op een mooie lokatie zeer centraal gelegen in het centrum van Almere: shopstad bij uitstek met een zeer groot aanbod aan winkels. Vanuit het hotel is alles te voet goed te bereiken.
De kamers waren ook zeer fraai en modern ingericht. Er was duidelijk niet bezuinigd op materialen en inrichting. Naar onze ervaring was dat helaas wel het geval voor de bedden. De eerste nacht sliepen we op erg doorgezakte boxspring matrassen. Zo erg dat we gevraagd hebben om een andere kamer. Daar waren de matrassen beter, maar ook daar kon het zeker nog veel beter.
De ventilatie kon desgewenst worden uitgeschakeld, maar de airco werkte niet en aan de zuidkant van het hotel was het erg warm in de kamer.
Het ontbijtbuffet was goed, maar stond wel wat onhandig opgesteld. Op zondagochtend was het er bovendien uitzonderlijk druk, waardoor personeel en gast elkaar al snel in de weg liepen. Het ontbijtpersoneel was erg vriendelijk en deed haar uiterste best om alles zo snel mogelijk aan te vullen.

met partner, Mrt. 2011
Fijn hotel, heerlijk ontbijt
Tinet
29-3-2011 Wij zijn hier afgelopen weekend geweest.
De kamers zijn niet heel groot, maar wel rustig en mét bad. Het ontbijt is echt heel compleet en.. tot 11 uur! en tot die tijd kan je ook alles bijbestellen. Het hotel ligt midden in het centrum. Naast de bioscoop en tegenover de schouwburg.

De televisie kan niet zo heel hard, maar dat is prima omdat je dus ook geen overlast hebt van je buren.

Enige nadeel is dat er een ventilatie in de kamer zit die je niet uit kan schakelen. Dat geeft wel een irritant geluid.

Personeel was heel vriendelijk.

met partner, Feb. 2011
Tof modern hotel
Vanessa
11-4-2011 Heel goed hotel! ligt in vlak bij het centrum van Almere, de schouwburg en het water...

je merkt dat het een nieuwe stad is, na de openingsuren van de winkels (heeell veel, als je daar een winkel niet vindt...) is het er wel een beetje uitgestorven... echter, in de restaurants is het wel heel druk 's avonds...

kamer was zeer goed, spijtig van de "luide" airco... (niet echt super luid hoor).. wat betreft het hoge raam: past bij de kamer en is helemaal niet storend.. als je op je tenen staat, kan je zo naar buiten kijken.

parking is onder het hotel voor 7 euro per dag en aparte ingang nr het hotel.

personeel was zeer vriendelijk en het ontbijt was zeer uitgebreid en werd heel goed aangevuld. superlekker allemaal (zelfs met zalm, eitjes, pannenkoeken, croissant,...)

we waren gegaan met een bon... na een blik op de site,merk ik wel dat de prijzen redelijk hoog liggen... toch, leuk hotel voor een weekendje weg.

met jonge kinderen, Feb. 2011
Hier weten ze nog wat service is!
Jan
6-2-2011 Goed hotel. Alles netjes, zeer vriendelijk personeel en lekker eten. Complimenten voor het personeel, zo klantvriendelijk zijn ze bijna nergens meer (en wij verblijven vaak in hotels..)

met partner, Okt. 2010
Fijne ervaring
gervanh
19-10-2010 We kwamen vrij laat en vermoeid aan.
Op ons verzoek liet de zeer vriendelijke receptioniste vrij snel een fijne fauteuil bij plaatsen.
Zeer goede koffie en als we niet net een goede rijsttafel in Bronbeek hadden genuttigd hadden we daar graag gegeten. Het zag er prima uit.

DESIGNHOTEL IN HARTJE CENTRUM
suus
11-10-2010 mooie strakke designkamer, perfecte badkamer met zeer ruim bad, flatscreen tv, ontbijt was prima in orde, keuze genoeg. Onderin hotel stap je van je auto zo de lift van hotel is dagkaart is € 7,00 verkrijgbaar bij hotelbalie. Hotel bar en tevens restaurant is ook mooi ingericht en is prima. Restaurant gen mening. Winkels in directe omgeving. Alle gangbare ketens zijn vertegenwoordigd. Ligging hotel is dus prima, ook restaurantjes op loopafstand. ideale weekendlocatie voor bv shoppen in Bataviastad, lelystad alhoewel ook in Lelystad een apollohotel zit :)-

zakelijk (2)