Appartement De Runahoeve in Ruinen Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover

Appartement De Runahoeve Ruinen

Beoordelingen Appartement De Runahoeve

Anserweg 17, 7963 RE, Ruinen
Appartement De Runahoeve scoort een 9,3 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement De Runahoeve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement De Runahoeve in Ruinen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement De Runahoeve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Appartement De Runahoeve met andere accommodaties in Ruinen.

6 beoordelingen over De Runahoeve

"Prima"
h c van es en jj de...
1-7-2011 geweldig er kan geen vakantiepark tegen op alles keurig netjes en o zo schoon goede bedden fijne badkamer en zelfs een wasmachine voor ons een dikke 10

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Super plekje"
Cindy
20-9-2010 Appartement Runahoeve is een compleet goed ingericht huis.
Het is het achterhuis van een woonboerderij.
Zeer vriendelijke ontvangst. Kinderbed en bedden waren opgemaakt bij aankomst.
Mooi eigen tuintje met terras.
1,5 km van het dorp Ruinen maar prima te doen met de fiets en de auto.
Genoeg te doen in de omgeving voor jong en oud.

met partner, Juli 2010
"Super mooie locatie"
A.van der Zee
26-9-2010 Heerlijke plek om helemaal tot rust te komen.
Ze hebben er een fijne vakantie woning gemaakt.

met partner, Juni 2010
"We komen terug."
Fam Beverwijk
9-7-2010 We zijn hier nu voor de tweede keer geweest en het zal ook niet de laatste keer zijn, uitstekend appartement om er eens een paar dagen of langer uit te zijn, het dorp is op een prettige afstand en heeft alles wat je nodig zou kunnen hebben, Fietsenmaker, garage en voeding, ze hebben het allemaal, en de drukte is lekker ver weg, en het bos en de hei dichtbij.

Fam Beverwijk.

met vrienden, Juni 2010
"Een mooie plek voor rust en fietsvakantie,s"
Steenbreker
2-7-2010 We hebben erg genoten van de gastvrijheid van Anne en Anita, onze vrijheid, het uitzicht en de rust
We zijn zeer relax terug naar de Achterhoek gegaan, en hopen de Runa hoeve in de toekomst vaker te bezoeken

met jonge kinderen, Mei 2010
"Super mooie relaxte plek!"
Fam. Faber
7-6-2010 Wij wilden met Pinksteren naar Drenthe en kwamen via een particuliere website op de Runahoeve in Ruinen uit. Na een bijzonder vriendelijk contact met de eigenaresse Anita werden wij warm verwelkomd op hun boerderij. Het huisje is hun achterhuis grenzend aan de weilanden met een tuin op het westen. Veel ruimte, fijne keuken en eigen opgang en prive tuin. Voor onze baby stonden een kinderstoel en bedje klaar en we hoefden onze bedden niet zelf op te maken, hoera! Wij zijn helemaal bijgekomen!