Beoordelingen Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold*****

19 juni 2013

De Heerlijkheid Ruinerwold*****
Beoordelingen Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold*****
Dr. Larijweg 135 - 136, 7961 NS, Ruinerwold
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold***** in Ruinerwold, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold scoort een 9,4 uit 10, op basis van 80 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold***** in Ruinerwold, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold***** met andere accommodaties in Ruinerwold.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

80 beoordelingen over De Heerlijkheid Ruinerwold*****

9,6
9,5
met partner, Juni 2013
"Ontspannen met een natuurlijk karakter"
p,Franken
17-6-2013 Dit is een hele goede B&B. Maar door de tuin, de ooievaars, de natuur gerichte interesse van de eigenaars en de prachtige bossen en velden in de omgeving krijgt het nog een dikke plus.

met partner, Juni 2013
"Heerlijke heerlijkheid!"
Aagje en Erik
14-6-2013 Weekendje de Heerlijkheid geboekt om mijn 30ste verjaardag te vieren. Het resultaat: een onvergetelijk verblijf en unieke verjaardag! Ik werd heel attent in het zonnetje gezet! Karin en Jeroen hebben ons uitermate hartelijk ontvangen en verzorgd waar zij zichtbaar plezier in hebben. De locatie en omgeving zijn prachtig en rustgevend. Er liggen diverse dorpjes in de buurt waar je kunt eten, shoppen, wandelen of op een terrasje kunt zitten. De kamer was erg schoon, netjes en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Zelfs een eigen tuintje was aanwezig! De prijs/kwaliteitverhouding is erg goed. Ontbijt is lekker, vers, gezellig en veel! Versgebakken brood, eigengemaakte jam (heerlijk!) en verse eitjes. De ooievaars in de tuin zijn van heel dichtbij te bekijken wat je ook niet zomaar meemaakt!
Kortom, een absolute aanrader!

met partner, Mei 2013
""De Heerlijkheid", zegt alles."
rob en ilona
20-5-2013 Rust is wat we zochten en hebben gevonden. De gastvrouw en gastheer doen er alles aan om het je naar het zin te maken. En dat is zeker gelukt.
Met het mooie uitzicht op het ooievaarsnest en de prachtige tuin heb je niet veel meer nodig.
Niks aan veranderen, gewoon zo doorgaan!!
Bedankt voor de fijne dagen.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast De Heerlijkheid...

met partner, Mei 2013
"Inspiratie voor een goed binnen- en buitenleven"
Frank en Sonja
13-5-2013 Binnenleven: heerlijk en afwisselend ontbijt, relaxed verblijf, luxe kamers, persoonlijke aandacht en belangstelling, bijzonder gastvrije ontvangst.
Buitenleven: rustige en prachtige omgeving, familie ooievaar met jongen, eigen tuinontwerp, stekjeshoek met persoonlijke uitleg en adviezen.

Kortom inspiratie voor een goed binnen- en buitenleven. Durf je droom waar te maken.

met partner, Feb. 2013
"Puur genot!"
Fam. Jacobson
26-2-2013 Fijne ontvangst met koffie. Onze kamer was heel erg schoon, fris etc. en heerlijk groot. Alles zag er als nieuw uit. Met een perfect en ruim bed, dus zalig geslapen. Badkamer helemaal goed. Ontbijt met warm, vers eigengebakken brood, eigengemaakte jams plus eieren door eigen kippen gelegd! Alles even smakelijk! Door het raam van de ontbijtkamer zagen we, van heel dichtbij, in de achtertuin, een ooievaar op een nest. Heel aardige, geduldige en overal mee behulpzame eigenaars: als geboren voor dit vak! In 1 woord: "Gouds"!

met partner, 2013
"Mooi, schoon, goed."
Jorik
17-2-2013 Ondanks dat we weinig ervaring hebben met bed &breakfasts lijkt dit me de enige juiste manier. Super aardige mensen, heerlijk ontbijt, prachtige kamer.
We hebben goede tips gekregen over de omgeving en een top weekend gehad.
Een aanrader voor iedereen die Drenthe wil bezoeken.

met partner, Feb. 2013
"Rust, ruimte en supergoede service!"
Elsbeth en Laurens
3-2-2013 Wij hebben twee heerlijke dagen gehad in De Heerlijkheid. Een gezellige, schone kamer met een eigen tuintje en een lekkere zithoek. Iedere dag weer een andersoortig vers ontbijtje met o.a. scrambled egg, pannenkoekje, croissantje, fruitsalade etc. Midden in de weilanden, met de hei en de bossen vlakbij. Na de wandeling lekker bijgekomen in de infraroodsauna. Ook de tips voor de restaurants in de buurt ('t Olde Posthuus!) zijn zeer goed bevallen. Het heeft ons aan niets ontbroken dankzij de grote aandacht die gastvrouw en gastheer voor ons hadden!

met partner, Jan. 2013
"Heerlijk!"
Hofland
13-1-2013 De Heerlijkheid Ruinerwold is een fijne, goed verzorgde B&B. Een hartelijk welkom bij aankomst met een brandende vuurkorf. Wij hadden kamer 3 met de jacuzzi en de sterrenhemel buiten. In de ochtend een ontbijt vers en op maat gemaakt. Dat is voor ons puur genieten.

Wat ik zo leuk vond aan deze B&B waren de persoonlijke verhalen van het stel die de daadwerkelijke stap naar hun droom hebben gemaakt en de geheimen van het platteland hebben ontdekt.

met partner, 2012
"Prima keus"
Ria en Peter
17-12-2012 Dit was onze eerste kennismaking met een B&B en we vonden het een uitstekende keus.Alle eerdere beoordelingen kloppen gewoon en daar is weinig aan toe te voegen.Voor herhaling vatbaar dus.

met partner, Okt. 2012
"TOP"
gerard brinksma
15-10-2012 Perfecte gastvrijheid, verzorging en accommodatie.
Het heeft ons aan werkelijk niets ontbroken. De Heerlijkheid ligt in een bijzonder mooie omgeving. Je komt er werkelijk helemaal tot rust.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?