Vakantie Beoordelingen Zorgvlied Drenthe vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.894 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Zorgvlied

Beoordelingen Zorgvlied

-2  °C

10 februari 2012

4,4
6,3
Zorgvlied

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Zorgvlied. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Zorgvlied. Ben je zelf op vakantie geweest naar Zorgvlied? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Zorgvlied scoort een 6,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 2 Campings, 1 Vakantiepark en 1 Hotel in Zorgvlied. Op Zoover vind je bovendien 13 vakantiefoto's van Zorgvlied. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Zorgvlied. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe.

9 beoordelingen over Zorgvlied

met een groep, Okt. 2011
Slaapdorpje in de herfst
vroomar97
Sfeer
31-10-2011 in de periode oktober zeer rustig, zomers zal het drukker zijn. Want er lopen diverse fietsroutes bij, door het dorp en ook natuurlijk de wandelroutes.

met partner, Sept. 2010
Heel goed hotel
fam. van thiel uit ...
Omgeving
3-10-2010 hele fijne dagen gehad en heerlijk gefietst echt een aanrader we komen zeker weer terug fam. uit oss

met jonge kinderen, Aug. 2009
`t woldhuus, leuk huisje.
Louis
Sfeer
16-8-2009 Aardig huisje voor evt 2 volw. + 2 kinderen. Te klein voor 4 volw. Kleine woonkamer met oudbollige inrichting, jaren 70 met decowal-platen. leuke keuken, geen rekje voor je handoek of theedoek, geen vriesvakje in de koelkast, verder alles aanwezig. Leuke douche, wastafel-afvoer loopt niet door en geen scheer stopcontact. Grote-slaapkamer heeft geen nachtkastjes naast de bedden en ook geen plank boven het bed, je kunt je spulletjes dus niet kwijt, wel een kast en goede bedden. Kleine-slaapkamer, daar kan je eigenlijk niets in kwijt.
Toch een leuk onderkomen voor een week of 2 met een eigen parkeergelegenheid in de tuin voor meerdere auto`s. Helaas geen terrasstel met lekkere stoelen, er zijn van die kuipstoeltjes met een klein rond tafeltje.
Fantastische plek en direct in of naar het bos, uitstekende fiets en wandel-routes.

Familie
Het stond niet eens op mijn kaart!!!
lisette
Omgeving
26-10-2008 nu weet ik ook waarom het niet op de kaart stond, we wonen zelf in een dorp maar dit was niet eens een dorp, 2 straten.

met partner, Sept. 2007
Westra
Omgeving
1-10-2007 Inderdaad een klein dorpje, maar wat is het er mooi!
Ook wordt er nogal wat georganiseerd, zoals ringsteken en zoals nu in september de paardenvierdaagse, wat gezellig met al die paarden en rijtuigen.

Familie, Aug. 2007
Fam. Israel
4-9-2007 Het is echt een heel klein dorpje met niks niks niks
In een prachtige omgeving.

Familie, Aug. 2007
J.Sprokkereef
Omgeving
13-8-2007 het is ons erg tegen gevalen op vakantiepark groot Bartje de mensen op het park waren niet vriendelijk en de kinderen werden tijdens het sminken niet allemaal geholpen ze sminkten maar 25 kinderen de anderen kwamen niet aan de beurt dit was een teleurstelling voor menig kind. De stacaravan wat wij gehuurd hadden was vies er zaten veel dood geslagen insekten op de muur en er lag nog rotzooi van de vorige bewoners snap niet waarom de schoonmaak kosten zo duur moeten zijn kortom het is ons er tegen gevallen en menig heen meer die ik gesproken heb tijdens mijn verblijf hogeboom bedankt Ba

Familie, Aug. 2006
J.J.v.d.Meijden
2-1-2008 Mooi aangelegen rustige camping, goede
verzorging van internet etc. regelmatig
vernieuwingen en aanpassingen wat ten goede
komt aan de gasten.

met vrienden, Aug. 2006