Thermen Holiday Zuidwolde Nederland. Informatie & Beoordelingen Thermen Holiday ~ Zoover

Beoordelingen Thermen Holiday

30 mei 2012

Thermen Holiday

Beoordelingen Thermen Holiday

Ommerweg 47, 7921 TB, Zuidwolde
Wil je weten wat anderen vonden van Thermen Holiday in Zuidwolde? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Thermen Holiday.
Wil je weten wat anderen vonden van Thermen Holiday in Zuidwolde? Op deze pagina lees je beoordelingen van Thermen Holiday. Je kunt 1 vakantiefoto van Thermen Holiday bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Thermen Holiday in Zuidwolde.

2 beoordelingen over Thermen Holiday

René
31-10-2008 Mooie rustige sauna met klantgerichte bediening. De menukaart kan wel wat spannender, maar goed, voor een sauna kan die er mee door. M.n. de gehaktbal is een aanrader!

een nu nog tevreden...
5-10-2008 We vinden het nu nog de perfekte sauna, het valt gelukkig nu nog mee met de drukt, ongeveer 60 bezoekers per dag, planning is (volgens een artikel wat ik gelezen heb) na verbouwing/uitbreiding om op 400 personen per dag te komen, dit lijkt mij teveel en zal daarom deze sauna ook niet meer gaan bezoeken, ik zoek wel weer een minder commerciele plek uit.
Jammer dat het niet blijft zoals het was.

Beste accommodaties in Zuidwolde