11-5-2009
De camping voor de 2de keer bezocht,maar is ons wederom erg tegen gevallen,maar prijs sprak ons wel aan.Bestaat hoofdzakelijk uit sta caravans.Hadden wel een gezellig veld waar we s,avonds met zijn allen volleybalden
De website is erg vertekend het lijkt daar veel mooier dan het in werkelijkehied is,zwembad is een klein poedelbadje,sanitair dicht bij het kampeer veld was gedeeltelijk dicht en erg vies als een kind van 6 zegt daar liever niet naar de toilet te willen gaan dan weet u genoeg,groot sanitair was wel netjes maar ook daar liet de schoonmaakster wel een steekje vallen,ook waren de douches regelmatig koud.Om de winkel hebben we 2 dagen gezocht toen zijn we het maar gaan vragen er bleek al 3 jaar geen winkel meer te zijn maar op de website (over de plattegrond skrollen)
staat toch echt een rood vierkant met een winkelwagentje
Ik vraag me dan ook af waar ze in godsnaam de vier sterren weggehaald hebben.kortom wij hebben ,m op de zwarte lijst gezet en komen er nooit weer.
9-8-2008
we zijn een week op deze leuke camping geweest. De kids hebben zich prima vermaakt bij de overigens zeer goed verzorgde manege (word volgens de FNRS-regels leuk les gegeven)en het zwembad, en natuurlijk het knutselen s'morgens en sávonds het slaapmutsje.
Van de VAM geen last gehad!
Omgeving genoeg te doen, als je van pretparken en/of winkelen houdt.
28-8-2008
De camping ligt in een prachtige omgeving en de bijbehorende manege is perfect. Voor paardenliefhebbers dus zeker aanbevolen. Als je echt gaat voor de activiteiten dan zijn er betere campings te vinden. De velden zijn goed, maar zo nu en dan ruik je de VAM maar niet al te storend. Vervelender is de geluidoverlast ('s nachts" van de VAM.
Verder rustige camping. Sommige veleden liggen ver van toilet. Let daar op bij het boeken van een plek.