Hotel Odoorn's Kaatje in Odoorn Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

de ontspanhoek

Beoordelingen Hotel Odoorn's Kaatje

Hoofdstraat 40, 7873 TB, Odoorn
Hotel Odoorn's Kaatje scoort een 7,5 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Odoorn's Kaatje? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Odoorn's Kaatje in Odoorn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Odoorn's Kaatje vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel Odoorn's Kaatje met andere accommodaties in Odoorn.

27 beoordelingen over Odoorn's Kaatje

6,7
6,6
met partner, 2012
"Andere eigenaresse voorheen Kaatje nu La Finca"
j.j.vis
26-5-2012 Nieuwe eigenaresse! Sinds een week of vier opnieuw gestart. Zeer smaakvol ingericht. Wellicht een bourgondisch aangelegde kok; eten is verfijnd van smaak, groe porties en zeer zeker vers.
Gezellig terras, die een ieder aanspreekt.
Voor kinderen misschien minder geschikt door ligging aan weg. Maar voor iedereen aan te bevelen die voor ontspanning gaat. Eigenaresse een eigentijdse vrouw , niet piepjong maar met exact de juiste ervaring voor de puntjes op de " i"

"Mooie en ruime familiekamer"
Marc
24-7-2011 We verbleven 1 nacht in de familiekamer met ons gezin (2 kinderen). Het was een ruime en moderne familiekamer. Het had 2 tweepersoonsbedden, welke gedeeltelijk gescheiden is door een muur. Erg fijne kamer voor een gezin. 's Avonds hebben we gesteengrilled in het restaurant van het hotel. Dit vonden de kinderen erg leuk.

"Geen tweede keer"
Ans en Kick
5-6-2011 geen telefoon op de kamer, niet iedereen heeft een gsm, geen zeepbakje in de douche zodat je de zeep niet kwijt kon, gehorige kamer, je kon de naaste buurman horen snurken, voor ons te zachte bedden. In de ontbijtzaal was geen schone opgeruimde tafel, alle borden van de vorige gasten stonden nog op de tafels, geen koffie en schone borden, beleg was niet bijgevuld, vlees voor op de steengrill was aan de magere kant

met partner, Mei 2011
"Prima hotel voor redelijke prijs"
Eddy
30-5-2011 Wij hebben 1 overnachting gehad in dit hotel. De kamers waren netjes en het ontbijt was uitstekend verzorgd. Tevens hebben we heerlijk gedineerd in het restaurant. De drankjes zijn inderdaad fors aan de prijs, maar echt niet 50% duurder dan elders, hooguit 25%. Het is maar wat je gewend bent denk ik. Ik zou hier weer boeken als ik nog eens in de omgeving wil overnachten.

met partner, Apr. 2011
"Mooi hotel in een mooie omgeving"
ans_3
16-4-2011 De ontvangst was prima, vriendelijke eigenares en personeel.
Het hotel is van eigenaar veranderd,
dus de oudere beoordelingen zijn niet meer van toepassing.
Kamer uitstekend, schoon en netjes.
Lekkere matrassen (voor ons dan)
Mooie grote platte tv.
Het ontbijt was goed en voldoende.
De drankjes zijn inderdaad wat onverwacht duur.

met vrienden, Mrt. 2011
"Dure drankjes"
keesvanspaandonk
7-4-2011 Vriendelijke ontvangst bij aankomst.
Hotelkamer netjes schoon aan de kleine kant met een te zacht bed.
Aankomstdiner gewoon goed.
Steengrill aan de magere kant.
Drankjes onbetaalbaar zo'n 50% boven de normale prijzen elders.
Dit laatste is nergens zichtbaar waardoor de kalnt zich bij afrekenen met een belazert gevoel naar huis gaat.

Wellicht daarom maar 3 kamer bezet in het gehele hotel????

met partner, Mei 2010
"Gaan we zeker nog een keer naar toe ."
Fam. Overweel
21-5-2010 Vriedelijke mensen en medewerkers , goed ontbijt en diner , mooie kamers en fijne bedden ,beetje aan de zachte kant , kwestie van smaak , verder prima .

"Van alles te weinig."
T. van Gessel
31-8-2009 Wij waren hier voor een weekend, kleine schone kamer met nette badkamer. Tip: een ventilator, kamer was warm en veel muggen. De lampen naast het bed deden het niet, kamer wordt niet opgeruimd/aangevuld. Er werden een plastic zak en twee handdoeken voor de deur op de grond.
De eerste ochtend was het ontbijt teleurstellend, geen koffie, geen eitjes, geen yoghurt, geen wit brood en karig beleg. Er werd door het personeel verteld dat andere gasten te veel hadden genomen en wij pech hadden. Twee keer hebben we om koffie moeten vragen. De volgende ochtend was utgebreider! De diners kunnen uitgebreider, zeer karig wat geserveerd wordt. Tip: Andere muziek kiezen, er stond een zender op waar ook de reclames duidelijk te horen waren. ook stond de radio te hard zowel bij het diner als bij het ontbijt.
Jammer is ook de brede gleuf tussen de matrassen. Dierentuinkaartjes waren er ook niet.

"Zeer matig"
W en M uit V.
21-4-2009 Met twee stellen een weekend daar geweest . Logies/ontbijt .Nou ontbijt?
Zaterdagmorgen:eitje zonder eierdopje,
lauwe koffie , boter uit de diepvries.
Zondagmorgen:geen tafelkleed,geen eitje,geen broodjes,geen croissantjes,koude koffie en weer niet te smeren boter.Kortom erg karig.Ontbijtruimte erg ongezellig en de plankenvloer was erg gevaarlijk omdat deze door vocht op diverse plaatsen omhoog stond .
Vrijmiddag vier flesjes Leffe blond besteld (wilt u er een glas bij ??)en zaterdagmiddag het zelfde besteld maar nu hadden ze nog maar een flesje.
De TV op beide slaapkamers werkte niet, en de shampoo/douche zakjes werden niet aangevuld en de gebruikte zakjes werden niet uit de douche verwijderd .
In veel hotels geweest maar dit was de slechtste ooit .

met jonge kinderen
"Prima Hotel voor een goeie prijs."
Van Veen
4-1-2009 Hebben hier 1 nacht met onze kinderen geslapen. Grote kamer, mooi ingericht. Ruime badkamer, ziet er goed uit.
Ontbijt was prima, 2 soorten kaas, vlees en zoet beleg, eitje en verschillende soorten brood.
Zou hier zeker nog een keer overnachten