Vakantie Beoordelingen Vledder Drenthe vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Vledder

6,5

Molen van Vledder

Beoordelingen Vledder

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Vledder. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Vledder. Ben je zelf op vakantie geweest naar Vledder? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Vledder scoort een 8,0 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Bed and Breakfasts, 2 Campings, 1 Vakantiehuis, 1 Vakantiepark en 1 Hotel in Vledder. Op Zoover vind je bovendien 27 vakantiefoto's van Vledder. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Vledder. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe.

8 beoordelingen over Vledder

6,5
met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooi, rustig vriendelijk dorpje."
mirjamenmaikel
Sfeer
29-5-2012 We hebben niet veel ondernomen in Vledder. Het is een klein en rustig dorpje met vriendelijke inwoners. Vooral het gemeente zwembad verdient een pluim!

met vrienden, Nov. 2011
"Fijne omgeving om te vertoeven ."
Fawo
Sfeer
1-12-2011 xx Vledder is een klein dorp , heeft een aantal musea , een supermarkt , de omgeving is goed om te fietsen , b.v richting Wapse , of naar Wilhelmina Oord . Heeft nog geen knooppunten route . Maar in het Drents-Friese Woud ligt een uitgebreid fietspaden net .

met partner, Juli 2010
"Wij zijn vaak in Vledder(veen)"
fr_woning
Sfeer
13-12-2010 Wij zijn vaak in Vledderveen , maar voor de dokter of apotheek , de VVV en noem maar op , zijn we op Vledder aangewezen . Er is een uitspanning , die lekker ijs verkoopt . Ze hebben ook een uitstekende jeu de boulesclub , met een eigen veld .
Drie kilometer van Vledder,ligt Vledderveen (Gem. Westerveld) , ze hebben daar 'n aantal (boeren) campings . Het Hertenkamp , 'n school,'n Dorpshuis . In juli was er 'n dorpsfeest met tal van activiteiten . Een fietstocht voor de liefhebbers, een optocht voor de jeugd en zij kwamen ook bij ons op het "Clubterrein Bij't Ven" dat in de dorpskern ligt en werden door ons getracteerd op een versnapering . Met veel kabaal trokken ze weer verder , het versierde dorp in. Vledderveen heeft rond de 200 honderd inwoners . Een schitterende omgeving om te fietsen en te wandelen .
Een omgeving om aan te bevelen . . . .

De beste prijzen en lastminutes voor Vledder bij:

met een groep
"Heel erg mooi !!"
Nel Verhoog
Omgeving
18-4-2010 Ik was nog weinig in die omgeving geweest maar ga dat nu veranderen !!
Alles is er erg netjes en schoon en vaak heel oud.In één woord Fantastisch.
Prachtige dorpjes en hele mooie natuur.

met partner, 2009
"Prima bestemming"
Piet
29-11-2009 Vooral geschikt voor 65plussers, maar toch ook voor kinderen

met jonge kinderen
"Het mooiste dorp van Nederland."
truus
Omgeving
2-6-2009 In een woord een prachtig, rustig en leuk dorp.Het is een voorrrecht om in dit dorp te mogen wonen.

met partner, Apr. 2007
monique
Omgeving
3-5-2007 we kamperen hier al jaren op padjelanta camping!
de natuur is hier prachtig, er is ook in de omgeving veel te doen.

Suzanne
Omgeving
20-2-2005 Prachtige omgeving (Drents/Friesche woud). Komen er al jaren. Heerlijk zwerven door de bossen, ook omdat de hond hier bijna overal los mag lopen, het oude beestje geniet nog meer dan wij. Mooi fietsen, voor iedere fietsliefhebber; wielrennen, ATB of gewoon rustig aan. Lekker rustig kamperen op camping Padjelanta, prachtige camping. Zoek je meer cultureel vertier, dan kun je in de directe omgeving terecht. Een prachtplek voor de natuurliefhebber!!!