18-7-2011
Het is echt genieten ,bijzonder schoon. Je kunt er heerlijk genieten van de natuur. Je fiets zo naar Ruinen Meppel Dwingeloo
Achter iedere Struik of boom is er wel weer een achter uitzicht.
Onze complimenten voor deze schone en rustige camping
Henny en Annemarie
5-6-2011
Heerlijk rustige camping.Fantastisch sanitair.Vooral op het nieuwe gedeelte grotebplekken
31-12-2010
We zijn een paar dagen tussen kerst en oud en nieuw in de plaggenhut op het terrein van de Toffe Peer geweest. het uiterlijk van de hut doet niet vermoeden dat het er binnen zo geriefelijk is. Er is nette douche en wc aanwezig, een prima uitgeruste keuken en het slapen in een bedstee maakt de overnachtingen wel heel bijzonder. De omgeving is heerlijk rustig, ideaal voor een jong gezin, ook vanwege de al eerder genoemde speelboerderij in de buurt. Voor ons zoontje werd in het portaaltje een kinderbedje opgezet, waardoor we zelf in de bedstee konden slapen. Anders is het voor ouders met kinderen eigenlijk alleen mogelijk de kinderen in de bedstee te leggen en zelf de zitbanken als slaapplaats te gebruiken, omdat je anders ´s avonds nergens meer kunt zitten. Vier personen is in principe mogelijk, maar dan heb je wel weinig privacy (maar dat kun je voor deze prima prijs ook niet eisen).