Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Borckerhof in Orvelte Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.481 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Orvelte > Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Borckerhof

Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Borckerhof

23 februari 2012

9,5
Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Borckerhof Orvelte

Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Borckerhof scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Borckerhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Borckerhof in Orvelte, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Borckerhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Borckerhof met andere accommodaties in Orvelte.

3 beoordelingen over Groepsaccommodatie De Borckerhof

met een groep, Sept. 2009
Een aanrader1
Vera Smits (toneelg...
12-2-2010 Wij hebben met een groep van 30 personen een midweek in september in de Borckerhof doorgebracht, en het was in een woord geweldig. De liggging midden in Orvelte is natuurlijk al leuk, en als je , zoals wij lekker weer hebt, kan de vakantie niet meer stuk. Ook de verzorging was prima. Al het eten was echt vers en met "liefde"" klaargemaakt. Koffie en thee (met een koekje erbij) waren ook zeer ruim voorradig, en de spullen voor ontbijt en lunch werden constant bijgevuld. Ook werd er door de mensen van Borckerhof meegedacht en meegeleefd. We hebben aan het eind van ons verblijf een toneelvoorstelling opgevoerd in het dorp, en daarbij zijn we flink geholpen. Kortom voor herhaling vatbaar.
(Wij gaan al een klein beetje op herhaling, want we hebben dit jaar voor onszelf het Tolhuis geboekt).

met een groep, Juli 2009
Geweldige groepsaccomodatie
Joop
22-4-2010 De Borckerhof heeft een zee van ruimte. Fraai ingerichte woonkamer en een van alle gemakken voorziene grote keuken, waar het prettig koken is voor een grote groep. De keuken was zelfs groot genoeg om groeps-kooklessen te geven.

Iedere groeps accomodatie zijn eigen "erfterras" met voldoende tuinmeubilair.
De service en hulp van beheerder Wim en zijn echtgenote maken niet alleen dat je je een welkome gast voelt, maar ook dat je je er thuis voelt

Familie
Sfeervol en geweldig gelegen
Naber. A
10-10-2008 Erg leuke accommodatie, midden in het dorpje Orvelte met zijn ambachten, musea en souvenier winkeltjes. De Borckerhof is een groepsaccommodatie waar je zoals wij met een vriendengroep terrecht kunt maar waar je ook met een bedrijf naartoe kunt om te trainen. Wij zaten in boerderij 3 met 20 pers. we hadden een mooie recreatiezaal in landelijke stijl met heerlijke leren stoelen. Je hebt een eigen keuken waar je zelf kunt koken maar wij hebben ons laten verwennen, en ons laten verzorgen, dan wordt er voor je gekookt. De slaapkamers waren 2 pers. met eigen douche en toilet. Echt een aanrader om met een groep te verblijven, vooral in het hoogseizoen wanneer alles in het dorp geopend is.

9,5

met een groep (2)