Hotel Van der Valk Spier Dwingeloo**** in Spier Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Van der Valk Spier Dwingeloo****

Hoofdingang

Beoordelingen Hotel Van der Valk Spier Dwingeloo****

Oude Postweg 8, 9417 TG, Spier
Hotel Van der Valk Spier Dwingeloo scoort een 8,6 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Spier Dwingeloo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Spier Dwingeloo**** in Spier, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Spier Dwingeloo**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel Van der Valk Spier Dwingeloo**** met andere accommodaties in Spier.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

88 beoordelingen over Van der Valk Spier Dwingeloo****

met partner, Mei 2012
"Comfortabel hotel"
Ruud en Margriet Gr...
12-5-2012 Hotel Spier ligt aan de A28, de snelweg tussen Assen en Hoogeveen. We hebben het lentearrangement genomen met een comfortkamer aan de achterkant van het hotel. In die kamer hoorde je niets van het voortrazende verkeer aan de voorkant van het hotel, een aanrader. Verder niets dan lof voor de korte periode, die we daar geweest zijn, 3 dagen, 2 nachten. Het eten was goed, personeel vriendelijk en behulpzaam, wij voelden ons echt als gast daar. De kamer was groot, ook de badkamer. Verder een mooi TV-scherm en heerlijke bedden. Helaas was het niet zo goed weer (geen zon en koud), maar we konden toch fietsen in een prachtige, rustige omgeving met mooie fietspaden en leuke dorpjes, zoals Dwingeloo, Westerbork,Orvelte, Beilen. We hadden onze fietsen mee, die konden we in de grote kelder van het hotel stallen, goed geregeld. Je kunt er ook voor kiezen om van het hotel fietsen te huren, ook (nieuwe) e-bikes. Wij kunnen eigenlijk geen negatieve dingen opnoemen.

met een groep, Apr. 2012
"Prettig Hotel"
gwendolyn
28-4-2012 Wij waren hier om het 45 jarig huwelijk van mijn ouders te vieren.
Keurig hotel. Kamer was netjes en schoon.
Eten in het restaurant is erg lekker!

Het viel me wel op dat het voornamelijk ouderen zijn die in dit hotel verblijven. Niets mis mee, maar je zult er als 50-minner weinig leeftijdgenoten aantreffen.

Hotel ligt heerlijk, direct aan de bossen, je kunt vanuit het hotel zo direct in het bos gaan wandelen.
Wij hadden kamers op de begane grond aan de kant van de snelweg, maar ik heb daar geen hinder van ondervonden.
Bedden liggen ook heerlijk, niet zo hard als je in sommige hotels wel hebt.

Gewoon een goed en fijn hotel voor als je er een paar dagen tussenuit wil.

met partner, Mrt. 2012
"Perfect Hotel"
W. van Loo
29-3-2012 Prima Hotel waar aale medewerkers (m/v) vriendelijk en indien nodig behulpzaam zijn. In het restaurant worden lekker maaltijden geserveerd.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Van der Valk Spier Dwingelo...

met partner, Feb. 2012
"Klantvriendelijk en schoon hotel"
Flierefluiter
12-2-2012 Fijne overnachting gehad in een economy hotelkamer op de begane grond. Mooie en schone kamer met bad, douche, toilet, flatscreen, koelkast en terras.

Heel rustig. Lekker om even bij te komen.

Eten was goed en er was ook een goede service. Medewerkers allemaal erg vriendelijk.

Wij gaan nog eens!

met partner, 2011
"Waren daar voor de vijfde keer"
irma
9-12-2011 voor ons een heerlijk hotel,vooral de lounge , heerlijk knus en huiselijk.
hoop dat het ook zo blijft.
we hadden deze keer een junior suite, kost wat maar dan heb je een kamer met een hele grote jacuzzi,was ook helemaal gerenoveerd.
eten hebben ze een speciale kaart voor een 3 gangen menu.
voor 1 prijs.heerlijk gebak en een heerlijke omgeving , het is niet voor niets een groot natuurgebied.wil je winkelen ga dan naar assen.

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk weg geweest !!"
David@Erica IJzelen...
16-10-2011 Wij zijn vijf dagen geweest in het hotel. Dit was ons tweede verblijf in dit hotyel. Het is een prima hotel, van alle gemakken voorzien en het personeel is vriendelijk en zeer correct.
De luxe kamers zijn ruim, echter iets aan de donkere kant: dit komt door de erg donkerbruine meubels. Verlichting zou iets beter kunnen.
In het restaurant is het bedienend personeel professioneel en de kaart is ruim. Er zit altijd iets lekkers bij. Ook in de omgeving is genoeg te beleven. Wandelen en fietsen is goed te doen. Prachtige wandelroutes, neem wel een plattegrond mee. Wij komen graag weer eens terug.

"Opnieuw een heerlijke ervaring!"
Auke Veenstra en Ri...
27-9-2011 We waren al eerder bij u en we wilden graag terug komen. Dat hebben we dan ook gedaan en het was weer allemaal overheerlijk, comfortabel en gezellig. Onze complimenten.
En wat een schitterende (fiets)omgeving.
Een hint: de lampen op de kamer vonden we wat zwak en dat gaf moeite bij het lezen. Graag iets sterkere dus. Maar verder: grandioos

"Wat een dienstbaar personeel . Klasse !!!!! "
Martien Gasman
20-9-2011 Personeel zeer dienstbaar. Keuken uitstekend.
Kamer zeer goede accomodatie. Komen zeker terug.

"Fantasties"
fam. Groot heerhugo...
13-9-2011 Bij ons is 't steeds weer een thuis komen gevoel.
Wij komen dan ook zeker drie keer per jaar, weer even genieten.
Laatse keer met twee kleinkinderen,
daar is de gezinskamer fantasties voor.

"Fijn hotel, prima keuken, gastvrij."
Calis
6-9-2011 Wij hebben een paar fijne dagen gehad (Herfstarrangement), aanbevolen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende