Accommodaties Drenthe

Drenthe is een provincie gelegen in het noordoosten van het land. De provincie grenst aan Friesland, Overijssel, Groningen en het Duitse Nedersaksen. Er wonen ruim 490000 inwoners en de hoofdstad van Drenthe is Assen.

Drenthe is een provincie gelegen in het noordoosten van het land. De provincie grenst aan Friesland, Overijssel, Groningen en het Duitse Nedersaksen. Er wonen ruim 490000 inwoners en de hoofdstad van Drenthe is Assen.

De provincie bestaat met name uit gebieden die opgebouwd zijn uit keileem. Dit is afgezet in de voorlaatste ijstijd en heeft er voor gezorgd dat het grootste gedeelte van de provincie op het zogenaamde Drents Plateau gelegen is. Drenthe ligt hierdoor tussen de 10 en 20 meter boven NAP. In de buurt van Emmen is het hoogste natuurlijke punt gelegen genaamd Haantjeduin met een hoogte van 32 meter boven NAP. Dit punt is onderdeel van de Hondsrug die strekt van Emmen tot Groningen.

Met ruim 62000 inwoners is Assen de grootste stad van Drenthe. Met deze cijfers zit de plaats nog niet eens in de top 25 van de grootste steden van Nederland. Toch is er genoeg te doen in Assen. Het circuit van Assen is waarschijnlijk toch wel het bekendste onderdeel waar de stad bekend mee staat. De TT die hier elk jaar wordt gehouden is altijd een reden voor mensen uit de regio en zelfs uit andere landen om naar Assen te komen en deze mee te maken. Nabij gelegen is er ook het Verkeerspark Assen waar kinderen zich goed kunnen vermaken.

Zo kun je op Zoover beoordelingen vinden van 27 Appartementen, 183 Campings, 104 Hotels, 162 Vakantiehuizen, 51 Vakantieparken, 156 , 14 Bungalows, 4 Chalets, 1 Hostel, 28 Landhuizen, 2 Lodges, 17 Pensions en 4 Villas in Drenthe. Je kunt 44 vakantiefoto's van Drenthe zien op Zoover. Daarnaast kun je 2 video's van Drenthe bekijken op Zoover. Heb je zelf leuke foto’s of video’s van Drenthe? Voeg deze hiernaast dan direct toe. Vergelijk accommodaties in Nederland. De meest beoordeelde bestemmingen van Drenthe zijn Dwingeloo, Exloo, Borger en Zeegse. Meer bestemmingen vind je als je op ’t tabblad ‘bestemmingen’ klikt. Meer accommodaties in Drenthe vind je door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant van de pagina. Populaire dagjes uit in Drenthe zijn Dierenpark Emmen, Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Drouwenerzand Attractiepark.
Even geduld a.u.b.
Je hebt gekozen Land
Nederland
Regio
Drenthe

753 Accommodaties Nederland, Drenthe

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende
 
 
8,7
133 beoordelingen
Heerlijk park, mooie omgevingzeer rustig park met schitterend huisje
8,3
307 beoordelingen
Heerlijk genoten!Voor onze leeftijd was het niet echt leuk....
8,7
933 beoordelingen
heel mooi park met vrijliggende huisjesIdeaal voor kinderen, accomdaties luxer verwacht.
8,7
72 beoordelingen
Heerlijk ruim huis midden in het bosHeerlijk rustig verblijf
8,5
89 beoordelingen
Wat een mooi park en omgeving.uitstekend vakantieverblijf
8,0
331 beoordelingen
Prima Park voor korte vakantieLeuk park, maar zeer verouderde huisjes
8,6
133 beoordelingen
Heerlijke gegeten op het beschutte terras!voor de 2de maal weer een mooi verblijf
8,2
729 beoordelingen
Dit zeker Nooit meer!rustige ligging , zeer luxe woning
8,1
334 beoordelingen
"Verjaardagsbrunch super! "Naar onze zin gehad
8,1
565 beoordelingen
Mooi park met leuke faciliteitenHeel leuk park, mooie omgeving
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij je het liefst auto?