21-1-2011
Buitenherberg Ter Linde, heeft 14 kamers.
wij hadden kamer 10, ik dacht de "groentekamer"
Arrangement van Thermen gehad met overnachting bij Ter linde.
Bijgebouw is koud, dus zet gelijk de verwarming aan. Dan kom ik gelijk bij het minpuntje, de cv leidingen rammelen ( niet de ketel wat eerder gezegd is)..rammel rammel 15 sec stil en dan rammel rammel. We hebben dit aan Peter doorgegeven hopenlijk doet hij er iets mee.
Voor de rest prima hoor, ruimte goed, bed heeft een soepel matras, badkamer met douche en toilet.
's avonds daar als voorgerecht tartaar van ossehaas, en gamba's , Black Angus steak gegeten als hoofdgerecht....dat is echt een aanrader voor de steakliefhebber...perfect, ander hoofdgerecht was de Ierse tournedos, na een heerlijk amandeltoetje en koffie, met drank (7*pils+2wijn) is dat voor 98 euro.
Bediening is erg vriendelijk.
Kortom, als het cv- leidingen puntje opgelost is en je een kamer in het bijgebouw hebt, is dit een super plek om te logeren en te dineren
3-5-2010
Het hotel bestaat uit een onlangs gerenoveerde boerderij met bijgebouwen en ligt buiten Zuidwolde aan de weg naar Balkbrug. De kleine receptie bevindt zich in het hoofdgebouw met het restaurant en 3 kamers er boven gescheiden door een houtenvloer waardoor het nogal lawaaierig is op deze kamers. De andere kamers liggen in de bijgebouwen aan het binnenterras. Onze kamer lag dus direct onder het rietendak waardoor het ’s zomers het er knapjes warm kan worden zo vertelde de dame van de receptie. Op de kamer van ca. 4 x 4 mtr. staan twee bedden waarvan de matrassen ietwat aan de slappe kant zijn, twee clubs, tafeltje, klerenkastje, tafeltje met stoel en flatscreen KTV. Het badkamertje is piepklein met douche, toilet en wastafel. Verdere faciliteiten, draadloos internet, voldoende gratis parkeergelegenheid, matige verlichting, geen airco en kluisje. Ontbijtbuffet: goed, diner: Matig en duur