Camping Ruinen**** in Ruinen Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Camping Ruinen

Beoordelingen Camping Ruinen****

Oude Benderseweg 11, 7963 PX, Ruinen
Camping Ruinen scoort een 8,0 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ruinen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ruinen**** in Ruinen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Camping Ruinen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Ruinen**** met andere accommodaties in Ruinen.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Ruinen****

met partner, Mei 2012
"Nooit meer"
Ad
14-5-2012 Leuke camping maar bij de afrekening kwam er 2,40 euro per persoon per nacht bij aan toeristenbelasting en ecotax. Dit was niet eerder verteld of vermeld.
Sales en Communicatie manager Camping Ruinen, 17-5-2012
Eigenaar zegt:  Dag, bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u onze camping als leuk bevonden heeft. Echter, in al onze communicatie zowel op onze website, onze tariefbrochures alsmede op deschriftelijke reserverings bevestiging vermelden wij de bijkomende kosten. Wanneer dit bij u niet het geval is geweest zouden wij graag de reserverings bevestiging als copie van u ontvangen. Dit om misverstanden in de toekomst te voorkomen samen met u tot een oplossing te kunnen komen. Alvast dank voor uw reactie. Met gastvrije groet, Camping Ruinen

"Fantastische kindercamping."
A. Robbertsen
24-8-2011 De Camping-Ruinen is een fantastische kindercamping, goed animatie team, leuke omgang met de kinderen. Ruime en mooie plekken, goed en schoon sanitair.
Als bijkomend voordeel dat je in het hoogseizoen kunt betalen met campingcheques.
Komen vast nog eens terug.

"Een fijne plek om vakantie te vieren"
opa en oma
6-8-2011 camping Ruinen is een fijne plek om te zijn, mooie plekken, vriendelijke ontvangst, en veel leuk vermaak voor de kinderen. Een heel gemotiveerd animatie team.De omgeving is mooi.ook dicht bij het bezoekerscentrum van natuurmonumenten waar veel georganiseerd wordt ook voor kinderen. Bijkomend voordeel is het kunnen betalen met de camping cheque ook in het hoogseizoen, hierdoor wordt ook een camping met veel faciliteiten goed betaalbaar. Er waren dan ook meerdere opa's en oma's als oppas met de kleinkinderen, net als wijzelf.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Ruinen**** bij:

met jonge kinderen, Juni 2011
"Mooie camping, te strak beleid"
Fam. Bakker
9-7-2011 De camping is mooi maar het beleid is veel te strak. De gasten worden niet goed aangevoeld vinden wij. Wat een achteruitgang zeg! +-15 jaar geleden was het beter gesteld met deze camping. De camping is ook niet hond-vriendelijk.
Geboekt via internet, zou zo goed als vol zijn maar bij aankomst bleek het tegendeel waar... 15 caravans op de camping en daar betaal je dan voorkeursboeking a €7.50 voor! Schandalig... Voor ons nooit meer!

met vrienden, Juni 2011
"Kamperen zonder lasten, maar met álle lusten!"
Laurianne
12-6-2011 Camping Ruinen is een camping waar ik als bezoeker enorm ben verwend! Alles was supergoed in orde; openingstijden receptie, verse broodjes, sanitair, rust, restaurant, snackbar, uitzicht, kampeerplaatsen, hulp bij problemen en probleempjes, parkeerplaatsen, ruimte, activiteiten, midget-golf, fietsenverhuur, prijs-kwaliteitverhouding, enzovoort enzovoort enzovoort!

"Super plek!!"
Leonie bosma
9-6-2011 Mooie plaats, werken prettige mensen, wordt meegedacht.
Echte aanrader!!

met partner, Apr. 2011
"Fantastisch"
tobey
25-4-2011 Geweldig schoon en netjes, sanitair is brandschoon en de velden goed gemaaid. Je zit op een grote en ruime plek en voor ieder iets wat hij wil, in de zon of schaduw. Leuk ook voor kleine kinderen. Vriendelijke beheerders en ook nog een campingwinkeltje waar ze niet meer voor vragen dan in de gewone supermarkt. Prachtige omgeving ook om te fietsen. Eindelijk ook een douche waar je lang onder kan staan en waar je kleding niet nat wordt, geen muntjes en heerlijk warm water. Echt een top camping.

met jonge kinderen, 2011
"Ooit weer"
A Kuypers
15-2-2011 leuke camping, lekker zwembad, dichtbij Dwingeloër heide en de schaapskooi.

met partner, Sept. 2010
"Perfecte service"
Annie Gerards
2-3-2011 Wij hebben hier in het naseizoen gekampeerd op een prachtig veldje! We stonden allemaal in een grote kring rond de speeltoestellen! Onze kleinkinderen konden dus heerlijk spelen terwijl wij onze krantjes aan het lezen waren. Ook werden onze 2 kleinkinderen prima opgenomen in het recreatie team en hebben heerlijk genoten van het weekje dat ze bij opa en oma aan het logeren waren. Wij hebben genoten van de prima service die er is. Na 1 keer ons krantje opgehaald te hebben wisten ze al welke het was en de volgende dag lag de krant met het aantal broodjes al voor ons klaar. Ook in het restaurant was de service prima! De jeugd heeft erg veel geleerd want de service werd steeds beter. Wij als echt horeca mensen vonden dit erg fijn om te zien! Ook het eten smaakte heerlijk. Toen wij uiteindelijk vroegen wie er de beheerders waren bleken dat nog vrij jonge personen te zijn! Maar wij hebben er van genoten! En natuurlijk om van de omgeving! helemaal geweldig! Wij komen zeker weer!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Fantastische voor de kids!!"
joop
30-11-2010 Wij hebben een ongelovelijke vakantie gehad samen met onze kinderen! Wij hebben ontzettend genoten! Het recreatieteam heeft ontzettend hun best gedaan om van onze vakantie een succes te maken!
Ook het eten in het restaurant is heerlijk, wij zijn vaker daar geweest dan dat wij zelf gekookt hebben!!

Al met al heerlijke vakantie gehad!

1 2 3 4 5 volgende