Hotel De Stobbe*** in Ruinen Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

voorzicht

Beoordelingen Hotel De Stobbe***

Westerstraat 84, 7963 BE, Ruinen
Hotel De Stobbe scoort een 7,7 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Stobbe***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Stobbe*** in Ruinen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel De Stobbe*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel De Stobbe*** met andere accommodaties in Ruinen.

28 beoordelingen over De Stobbe***

met partner, Jan. 2012
"Vriendelijk snelle incheck, nette kamers"
lamers49
15-1-2012 Degelijk hotel, met leuk bruin kroegje om 's-avonds nog een drankje te nemen.Ligt op loopafstand van het centrum. Vanuit onze kamer keken we op omliggende tuintjes. Goede Parkeergelegenheid bij hotel. Ontbijt niet in in meest luxe uitvoering, maar wel met diverse broodsoorten, crackers, eitje, vleeswaren, kaas, zoet beleg, yoghurt etc. Prima koffie. Broodrooster zou wel fijn zijn. Vriendelijke bediening. Bij inchecken kregen wij informatiepakketje en kaart van omgeving. Er zijn in directe omgeving mooie wandel- en fietsroutes te maken.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Niet voor herhaling vatbaar."
M.de Heer
16-10-2011 Wij hadden een suite C voor 1 nacht . Foto's website komen niet echt overeen met de werkelijkheid.Alles is veel kleiner en ziet er gedateerd uit.Op de website stond dat er een ruime badkamer was. Er paste net een krappe douche,wastafel en toillet in.Er is een zwembad maar op de kamer hangen geen badjassen..........jammer..Kamer aan de voorkant is niet aan te raden, s'nachts rijden de auto's onder je raam langs.........Onbijt voldeed maar er waren alleen sneetjes brood en geen broodjes.Prijs/kwaliteit verhouding is zoek.Misschien leuk hotel voor 65 plussers, alles is nogal "bruin".Overall geen aanrader.

met partner, Okt. 2011
"Sfeervol en goed gezellig hotel."
arie
2-10-2011 vriendelijke ontvangst, eten en koffie perfect, nette en schone kamer ( weinig uitzicht
maar ach). op loopafstand van gezellig centrum van ruinen. Voor herhaling vatbaar.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Stobbe*** bij:

met vrienden, Sept. 2011
"Goede plaats om te overnachten"
Nico
3-9-2011 met partner en bevriend echtpaar in dit hotel een nacht gelogeerd . maar we kunnen zeggen dat dit gewoon prima was op alle punten zoals kamer en ontbijt en ontvangst.
Als wij weer een keertje in buurt van Ruinen zijn wordt het bij ons weer zeker Hotel de Stobbe. Nico Smulders

"Absolute aanrader!"
Marianne
20-6-2011 Net een fantastisch weekend gehad in dit hotel!
Nette kamers, goed eten in een mooi restaurant, gezellige bar. Het personeel stond goed voor ons klaar met tips, maar ook voor een gezellig praatje.
Als we weer naar Drenthe gaan, komen we zeker weer hier; echt een aanrader!

met een groep, Mei 2011
"Prima uitvalsbasis voor een paar dagen fietsen"
chris
3-6-2011 Leuk familiehotel(met gratis zwembad). Prima, rustig gelegen standaard kamers.Goede bedden en heel lekker gegeten 's avonds (ook geweldig dessertenbuffet!).Het ontbijt is inderdaad niet met croissants en koeken maar wel met meerdere soorten brood, keuze beleg, lekker fruit, yoghourt, platte kaas en heerlijke koffie waar je naar believen van mag nemen. Na 10u is het inderdaad betalend maar dat vind ik niet onlogisch. Bij het vertrek kregen we nog een lekkere attentie! ;)
Tip : ergens op een verloren plekje een kleine ijskast om de dranken voor daags nadien op de fiets koel te zetten!

met partner, Mei 2011
"Gewoon 3 sterren hotel, met karig ontbijt"
Marcella
8-5-2011 Op internet gelezen: uitgebreid ontbijtbuffet. In de praktijk : geen broodjes of croissants, en niet meer dan kaas en worst en de standaard zoetwaren, geen broodrooster. Al met al een erg karig ontbijt. Eieren hadden ze niet even laten "schrikken" zodat ze heel moeilijk te pellen waren. Jus d'orange uit een pak. De koffie was prima.

