Camping De Toffe Peer*** in Ruinerwold Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.759 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Ruinerwold > Camping De Toffe Peer***

Beoordelingen Camping De Toffe Peer***

22 februari 2012

9,6
perfecte plaatsen

Camping De Toffe Peer scoort een 9,2 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Toffe Peer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Toffe Peer*** in Ruinerwold, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Camping De Toffe Peer*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping De Toffe Peer*** met andere accommodaties in Ruinerwold.

14 beoordelingen over De Toffe Peer***

met partner, 2011
Schoon en vriendelijke camping
kees huft
8-11-2011 wij vonden het een leuke camping. en tineke en bert de eigenaren zijn hele leuke lui. mooie omgeving. wat ons opviel was dat het sanitair altijd zo mooi schoon was. toppie. bedankt.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Geweldig met de kids
yvonne en dennis
22-10-2011 Wij hebben een midweek in de Jutte peer doorgebracht. We hebben het er heerlijk gehad. Het huisje is sfeervol en in zeer goede staat.
De kinderen (6 en 3) hebben het er erg fijn gehad. Ze konden heerlijk spelen op het erf. Met (daar aanwezige) skelters konden ze vrij spelen op het terrein.
We werden vriendelijk ontvangen en konden bij de eigenaar terecht met onze vragen.
De boerderij ligt aan een lange laan. Je bent vrij snel (met de auto) in Ruinen en Ruinerwold.
En het leuke is dat je tussen 2 nationale parken in zit.
Verder hebben we met de kids leuke uitstapjes gemaakt naar Oikos (drakenbos) en Wonderland (ter apel). Voor jonge kinderen is dit ook heel leuk.
Kortom: we hebben een heerlijke midweek gehad!

Camping netjes vriendelijke eigenaar
jac reijnders
6-9-2011 om te camperen ruimen plaatsen overdekte fietssenstaling internet verbinding het is gewoonweg helemaal af en ieder aan te raden om ook eens naar de toffe peer te gaan ook leuke vakantie huisjes met alles erop en eraan ik kampeer al 11 jaar op de toffe peer waarvan een jaar in een huisje echt een aanrader

met vrienden, Aug. 2011
Geweldige camping!
Edwin de Grutter
23-8-2011 Onze vakantie was super mooi op camping de Toffe Peer!

Heerlijke vakantie in heerlijk huisje
Lilian
5-8-2011 Voor het eerst op vakantie geweest met onze baby van 6 maanden. En wat ontspannen zijn we terug gekomen. We hebben 7 dagen in de Kleipeer gezeten. En dit huisje was ideaal voor ons als gezinnetje zo. Onze kleine heeft het ook naar d'r zin gehad. Lekker veel ruimte en wat heeft ze lekker geslapen. Ook voor ons was het heerlijk, van alle gemakken voorzien. Een mooi net huisje, overcompleet, echt van alle gemakken voorzien, van magnetron tot internet. Zelfs spul voor afwassen meenemen was niet nodig. En wat een kastruimte boven.
Een rustige omgeving en een gastvrij ontvangst.

De Toffe Peer is echt TOF!!
Familie Van Hoof
29-7-2011 Wij hebben 11 nachtjes gelogeerd in De Kleipeer op De Toffe Peer. Van aankomst tot en met vertrek is het ons zeer goed bevallen. De boeking verliep goed en het verblijf was uitstekend! De voorzieningen in het huisje waren keurig, compleet en praktisch! Ook de camping zelf was erg schoon en prima voorzien (keurig sanitair en wasruimte, volledige info van omgeving, droge fietsenstalling). Met name de skelters, de speelhut en de twee geitjes die elke dag gevoerd mochten worden, vielen bij onze jongens (3 en 1 jr) in de smaak! Al met al een hele goede uitvalbasis voor een gevarieerde vakantie in zuidwest Drenthe! Complimenten en dank aan Bert en Tineke!

Fantastische plek
H. Jonkers
24-8-2011 Voor het 2e jaar hebben wij gecampeerd op Camping De Toffe Peer. En het bevalt ons heel erg goed. Vriendelijke mensen, schone camping, prima hondenuitlaatplaats, schoon en fris sanitair, vriendelijke omgeving, mooie ruime plaatsen.

Heerlijke rustige camping
Henny
18-7-2011 Het is echt genieten ,bijzonder schoon. Je kunt er heerlijk genieten van de natuur. Je fiets zo naar Ruinen Meppel Dwingeloo
Achter iedere Struik of boom is er wel weer een achter uitzicht.
Onze complimenten voor deze schone en rustige camping
Henny en Annemarie

met vrienden, Mei 2011
Toffe camping
Martin Zijlstra
5-6-2011 Heerlijk rustige camping.Fantastisch sanitair.Vooral op het nieuwe gedeelte grotebplekken

met jonge kinderen, Dec. 2010
Heerlijk terug naar de roots, met modern comfort.
wichor bramer
31-12-2010 We zijn een paar dagen tussen kerst en oud en nieuw in de plaggenhut op het terrein van de Toffe Peer geweest. het uiterlijk van de hut doet niet vermoeden dat het er binnen zo geriefelijk is. Er is nette douche en wc aanwezig, een prima uitgeruste keuken en het slapen in een bedstee maakt de overnachtingen wel heel bijzonder. De omgeving is heerlijk rustig, ideaal voor een jong gezin, ook vanwege de al eerder genoemde speelboerderij in de buurt. Voor ons zoontje werd in het portaaltje een kinderbedje opgezet, waardoor we zelf in de bedstee konden slapen. Anders is het voor ouders met kinderen eigenlijk alleen mogelijk de kinderen in de bedstee te leggen en zelf de zitbanken als slaapplaats te gebruiken, omdat je anders ´s avonds nergens meer kunt zitten. Vier personen is in principe mogelijk, maar dan heb je wel weinig privacy (maar dat kun je voor deze prima prijs ook niet eisen).

9,6