Camping Langeloerduinen*** in Norg Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Camping Langeloerduinen*** Norg

Beoordelingen Camping Langeloerduinen***

Kerkpad 12, 9331 AC, Norg
Camping Langeloerduinen scoort een 7,7 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Langeloerduinen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Langeloerduinen*** in Norg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Camping Langeloerduinen*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Langeloerduinen*** met andere accommodaties in Norg.

13 beoordelingen over Langeloerduinen***

met partner, Apr. 2012
"Een echte aanrader"
C. Klomp
4-5-2012 Deze camping waarborgt rust, gevoel van vrijheid en vriendelijkheid. Je mag je caravan of tent neerzetten waar je wilt, geen afgebakende 'veldjes' gelukkig. De omgeving is prachtig, onder de rook van Assen en Groningen. We hebben genoten.

"!!Heerlijk!! een camping zonder "hokjes""
Fam. de Jong
1-10-2011 Onze (trouw)vakantie op Texel was compleet verregent en met het mooie weer wouden we een weekendje op Camping Langerloërduinen verblijven. Helaas door lichamelijke klachten een nacht korter gebleven. Wij hebben een hele fijne 2 dagen gehad, mochten de gehele zaterdag blijven en men was zeer klantvriendelijk! Zo fijn, een camping waar je niet in een hokje geplaatst word! Volgend seizoen zijn wij zeker van plan om terug te keren.

"Een echte boscamping!"
jan en ineke hofman
19-3-2012 Nu de winter voorbij is en we weer plannen maken voor het komende seizoen komen de goede herinneringen weer boven aan deze camping waar we herfst 2011 verbleven met kinderen en kleinkind.
Of je gewoon in een bos woont , geen auto bij de caravans, een hele leuke speelplek voor kleine kinderen en natuurlijk ook voor de grote kinders die naar hartelust overal kunnen spelen.
Een aanrader is deze camping!

met vrienden, Sept. 2011
"Mooi gelegen rustige camping"
i.bouwmeester
12-9-2011 Op loopafstand van het centrum van Norg. Een rustige camping waar je behoorlijk wat ruimte hebt om je caravan heen.

met partner, Apr. 2011
"Niet doen, je wordt er beduveld waar je bij staan"
em van pol
28-4-2011 van onze reservering bleek niets te kloppen. Auto mocht niet bij de caravan.
Voor hondeneigenaren zijn er slechts 2 veldjes beschikbaar. Alle honden lopen los.
Degene die het eerst komt, die het eerst maalt. Slechte plekken blijven over voor
laatkomers. Geen reservering op nummer. Dat geeft een gevoel van vrijheid, zegt de campingbeheerder. Het is niet duidelijk waar je wel of niet mag staan.
Enfin, wij moesten, nadat we alles hadden uitgepakt en de auto hadden weggezet,
de caravan weer inpakken. We stonden namelijk op een plaats waar geen honden mogen komen. Onze reservering luidde: 2 personen, met hond, graag zonnige plek,
aan de buitenzijde van de camping. We wilden rust, waren ziek geweest.
Deze reservering was bevestigd. Er kwam niets van terecht. Of de beheerder mee wilde lopen? Nee, we mochten zelf kiezen en gaan staan waar we wilden. Nou niet dus. Alles in pakken en op de camping te verhuizen naar andere plek. Alternatief?
Slecht bereikbare plaatsen (2) en kinderspeelplaats

zakelijk, 2010
"Hartelijk dank"
H. Strijland, de ei...
23-11-2010 Onze dank voor alle positieve reacties, helaas zijn ze al weer verouderd, zo ook de ingestuurde foto's. Ook dit jaar was het merendeel van onze gasten zeer positief over de unieke ligging en indeling van het terrein. Kom eens kijken en overtuig u zelf!

"Zaaaaalug..."
Hans
15-9-2008 Oke, het was naseizoen en het was gebeurd met de drukte maar zelfs in die verhouding gezien was het nog een vurrukkulluk lang weekend wat we daar hebben doorgebracht.
Rust en natuur, geen last van vaste staanplaatsers en de camping heeft aparte tentplaatsen.

Het Sanitair was er echt schoner dan soms bij ons thuis na een drukke dag...
Vriendelijke ontvangst, een superleuk bos om met de hond te wandelen en een lekker hete douche.
Alles wat je dus nodig hebt om even rustig tot jezelf te komen.

Echt een aanrader als voor- en nazeizoencamping.

met oudere kinderen, Aug. 2008
"Super Camping!"
Loes
8-4-2009 Op deze camping kom ik nu al bijna 13 jaar.. Dat kan alleen maar betekenen dat ik het er super naar mijn zin heb. Een aanrader voor iedereen!

Familie, Mei 2008
Albert
8-5-2008 Wij zijn net terug van de camping. Het is een fijne no-nonsens camping. Geen vaste staanplaatsen, maar lekker tussen de bomen. Voor de kinderen is er een fijne speeltuin en als het te warm is kun je gratis(kaartjes bij de receptie) zwemmen in het overdekte zwembad in het dorp. Verder zijn de eigenaren vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan. Sanitair is netjes en schoon. Voor ons was het de vijfde keer, maar gaan volgend jaar zeker weer een par dagen naar deze schitterde camping.

Martine
8-10-2006 Eenvoudige camping zonder toeters en bellen. Wel goed verzorgd en schoon sanitair. Op loopafstand van het dorpje Norg.