Ik wilde buiten zitten maar de stoel was nog nat en vies dus dat meldde ik aan de eigenaar. Die gaf het doekje gewoon i.p.v. als goed gastheer zelf de stoel schoon te maken. Hij kan nog een voorbeeld nemen aan de dame bij de receptie. De ontvangst was uitstekend. In de bar wordt 's avonds door het personeel en vrienden gewoon binnen gerookt.

We hadden een suite, prima grote kamer met idem badkamer maar erg onhandig gelegen, je moet eerst een trap op (of lift) een hele gang uitlopen dan weer een trap naar beneden. Onze gebruikte koffiekopjes en glazen in de kamer werden niet door de schoonmaakster weggehaald.

met partner, Feb. 2011
"Goed toeven bij de Stobbe"
trudykuster
13-2-2011 Afgelopen weekend hebben wij een winterarrangement gehad in de Stobbe.
Niets dan lof !!!
We hadden ongeveer drie weken geleden geboekt. Toen we aankwamen werden we ge-updated van een standaard kamer naar een luxe suite i.v.m. een feestje van de brandweer.
Ze hadden ons "verplaatst" om te voorkomen dat we er overlast van zouden krijgen ... dat noemen we nog eens service !!!
We kregen dus een grote luxe kamer. Met bad en douche, elke dag schone handdoeken.
Verder royaal ontbijtbuffet, prima diner (wij eten zout arm en daar werd geen probleem van gemaakt; de serveerster gaf de tweede avond zelfs aan dat er voor ons zoutarm was gekookt ... dat heet meedenken)
Verder een gezellig sfeervol restaurant, een knusse bar en een prachtige sfeervolle huiskamer waar de openhaard was aangestoken. Wat ons op viel was dat alle ruimtes waar we kwamen zo schoon en sfeervol waren.
En de eigenaar ... niets op aan te merken ... een gezellige Drent die ervoor zorgt dat er een ontspannen sfeer heerst.

met partner, Sept. 2010
"Overtrof mijn verwachtingen"
Henk de Knijff
10-9-2010 Alles overtrof mijn verwachting, Ik vond het een mooi en sfeervol hotel voor deze prijs.De kamer was lekker ruim met zitje. Badkamer was prima. Alleen de douche-deuren waren een beetje krap. Prima bedden (box-spring). Prima voorzieningen voor auto en elektrische fietsen. Ontbijt was voldoende, maar het diner was erg goed en ik heb heel wat gegeten in diverse hotels in mijn leven. Alleen de messen waren een beetje bot. (Je moet toch wat te zeuren hebben?)
Zeker een aanrader!

Henk de Knijff

met vrienden, Nov. 2009
"Goed hotel; onvoldoende gastheerschap"
Jean Paul en vriend...
18-12-2009 We hebben er een paar dagen van een arrangement doorgebracht.
Kamers redelijk ruim met makkelijke stoelenen; het eten was goed.
Jammer dat de 'baas' zijn personeel had geinstreerd dat er naast de wijn geen karaf water mocht worden geschonken. Wel kon een tamelijk prijzige fles water worden besteld. Evenzo met de koffie bij het ontbiojt.
Klokslag 10.00 uur werd de koffiemachine afgesloten en kon alleen nog koffie tegen extra betaling worden gedronken.
Een cursus goed gastheerschap zou hier goed besteed zijn!
Het hotel is een mooi uitgangspunt voor wandelingen in het Nationaal Park het Dwingelder Veld. Ruinen is een aardig Drents dorp.