Hotel Kuik*** in Ruinen Nederland beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kuik***

6,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Kuik***

Brink 15, 7963 AA, Ruinen
Hotel Kuik scoort een 6,7 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kuik***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kuik*** in Ruinen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel Kuik*** met andere accommodaties in Ruinen.

18 beoordelingen over Kuik***

met partner, 2012
"Voor herhaling vatbaar!!!!!"
Vercauteren
16-4-2012 Hotel Kuik heeft een goede vriendelijke sfeer, de familie is vriendelijk en behulpzaam. Eten is eenvoudig, maar goed/smakelijk verzorgd !!!
Wij hopen hier nog eens te mogen verblijven!!
De omgeving is prachtig en rustig , geweldig om te onthaasten.

Groeten ,
Fam Vercauteren.

met partner, Feb. 2012
"Aanrader"
M. Dielissen
22-2-2012 Wij waren op 18, 19, 20 februari te gast in Hotel Kuik en hebben hier goede dagen doorgebracht.
Alles was perfect in orde.
Het is een echt familiehotel waarbij we het gevoel kregen bij "familie" te logeren, maar dan wel met een prima kok in de keuken!
Fam. Kuik: bedankt voor de goede zorgen.
Fam. Dielissen

met partner, Feb. 2012
"Onthaasten in Drenthe"
Henny Preuter
10-2-2012 Hotel is gelegen naast de kerk in Ruinen in het centrum van het dorp.
Echt een gezellig en rustgevend drents dorp.
Het 3-daags arrangement was heel goed ten opzichte van de prijs.
Omgeving Dwingelderveld is prachtig, je kunt er mooi wandelen en
fietsen. We zijn zeker van plan om het dorp in een ander jaargetijde
nogmaals te bezoeken. Personeel was klantvriendelijk.

met partner, Jan. 2012
"Gezellig familiehotel!"
B.Brouwer
7-2-2012 Leuk hotelletje, vriendelijk en attent personeel.
Mooie ligging zo midden in het dorp. Het eten was ook prima, een culinaire verrassing met zorg klaargemaakt en erg lekker.
Fijn waren de folders met info en het leesvoer. Kamers waren prima met alles erop en eran. We komen graag terug tijdens de lente of najaar (we ware ner nu in de winter). Dit genre pensions vinden we persoonlijk veel leuker dan een groot hotel.

alleenreizend, 2011
"Hotel voor de oudere jongeren"
Mw. Philips
5-9-2011 Hotel Kuik in Ruinen, ontbijt van half 9 tot 10, dinner tussen 18.00 en 18.15 aantreden hollandse ouderwetse kost en eten wat de pot schaft. In rap tempo 3 gangenmenu. Bij elke gang komt de bediening 2x vragen of het smaakt, Kamer ok, badkamer vergane glorie en toch wel erg schimmelig.
Bedden om van te huilen. Het was een paar dagen logeren bij opa en oma. terug in de tijd...

met vrienden, Juli 2011
"Uitstekend adres voor een langweekend."
Appelhof en Henewee...
3-7-2011 Sfeer gemoedelijk, personeel behulpzaam en vriendelijk. Bedden uitstekend, eten goed verzorgd. Adres om naar terug te gaan

met een groep, Apr. 2011
"Voor herhaling vatbaar!!"
AJM Bos
26-4-2011 We hebben hier heerlijke Paasdagen doorgebracht, ruime schone kamers,vriendelijke ontvangst, uitstekende fietsen gehuurd, prachtige omgeving om te fietsen en/of te wandelen. Prima ontbijt/avondmaaltijd, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom ontspannen Paasdagen in Ruinen Drenthe

met partner, Jan. 2011
"Drentse somberheid???"
Marion
23-1-2011 Het is een leuk rustiek drents dorpje. Je schrikt van de buitenkant. De accommodatie is prima. Ruime kamer met een heel goed bed. Douche is wat krap. Als je staat te douchen zit je tegen het gordijn aan. De maaltijd was zeer sober. Eerste avond groentensoep , italiaanse kip, een afgepast stukje kipfilet, met een klein bakje sla, gebakken aardappeltjes, en kool met ananas. Als toetje bavarois die opgeleukt was met wat slagroom en aardbeiensaus. Tweede avond, we verheugden ons al de gehele dag op de cordon blue (wederom klein stukje vlees) met peren uit een blik, gebakken aardappeltjes en broccoli. In dezelfde ruimte was een familiefeest van de eigenaren die aan een uitgebreid buffet zaten. We werden op de hoogte gesteld van het feest, maar aanbieden was er niet bij.
Karig ontbijtje met bruin brood en vlees.

met oudere kinderen, 2010
"Eerste en laatste keer"
Mark
24-12-2010 We zijn half opgelicht hier; er wordt een safari aangeboden, maar dit betekent slechts dat je zelf mag gaan winkelen of door de bossen wandelen - helemaal niks dus. Toen hadden we ook nog koud water uit de douche, kan gebeuren, maar hier is niet eens excuses voor aangeboden oid. Kamers wel mooi en netjes, maar ze zijn niet gastvrij en het hotel is te prijzig voor de aangeboden kwaliteit.

met partner, Okt. 2010
"Het was op en top genieten!!"
Marja
31-10-2010 Wij hebben een paar dagen doorgebracht in Ruinen en omgeving.Waarbij het hotel een heerlijk rustpunt was. We hebben genoten van de vers bereide maaltijden en onze kamer.Voor herhaling vatbaar!!