Bed and Breakfast Landhuis Het Heerenhuys Drenthe**** in Ruinerwold Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Landhuis Het Heerenhuys Drenthe****

9,7

Bed and Breakfast Landhuis Het Heerenhuys Drenthe**** Ruinerwold

Beoordelingen Bed and Breakfast Landhuis Het Heerenhuys Drenthe****

Dijkhuizen 121, 7961 AJ, Ruinerwold
Bed and Breakfast Landhuis Het Heerenhuys Drenthe scoort een 9,5 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Landhuis Het Heerenhuys Drenthe****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Landhuis Het Heerenhuys Drenthe**** in Ruinerwold, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Landhuis Het Heerenhuys Drenthe**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Bed and Breakfast Landhuis Het Heerenhuys Drenthe**** met andere accommodaties in Ruinerwold.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

63 beoordelingen over Landhuis Het Heerenhuys Drenthe****

9,7
met partner, Mei 2012
"Heerlijk genoten!"
Karin
17-5-2012 Net terug van een heerlijke overnachting in de Royal suite! Een heel vriendelijke gastvrouw! Mooi ontvangst. We hadden de Royal Suite, met jacuzzi. Bij aankomst heerlijk koude champagne en meteen heerlijk genoten in de jacuzzi! In Meppel bij 'de Beurs' lekker gegeten. De gastvrouw heeft ons er gebracht en weer gehaald. Top! Daarna weer de jacuzzi in en lekker liggen bubbelen onder de sterrenhemel. Met de grote beer precies boven ons! Heerlijk bed en de volgende ochtend een super ontbijt op bed! Wij hebben al besloten om er ieder jaar terug te komen om even lekker met zijn 2en eruit te zijn!

met partner, Apr. 2012
"Prachtig hotel"
Chantal
18-5-2012 Wat een prachtig hotel, wij hadden de purple kamer met jacuzzi met tv. Hele lieve gastvrouw die echte service biedt.

"Heerlijk genieten!"
nicole
26-2-2012 1 nacht door gebracht in de purple en blue kamer. bij aankomst goed ontvangen door een zeer vriendelijk gastvrouw die alles liet zien en uitlegde. genoten van het bubbelbad met tv! in de badkamer en heerlijk geslapen. wij komen zeker nog is terug!!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Landhuis Het He...

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Verblijf van 17 februari t/m 19 februari 2012"
Jolanda
19-2-2012 Deze Bed and Breakfast verdient een dikke 10. We hadden de Royal Suite, deze kamer was in een woord geweldig! Met een eigen open haard, een jacuzzi buiten op het privé terrasje, een kitchenette. Kortom, van alle gemakken voorzien. De gastvrouw was zeer vriendelijk en gaf ons zeer goede tips wat betreft uitjes en eten. We komen zeker nog een keer terug en kunnen deze B&B aan iedereen aanbevelen!

met partner, Feb. 2012
"Heerlijk verblijf met geweldige service"
Petra zweers
11-2-2012 We hadden de Qeensroom. Een heel mooie romantische kamer, met een luxe badkamer. Het ontbijt was gewoon goed en de ontvagst en bediening zeer hartelijk. Een aanrader .

met partner, 2012
"Super ontspannen"
Geraldine
8-2-2012 We hebben 7-2-2012 hier overnacht. We kregen de Royal Suite met een prive jaccuzi op prive terras. Het ontvangst door de zeer vriendelijke gastvrouw. De kamer was super, een heerlijk bed, kan niet beter. Even uit eten geweest in Meppel bij de Peppermill (aanrader) en daarna naar de kamer en lekker ontspannen in de jaccuzi. Heerlijke lavendel geur. Het was buiten heel koud, maar daar merk je niks meer van als je in het water zit. We komen zeker nog een keer terug. Het ontbijt is ook heel goed verzorgd en de prijzen van het drinken uit de minibar is keurig. Kortom TOP!

met partner, Feb. 2012
"Super romantische overnachting in toplocatie"
gertjan kulk
8-2-2012 Overnachting op 6 febr.2012, super1 Heerlijk in de jacuzzi buiten,lekker warm. Prachtig ingerichte suite en het fijnste bed waar we ooit op geslapen hebben!Heerlijk ontbijt op de kamer gehad van een gewldige hartelijke gastvrouw met oog voor detail!Een toplocatie voor iedereen die een romantische nacht wil meemaken. Wij komen zeker terug, van ons een dikke tien!

met partner, Jan. 2012
"Fantastisch weeknd"
marjo peute
1-2-2012 Geweldige kamers, prima service erg aardige, vriendelijke mensen en top weeknd gehad, komen zeker nog eens terug

met vrienden, Jan. 2012
"Onvergetelijk"
M&R
2-2-2012 Heerlijk een maandagavond helemaal weg van alles en iedereen. Relaxen in de jacuzzi buiten onder de sterrenhemel! Erg mooie en romantische kamer. De volgende ochtend nog een heerlijk ontbijt voor er weer aan een gewone werkdag werd begonnen. Onvergetelijke verrassing!

met partner, Nov. 2011
"Een geweldige ervaring"
vdhorst
23-4-2012 Landhuis het Heerenhuys is een geweldige om samen met je partner heen te gaan. De kamers zijn prachtig!! Wij hadden een grote kamer met een Whirlpool in de tuin. We werden uiterst vriendelijk ontvangen. In onze suite (een kamer zou ik het niet willen noemen) brande de openhaard al, er stonden sfeerlampjes op de salontafel en de whirlpool in de tuin stond al aan. Er hingen twee badjassen voor ons klaar en twee paar slippers. Tevens hadden we een kleine keuken met thee/koffie facaliteiten en er lagen wat andere versnaperingen, alle tegen een zeer vriendelijke prijs. De badkamer was groot en van alle gemakken voorzien. De kamer had een ruim groot bed en een grote flatscreen tv aan de muur. Tevens een steriotoren en een DVD speler. De kamer was met veel liefde ingericht. Het onbijt werd verzorgt in een soort woonkamer met prachtige decoratie waardoor je hjezelf echt een vip gast voelde. Het ontbijt was zeer uitgebreid en er lag een krant voor je klaar. een unieke ervaring!

1 2 3 4 5 6 7 volgende