Camping Klein Zwitserland** in Zuidwolde Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Camping Klein Zwitserland** Zuidwolde

Beoordelingen Camping Klein Zwitserland**

De Stuw 12, 7921 VJ, Zuidwolde
Camping Klein Zwitserland scoort een 7,8 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Klein Zwitserland**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Klein Zwitserland** in Zuidwolde, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Klein Zwitserland** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Klein Zwitserland** met andere accommodaties in Zuidwolde.

2 beoordelingen over Klein Zwitserland**

9,8
Familie
"Leuke camping voor jong en oud"
m. jellema
4-8-2008 we hebben nu 3 weken op deze camping gestaan, nette camping en zeer kindvriendelijk

Familie, Okt. 2005
middel
17-7-2006 wij zijn er 2004 geweest , met 3 kinderen , helaas een week van regen, maar de camping zelf vonden we fantastisch, werd ook elke morgen iets voor de kinderen georganiseerd, en s,avonds bingo of lekker ff wat drinken in de kantine, we gaan zeker weer een keer boeken daar want de bosrijke omgeving was ook prachtig jhonny alting en cher middel