Camping Zonnekamp*** in Zorgvlied Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.395 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Zorgvlied > Camping Zonnekamp***

Beoordelingen Camping Zonnekamp***

-2  °C

30 januari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Camping Zonnekamp scoort een 7,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Zonnekamp***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Zonnekamp*** in Zorgvlied, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Camping Zonnekamp*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Zonnekamp*** met andere accommodaties in Zorgvlied.

8 beoordelingen over Zonnekamp***

met oudere kinderen, Aug. 2011
Bejaardecamping
kirsten
6-9-2011 Ben er twee weken geweest, van alles meegemaakt. Jongen van de camping gestuurd(had ruzie met zoon van de eigenaar) spokentocht enz.
Leuke feestje gehad op het toerveld.
Maar niet voor mijn kids veel te doen , voor de kleintjes wel.
veel ouder mensen staan op de camping (niet raar bedoeld) groetjes kirsten

Zeer nette camping
Meine en Anneke
13-6-2011 Als je er voor je rust komt...geweldig,maar wil je gezelligheid, moet je er niet heen gaan.De mensen zijn heel vriendelijk.Voor brood en verdere boodschappen moet je naar een andere
plaats.De plaatsen zijn ruim,voor kleine kinderen is er niet veel aan!Nergens sanitair zo fris en goed gezien als daar

Redelijk
C. Drieenhuizen
28-7-2010 De camping heeft (en bestaat) van de vaste plaatsen, De trekkersplaatsen zijn erg klein. Op hun site staat "ruim bemeten plaatsen" maar dat is niet waar. Je zit bovenop elkaar. En de auto kan er meestal niet bij. Je voelt je door de vele vaste gasten al snel een "vreemde eend in de bijt". Omgeving is prachtig. Daar moeten ze het dan ook van hebben.

met oudere kinderen, Juli 2009
Heerlijke rustige camping
Henk de Vries
23-7-2009 De omgeving is schitteren en heerlijk wandelen fietsen. Alleen voor de wat oudere kinderen is de omgeving een beetje saai ( geen disco's e.d.) behalve als je dol op paardrijden bent want dat kun je hier uitstekend. Winkels op 10 km afstand en openbaar vervoer is niet of nauwelijks aanwezig. Maar als dat geen punt is een echte aanrader

met partner, Juni 2009
Fantastisch
fam Engel
31-10-2009 We zijn 2jaar achter elkaar naar camping Zonnekamp geweest en nog niet uitgekeken,wat is het fijn daar.Een hele fijne camping en een schitterende omgeving .We hopen volgend jaar Juni weer terug tegaan. famillie Engel.

Andre de Jong
22-7-2007 Camping Zonnekamp is prachtig gelegen aan het bos. Een keurig verzorgde camping voor jong en oud. Tijdens het hoogseizoen een recreatieteam voor de kinderen, ideaal.

Voor de rest een rustige camping ideaal voor gezinnen en natuurliefhebbers. De beheerders zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Een aanrader voor iedereen.

Wij hebben er ieder geval een hele mooie vakantie gehad en komen zeker weer eens terug.

Familie, Juni 2007
J,B.Droogendijk
20-3-2008 Camping zonnekamp is schitterend gelegen midden in het bos.
Als je geluk heb kan je zelfs herten tegenkomen
Sanitair is goed maar wordt steeds beter
De laatste jaren wordt er steeds meer georganiseerd voor kinderen en volwassenen

fenna
24-10-2005 wij zijn blij dat we de camping zonnekamp hebben ontdekt,het is een zeer nette en rustige camping om te camperen. de eigenaars zijn bijzonder vriendelijk.

we staan er met veel plezier en denken er nog niet aan om daar weg te gaan, de omgeving waar camping zonnekamp ligt is werkelijk onwijs mooi je kunt zo van de camping het bos in en eindeloos wandelen . in de omgeving is er altijd wel wat te doen. dus camping zonnekamp krijgt van ons een diike 10.!!
we zijn gewoon verslaafd aan de camping.
er is in het hoogseizoen ook leuke activiteiten voor de kinderen en er zijn leuke activiteiten voor volwassenen te doen.
wij zouden zeggen ga eens kijken en oordeel zelf.
mvg fam v hoove