10-8-2011
Echt een mooie ligging lekker in de bos,het is erg kindvriendelijk je kan je kindere rustig laten spelen zonder problemen , animatie team is super, vooral wanneer er niks op de progamma is dat de animatie team tog nog langs kom om te vragen of de kinder mee komen om wat leuks te doen,(zo als zwemmen,film kijken,water gevecht etc.)
echt een aanrader deze camping!! Wil iedereen heel erg bedanken! voor onze fijne vakantie!!!en zeker tot volgend jaar !
6-8-2011
Na jaren luxe vakanties, nu een keer camping valkenhof. Hadden we het maar eerder gedaan. Wat een vriendelijke, warme mensen. Wij hebben een heerlijke week gehad. Hutten bouwen, jeneverbes redden, mooi zwembad en lekker wandelen. 1 avond een stortbui. De beheerder kwam langs om te vragen of alles goed ging! Echt fijn om te weten dat er goed voor je gezorgd wordt. Wij komen zeker terug! Gerrit bedankt !
24-7-2011
Samen met onze familie een midweek gebleven, super camping met vriendelijk personeel. iedere dag leuke recreatie voor zowel kinderen als ouders.
Zeer zeker een aanrader voor iedereen die een ontspannen vakantie wil.
13-8-2011
Camping de "Valkenhof" is een rustige camping gelegen aan bosrand en op loopafstand van het dorp. De kampeerplaatsen zijn ruim en netjes op grote velden met een prima waterafvoer. Voor de kinderen wordt veel georganiseerd en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Sanitair is verouderd maar netjes en functioneel.
In het dorp tijdens de vakanties veel activiteiten, zoals markten, braderie, volksdansen en veel meer.
Komen zeker terug.