Sprookjeshof Zuidlaren Nederland. Informatie & Beoordelingen Sprookjeshof ~ Zoover

Beoordelingen Sprookjeshof

30 mei 2012

Sprookjeshof
9,5

Beoordelingen Sprookjeshof

Groningerstraat 10 , 9471 AR, Zuidlaren
Wil je weten wat anderen vonden van Sprookjeshof in Zuidlaren? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Sprookjeshof.
Wil je weten wat anderen vonden van Sprookjeshof in Zuidlaren? Op deze pagina lees je beoordelingen van Sprookjeshof. Je kunt 9 vakantiefoto's van Sprookjeshof bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Sprookjeshof in Zuidlaren.

9 beoordelingen over Sprookjeshof

9,5
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heel erg leuk park met alle sprookjes"
Alderd
17-9-2011 Leuk opgezet park met alle sprookjesverhalen in display met poppen en huisjes. Tevens nog een grote outdoor en indoor speeltuin. Ideaal voor kleine kinderen.

"Heeeel erg leuk"
Marieke Vos
21-11-2011 vooral voor de kinderen natuurlijk een leuke dag, maar ik zelf vond het ook super!

"Helemaal super !"
A.
18-7-2011 Wat een leuk en zeer betaalbaar uitstapje ! Een mini efteling ! We hebben ons echt de hele dag super vermaakt . De kinderen hebben in de ochtend heerlijk buiten gespeeld en na de middag zijn we naar het binnen gedeelte gegaan .... Dit is echt genieten op en top !

met jonge kinderen, 2011
"Compact park met leuke sprookjes en mega speeltuin"
vd Berg
10-7-2011 Perfect dagje uit met fantastische speeltuin waar de kinderen zélf moeten spelen, in plaats van vermaakt worden. Schitterende indoorspeeltuin, zoiets het ik elder nog niet gezien.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Fantastisch park"
wommels(fr)
14-6-2011 attractie park Sprookjeshof in zuidlaren is een echte aanrader!!
wij hebben met onze kinderen en met vrienden en hun kinderen
een hele dag daar ons prima vermaakt.

personeel prima!
park zeer netjes.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Geweldige betaalbare dag."
marsicht
4-6-2011 Prachtig park, geweldig enthausiast personeel.
De sprookjes waren prachtig en spannend.
Nostalgie.....
We geneiten nog steeds na.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Nieuwe indoor-speeltuin gebouwd, een aanrader."
Mama
7-5-2011 Vandaag met dochter (bijna 8) en neefje (bijna 2) naar Sprookjeshof geweest, de buiten-speeltuin is vooral voor de iets jongere kinderen, maar de nieuw gebouwde indoor-speeltuin is geweldig voor jong en oud, een aanrader. Ook bij de sprookjes waren weer nieuwe dingen toegevoegd.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Fantastisch dagje uit"
Carolien
28-4-2011 Een zeer compleet dagje uit. Ook bij slecht weer heel geschikt. Zowel voor een familiedag, bv. combineren met een rondvaart over het Zuidlaardermeer, of een kinderfeestje.
Het sprookjespark is heel bijzonder en heel boeiend. Het buitenspeelgedeelte is heel divers en er is tevens een overdekt speelgedeelte.
Zie de website voor foto's!!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Mooi park!"
Fam-Gern
2-5-2011 Vorig weekend nog geweest. Het was prachtig weer en ondanks dat was het niet echt superdruk. Kids hebben zich prima vermaakt. De indoor is nieuw (sinds vorig jaar) en ook daar hebben de kids zich helemaal uitgeleefd.

Beste accommodaties in Zuidlaren