11-9-2011
Vooraf had ik al E-Mail contact over het bestellen van verse broodjes op de Zondag , al snel kreeg ik antwoord : Geen enkel probleem , hoe laat wil je ze hebben !
Dat zegt eigenlijk al alles over hoe er met gasten wordt omgegaan , je wordt kompleet in de watten gelegd .
Ook de Camping zelf is een plaatje , de omgeving is een waar eldorado om te wandelen en ook de honden waren welkom .
Kortom , als we nog eens in de buurt zijn komen we graag terug en we willen er ook best voor omrijden .
11-9-2011
Beschut veldje, vriendelijke eigenaars, versgebakken broodjes, alles kan niets moet. Een aanrader als je heerlijk tot rust wilt komen. Wij waren met een 10-tal combi-camps voor een verenigingsweekend. Iedereen heeft zich prima geamuseerd. In een vuurkorf een lekker houtvuurtje, grote partytent tegen die ene onweersbui en verder gewon genieten. Voor de liefhebbers een vers eitje, appels en peren. Kortom een fantastisch terrein. Wij komen zeker terug.
Piet de Ruiter, namens de combicampclub najaarsweekenddeelnemers
12-9-2011
Ik heb op camping de Zadngaten in Stuifzand gekampeerd van 6 september 2011 t/m 13 september 2011. Eerst heerlijk rustig alleen gestaan op het terrein. Bij aankomst was er niemand in de receptie, maar er stond duidelijk aangegeven dat men zelf een plekje mocht uitzoeken. Daar er behoorlijk veel wind stond heb ik een leuk plekje uit de wind gekozen. Ik kon vanuit mijn hoekje het hele veld overzien. Ruime plaatsen. In het weekend gezellig druk mer allemaal mede combi camp club leden. Geen moeite was te veel voor de camping eigenaren. Daar ik in mijn hoek niet kon internetten werd er nog speciaal voor mij een nieuwe router aangeschaft, daarna ging het internetten probleemloos. Stoelen tafels banken konden gebruikt worden. Kortom men was ereg flexibel, alles kon. Schoon, eenvoudig sanitair, goed werkende wasmachine en droogmogelijkheid onder afdak.
10-7-2009
Minicamping. Mooi beschut terrrein. Ook geschikt voor teamweekenden e.d. Sanitair keurig en schoon. Mooie fiets- en wandelomgeving.Routes lopen vlak langs de camping. Speeltuintje aanwezig. Met warm weer staat er een riant opblaaszwembad.De eieren zijn heerlijk. Wij hebben er een fantastische (tropische) korte vakantie gehad.