Camping De Wiltzangh**** in Ruinen Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Camping De Wiltzangh**** Ruinen

Beoordelingen Camping De Wiltzangh****

Witteveen 2, 7963 RB, Ruinen
Camping De Wiltzangh scoort een 8,0 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Wiltzangh****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Wiltzangh**** in Ruinen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Camping De Wiltzangh**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping De Wiltzangh**** met andere accommodaties in Ruinen.

33 beoordelingen over De Wiltzangh****

met vrienden, Mei 2012
"Wat een fijne plek om heen te gaan"
thea faber
21-5-2012 Wat een heerlijke plek is dit.
Prachtig gelegen naast het bezoekerscentrum van natuurmonumenten.
Wij hebben in een super leuke schaapherders hut gezeten.
Zeer vriendelijke eigenaren.
De camping heeft echt geweldig lekkere plekken om je tent neer te zetten. Niet zo gecultiveerd, maar op een natuurlijke manier met bomen en hagen, heb je je eigen prive plek. Je kan ook op een veld staan als je dat wil, met uitzicht op de paardjes.
Het is een grote camping, maar doordat het in een bos is gelegen en je grote plekken hebt voor tent en hut, heb je geen last van elkaar.
Er is eigenlijk alles wat je nodig hebt, ook voor de kinderen is het een leuke plek.
Dus om een lang verhaal kort te maken, niet twijfelen maar gewoon lekker gaan als je van natuur, rust en wil dat je kinderen het naar hun zin hebben!!!!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldige plek"
Arjan
20-5-2012 Camping De Wiltzangh is een geweldige camping!
Wij zaten er tijdens het hemelvaart weekend en zaten er in het zogenaamde "schaapsherders huisje".
De huisjes liggen erg mooi vrij tussen de bomen en geven je een Hans en Grietje gevoel. (erg leuk voor de kinderen)
Het zwembad voldoet prima en er is een kinderboerderij en een veld om te volleyballen en te voetballen.
Ook is er een leuke speeltuin.
Kortom wij hebben het er erg naar onze zin gehad.
Wij zijn niet in het bezit van caravan of tent maar ik moet zeggen dat de kampeerplekken groot zijn en privacy bieden.
Ook het sanitair ziet er blinkend uit!!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Nieuwe Bungalow op vakantiepark Wiltzangh"
Claudia
27-2-2012 Bungalow type 4F is geheel vernieuwd Super gezellig en met veel smaak ingericht Ruim genoeg om met 4 personen lekker te leven.
Alles was nog heel nieuw netjes en vooral schoon! Echt een aanrader! Vanuit Ruinen zijn leuke uitstapjes te maken

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Wiltzangh**** bij:

"Geweldige fantastische mooie camping"
Landzaat F.W.
29-8-2011 het is schoon, klantvriendelijk en zal niet de laatse keer zijn om deze camping te bezoeken

met partner, 2011
"Rust & ruimte"
Vera
13-7-2011 Van kleins af aan kom ik al op deze camping. Als kind zijnde altijd genoten.
Nu als volwassene: heerlijk de rust en ruimte. Echt een plek om je hoofd leeg te maken.
Het personeel: behulpzaam, vriendelijk en vertrouwd.

met oudere kinderen, Nov. 2010
"Een slechtpark ooit"
lorenzo da silva
5-1-2011 dit was onze ergste vakantie ooit.
wij hadden geen nieuw huisje maar een oud huisje maak je borst maar nat.
de bedden waren door gezakt, de keuken was geen eens een doekje overgedaan ik zag de brood kruimels van de vorige bezoekers die zeker 1 maand geleden er waren want zo vies huisje had ik nog nooit gezien spinnen,spinnen en nog meer spinnen en niet van die kleine nee die vieze dikke of die schoonmaker had zijn bril niet op of er werd niet schoon gemaakt en die vloer was zelfs nog erger! was gewoon geel tussen die spleten en dan weer anderen weer wit.
gingen wij tegen de baas van de wiltzangh dat alemaal zeggen toen zij ze het huisje zit in de natuur toen knapte er iets dus toen gingen wij zelfs eerder weg.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Prima camping"
liefhert
10-9-2009 Prima camping in een bosrijke omgeving. Plekken zijn ruim en bieden voldoende privacy. Sanitair was prima in orde en schoon, maar toiletgebouw ruikt niet fris.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Mooi plek voor een goede vakantie"
Olaf
6-3-2011 Wij hebben hier in augustus 2009 voor het eerst gekampeerd met ons gezin. De Wiltzangh is een mooi vakantie park met een zwembad, peuterbad, speeltuin, een mini kinderboerderij en een midgetgolf baan. Ook het personeel is zeer vriendelijk en attent.

Het vakantie park heeft mooie kampeerplaatsen en is schitterend gelegen aan het dwingelerveld. We hadden helaas 1 ½ week minder mooi weer.

Een mooi zwembad voor de kinderen maar door het slechte weer bijna niet open.

Ruinen is een mooi dorp in de omgeving is meer dan genoeg te doen. Fietsen door het Dwingelerveld, De schaapskooi, het planetron in Dwingeloo, Verkeerspark Assen, Openluchtmuseum Ellert en Brammert (is wel 40 min rijden) in Schoonoord en bijvoorbeeld lekker winkelen in Hoogeveen en of de omliggende dorpen.

met jonge kinderen
"Leuk en gezellig"
Ria
4-8-2009 Het is ons prima bevallen. Ik kan het park het beste omschrijven als knus en kneuterig (terwijl het best groot is) met veel bos en ruimte om je bungalow. Voor de kinderen is er vlakbij de schaapskooi en het bezoekersinformatiecentrum van Staatsbosbeheer waar elke dag wel iets leuks te doen is.
erg aardige eigenaren.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Heerlijk rustige maar toch gezellige kamping"
Corina Borsten
18-6-2010 om en op de kamping is genoeg te doen voor ouders en kinderen,
en toch heerst er een gezellige rust. Het spontane vinden wij ook
leuk, onverwachts is er een bijv.avond verhaaltje
Het personeel van de kamping staat altijd voor je klaar.
je hebt geen auto nodig om hier je vakantie door te brengen,
alles is op loop of fiets af stand.