Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen in Ruinen Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.745 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Ruinen > Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen

Beoordelingen Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen

-5  °C

4 februari 2012

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen Ruinen

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort een 8,7 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen in Ruinen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen met andere accommodaties in Ruinen.

21 beoordelingen over Buitenplaats De Marke van Ruinen

met vrienden, Dec. 2011
Heerlijk !!!!!
T Schilt
Onderkomens
4-1-2012 Huizen zijn zeer luxe en modern. Alles aanwezig om volledig tot rust te komen en heerlijk te kunnen relaxen.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Fantastisch
Anneke van Poppel
Onderkomens
13-12-2011 het park ligt centraal. Heeft mooie huisjes.
Echt genieten.
Mooie keuken, lekker warm.

met partner, Nov. 2011
Echt een aanrader
Albert van Engeland
Onderkomens
15-11-2011 Geweldig park, waar rust voor op staat. Huisjes perfect verzorgd en ingericht.
Wandelen en fietsen in de bossen en prachtige omgeving.
Complimenten aan de beheerders Cor en Dick die altijd voor je klaar staan en de tijd voor je nemen.

Wij zijn hier nu voor de 2de keer geweest en zeker niet voor het laatst.

Bedankt weer voor de gezellige tijd.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Buitenplaats De Mark...

met jonge kinderen, Okt. 2011
Sfeervol park
Linda
Onderkomens
25-10-2011 Mooie accomodatie, met veel kleur.
Heerlijke tuin, zonder hek of afrastering helaas.
Mogelijkheid om kinderstoel, box e.d. bij te huren,
alleen geen traphekjes, of kindvriendelijke stopcontacten.
Veel ramen in het huis, waardoor het behoorlijk heet kan worden.
Eind oktober, 28* boven!

We komen hier zeker nog eens terug.
Ed en Yvonne den Br...
Onderkomens
17-10-2011 De Marke van Ruinen is een prima park voor mensen die van rust houden. We kunnen het zeker aanbevelen

met een groep, Apr. 2011
Fantastische meivakantie!!!
Familie Spek, Oudij...
Onderkomens
30-7-2011 Deze beoordeling heeft even op zich laten wachten maar beter laat dan nooit!
Marke van Ruinen...een mooi, groen park waar wij als Randstedelingen heerlijk hebben kunnen relaxen! Wij waren met 8 personen en alle 8 waren en zijn we ontzettend tevreden over dit park en de omgeving. We zouden het dan ook een ieder aanraden om eens op dit park te verblijven! Ook de beheerders en waarnemers van het park zijn zeer relaxte, vriendelijke en gezellige mensen. We hebben zelfs nog een paar dagen een bbq mogen lenen. Dit geeft blijk van de gemoedelijke sfeer die er daar heerst. Kortom, een park waar we zeker nog eens naar toe terug willen keren!
Het minpuntje aan het onderkomen vonden we de kastruimte maar dat is dan ook echt het enige.

Marke van Ruinen tot een volgende keer!
Familie Spek, Oudijk en Kammeraat

met partner, Feb. 2011
Ideaal voor rustzoekers
L. Beek -van Keeken...
Onderkomens
13-3-2011 De Marke van Ruinen.
We hebben hier in februari-maart drie fijne weken doorgebracht !

De ruimte en de rust is ons erg goed bevallen.
Ook de omringende natuur, de bossen, de heide en vennen.
De vele wandel- en fietsmogelijkheden, zo vanuit je voordeur of in de verdere omgeving.
En niet te vergeten: de uiterst vriendelijke beheerders.

"Een kleinschalig park, voor rustzoekers en natuurliefhebbers", zo staat er op hun kaartje te lezen.
En precies zo zouden we het park willen aanbevelen.
We waarderen dan ook zeer dat beheerders en eigenaren ervoor ijveren, het karakter en de sfeer van het park, voor die doelgroep -waar ook wij ons toe rekenen- blijvend te behouden.

Natuurljk waren er ook wel een paar minpuntjes. Anderen noteerden er al in het gastenboek.
Zoals het ontbreken van een halspiegel, een vleesmes, ovenschaal of bovenkastjes in de keuken.
En misschien nòg wel een paar kleine dingen, die je ook weer snel vergeten bent.
Maar daaraan wordt gewerkt.

En geen duitse tv

met een groep, 2011
Volgend jaar weer!
Ben
Onderkomens
31-1-2012 Al jaren gaan wij met vrienden een paar dagen in een vakantiehuis. We hebben heel wat parken gezien en dit park springt er op veel punten uit: de woningen zijn fris, ruim en mooi ingericht, het park is netjes onderhouden en rustig, de ontvangst was prettig. Bij het weggaan besloten we om volgend jaar weer te boeken.

met een groep, Okt. 2010
Heel mooi plekje
Brenda
Onderkomens
25-10-2010 Na diverse bungalowparken bezocht te hebben, springt deze er toch wel uit. Mooie, nieuwe huizen op een geweldige locatie! Ik hoop dat het goed bijgehouden wordt om het mooi te houden. Het bos voor de deur is echt super.

Door het mooie weer hebben wij ook van de tuin kunnen genieten. Wij komen zeker nog een keer terug, maar dan langer. Een weekend was veel te kort.

met oudere kinderen, Okt. 2010
Mooi vakantie woning
Cor van der Meulen
Onderkomens
15-11-2010 Het is een rustig park met echt mooie en goed ingerichte vakantie woningen. Alleen in de kamer/keuken zou iets meer kast- cq opbergruimte mogen zijn. Verder luxe inrichting en alle gemakken aanwezig. Netjes en compleet.
We hadden het weer niet mee maar dat kunnen we misschien een andere keer inhalen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met een groep (4)