Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Langewold**** in Roden Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Langewold****

Fletcher Hotel Restaurant Langewold

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Langewold****

Ceintuurbaan Noord 1, 9301 NR, Roden
Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Langewold scoort een 7,8 uit 10, op basis van 126 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Langewold****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Langewold**** in Roden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 77 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Langewold**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Langewold**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Langewold**** met andere accommodaties in Roden.

123 beoordelingen over Fletcher Hotel-Restaurant Langewold****

"Uitstekend hotel :)"
Stephanie
28-5-2012 Samen met mijn moeder een weekendje weg geboekt in dit hotel.

Ligging is uitstekend, in het mooie dorpje Roden (klein centrum aanwezig). Groningen op 20 minuutjes rijden en Emmen 1 uur.

Ontbijt was heerlijk, verse warme broodjes. Goede koffie en lekker verse sinaasappelsap. Veel broodbeleg, yoghurt, vers fruit, eieren, voldoende keus voor iedereen!

Onze kamer (224) was zeer ruim en met een balkon. Lekkere bedden en mooie flatscreen tv! Badkamer ook lekker de ruimte en met een ligbad.

Kortom, zeker een aanrader! Wij hebben een heerlijk weekendje gehad en vonden het jammer dat we weg moesten :(

met partner, Mei 2012
"Mooi hotel maar zeer gehorig"
jc janssen
29-5-2012 vrijdagavond 25 mei 2012 ,
logeerden mijn man en ik in dit hotel,
mooi hotel prachtige kamer.
maar er was een bruiloft .
en het was een lawaai niet normaal wij lagen in ons bed te schudden,
de deuren stonden te rammelen.
klacht ingediend natuurlijk.
sorry voor de overlast mevrouw maar niets aan te doen .
dus als u wilt boeken vraag even of er een feest is

"Sfeervolle plek"
fam.mol
8-5-2012 goed hotel
Gezellige sfeer, bediening goed
Receptie kan wat gastvrijer
Kamers zijn netjes, bedden goed
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 18-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste familie Mol, Wij vinden het zeer fijn te vernemen dat uw verblijf in ons Fletcher Hotel-Restaurant Langewold zo naar wens is verlopen. Graag tot ziens in Roden! Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

zakelijk, 2012
"Fijn voor kort verblijf"
janger
3-5-2012 Fletcher Hotel is een fijne locatie voor een kort verblijf. Diner is excellent.

met partner, Apr. 2012
"Goede lokatie naar Groningen en Assen"
c.p.t. schijf
2-5-2012 Tijdens de duur van het ontbijt te weinig personeel in de ontbijtruimte, waardoor zowel op 30 april als op 2 mei te vaak mis werd gegrepen en gevraagd moest worden om aanvulling. Op 2 mei was het extreem. Terwijl het ontbijt tot 10.30 uur is, was er om 09.30 uur: geen jus d' orange, was het "zelfgemaakte" brood op, geen broodjes (moesten worden verwarmd), geen roerei, geen totale vleeswarenassortiment. Roerei en broodjes kwamen na 10 minuten, jus d' orange na 5 minuten. Dezelfde serveerster moest ook de tafels afruimen. Zij deed enorm haar best.

met partner, Apr. 2012
"Gezellig en zeer gastvrij"
Bianca Grotenhuis
22-4-2012 Fletcher Hotel-Restaurant Langewold in Roden is een echte aanrader.
Wij verbleven daar naar aanleiding van een bon actie en dat is ons zeer goed bevallen. De ontvangst was zeer vriendelijk en de informatie was zeer duidelijk. Er is een sfeervolle bar met vriendelijk personeel, Het 3 gangen diner was smakelijk en de bediening was prettig. Het ontbijtbuffet was goed voor elk wat wils. Kamer was ruim en schoon. De ligging is prima vlak bij musea en de bruisende stad Groningen.
Het personeel maakt geen onderscheid tussen de bon hotelgasten en de overige gasten. Kortom een prima verblijf. Wij komen graag nog eens terug.

"Mooie rustige plek"
Marijke van Engen-L...
22-4-2012 Prima dagen gehad, hotel ligt in rustige omgeving,toch dicht bij centrum.Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. prijs/kwaliteit goed Accomodatie heeft restaurant. Kamers uitstekend, goed verzorgd en werden elke dag schongemaakt.

"Even lekker weg"
janny3
16-4-2012 Hebben vorige week 2 nachtjes in hotel Langewold doorgebracht via een voucheractie. We hadden een goede kamer. De bedden waren van prima kwaliteit. De badkamer was ruim en ik kon alle spulletjes goed kwijt bij de wastafel. We hadden een bad waarvan de instap wel een beetje hoog was. Ook hing er een douchegordijn zodat de vloer lekker droog bleef. Er was zelfs een matje om in het bad leggen om uitglijden te voorkomen. Tevens stond er een wekkerradio op het nachtkastje die het deed. Dit maken we zelden mee.
Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam zowel aan de receptie als in de bediening.
Het ontbijt was ruim voldoende. Er was volop keuze in brood, vleeswaren, kaas, zoet en melkproducten. De koffie-automaat zet een heerlijk vers gemalen kopje koffie en was heerlijk.
Ook het diner was goed verzorgd en smaakte heerlijk. We hadden gebruik gemaakt van een dinercheque via veiling en daarom waren we ook nog niet zo duur uit.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, 2012
"Redelijk hotel, niet heel bijzonder"
Thijs van Brakel
11-4-2012 Kegelbaan is leuk, ligging niet ver bij centrum, maar tegen woonwijk aan. Tijdens ons verblijf geluidsoverlast wegens verbouwing aanliggende pand, maar daar kon men weinig aan doen. Kamers zijn netjes, maar niet spectaculair

met partner, Mrt. 2012
"Waardevol Weekendje Weg"
Henk en Heleen van ...
2-4-2012 Wij hebben het afgelopen weekend in Hotel Langewold in Roden gelogeerd .Alles was prima geregeld. Een extra pluim verdient het 5 gangenmenu. Daar hebben we dubbel van genoten, want het was voordelig geprijsd. Ik ben niet iemand van lange verhalen, maar wilde hier toch graag melden dat we genoten hebben. Ook van de sauna en het Turkse stoombad.